50Pcs 8 mm luknjo Auto Zapiralo, ki ga Posnetke Zakovice Avtomobilski Odbijači Plastičnih Push Vijak Zakovice Vrata Primerna za NISSAN Univerzalno Za Vse Avto

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€2.43

-32%

€3.62

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

50Pcs 8 mm luknjo Auto Zapiralo, ki ga Posnetke Zakovice Avtomobilski Odbijači Plastičnih Push Vijak Zakovice Vrata Primerna za NISSAN Univerzalno Za Vse Avto

Funkcija:

- 100% popolnoma nova in visoke kakovosti - Teh kovice so narejena iz plastičnega materiala - Zakovice post tlak razširi noge za hitro in trajno pritrjevanje. - Široko uporablja za avto fender, odbijač, vrata ali drugih avto suface.

Specifikacija:

* Material: Najlon Plastike * Ime:50pcs Plastično zapiralo, ki ga Posnetke * Avto odbijača posnetek * Avtomobilski posnetki * Vrata avtomobila odbijača pokrov vijak * 100 kozarcev avto odbijača posnetek * Avto dodatki * Fit 8 mm avtomobilski odbijač posnetek * Prijave: za avto Zapiralo, ki ga Zakovice Push Posnetke Trim Honorar

Paketu(kot na sliki):

50pcs X Avto Odbijača Posnetki

Opombe:

1. Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 3 mm napaka,hvala. 2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila

Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, Smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če youd radi.

O Plačilu

* Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive z varno plačilo postopek ali DEPOZITNI. * Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. * Če ne morete preveriti takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O Pošiljki

** DOSTAVA PO CELEM SVETU. ** Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. ** Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. ** Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. ** STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. ** Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Vrnitev & Vračilo

*** Ste 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. *** Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev. *** Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.safran.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. *** Mi bo kril vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: bmw strani vijaki, človek posnetke avto, motor plastične objemke, avto plastične objemke polje, lepilo vijak držala, vijak plastike, vehemo avto posnetki, nissan zakovice, zaklepanje vrat, ford fiesta, najlon vijak.

Podatki

Plastične Sponke Posnetki Auto Avto Fender Notranjosti Plošče
Količina 50pcs
Element Širina 0inch
Vrsta Materiala plastičnih mas
Postavka Dolžina 0inch
Ime Univerzalni Avto Zapiralo, Ki Ga Posnetke
Feature3 Avto Posnetke Držalo Potisnite Pokrov Motorja Fender Zapiralo, Ki Ga Posnetke
Ime Modela 0
Vrsta Fender Odbijača Ohišjih Auto Pritrdilnih Elementov Posnetki
Postavka Višina 0inch
Postavka Vrsta Zapiralo, Ki Ga & Posnetek
Element Teža 0.05kg
Umestitev na Vozilu Levo, Desno, Spredaj, Zadaj
Blagovna Znamka RYSJM
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Feature1 Avtomobilskih Vratih Odbijača Fender Kritje Trim Posnetek
Feature4 za Vse Avtomobilske Serije Zapiralo, ki ga
Feature2 Univerzalni Pritrdilnih Elementov Vrata Trim Plošča Auto Odbijača Zakovice
Feature5 8 mm Luknjo Univerzalni Avtomobilski Odbijači
barve Bela Auto Odbijači

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

50Pcs 8 mm luknjo Auto Zapiralo, ki ga Posnetke Zakovice Avtomobilski Odbijači Plastičnih Push Vijak Zakovice Vrata Primerna za NISSAN Univerzalno Za Vse Avto

50Pcs 8 mm luknjo Auto Zapiralo, ki ga Posnetke Zakovice Avtomobilski Odbijači Plastičnih Push Vijak Zakovice Vrata Primerna za NISSAN Univerzalno Za Vse Avto

Podobni izdelki: