Novo 7" Lenovo Zavihek 4 TB-7304X TB-7304F 7304 LCD-Zaslon in Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€21.21

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Novo 7" Lenovo Zavihek 4 TB-7304X TB-7304F 7304 LCD-Zaslon in Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine

Dobrodošli na moji trgovini

povratne informacije:

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas spodbudna 5-star povratne informacije.Smo najlepša hvala za vaš trud.

2. Če ne boste zadovoljni z ničemer, prosim, ne pusti negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas.Daje nam informacije ali e-pošto neposredno, bomo odgovoriti v roku 1 delovnega dne po prejemu vaših podatkov.

3.Če želite kupiti več kot en izdelek, prosimo, dodajte vse, da vaše Naročilo prvi.Ko greste na stran checkout, Prodajalec Popust se izračuna samodejno.

4.Zahvaljujemo se vam za vaš brskalnik, in se veselim, da vam najboljšo storitev.

Garancija

1. Ko je pošiljka prispela, prosimo, PREVERITE, če so izdelki v DOBREM stanju.Če kateri koli škodo paketa, vas prosimo, da ne sprejme paket in povratne informacije za nas.

2. VSE LCD Preizkušen delo pred pošiljanjem, Prosim, NE NAMESTITE pred Testiranjem.Sporočite NAM PRED NAMESTITVIJO (SAMO Priklopite zaslon LCD na mainboard za testiranje), GARANCIJA NEVELJAVNA, če se zaslon LCD poškoduje po Namestitvi.Da Bi Nevračljive!Če ste zadovoljni z izdelki po testiranju.NATO lahko namestite na vaš telefon.

3. Vse izdelke, 12 mesecev garancije, 100% čisto nov in strogo testirani pred odpremo.

Prosimo, da nas obvesti V roku 3 DNI po prejemu pošiljke, če ste nezadovoljni z izdelki (Realne slike, video posnetki in druga dokazila, ki morajo biti podane, predvsem v "QC PASS" oznako dokazati, da ste kupili postavka za nas), nato pa bomo ponudili zamenjavo /vračilo če z izdelki ne, kot je opisano.Bomo zdravljenje, da izdelki, prejetih v dobrem stanju in dobro delajo, kot je opisano če je DLJE kot 3 DNI.

4. ČE LCD Že Nameščen in našli nekatere težave.Prosimo, da nam pošljete nazaj v roku 3 dni.Če LCD NI zlomljena ali poškodovana, poslali vam bomo zamenjavo (povratni ladijski promet pristojbina se plača, vam bomo plačali, ladijski promet pristojbina za ponovno pošiljanje.)

Dostava

1. Uvoznih dajatev in DDV niso vključeni v ceno izdelka ali tovora.Ti stroški so odgovoren kupec.Prosimo, da carinski urad v vaši državi, se za določitev teh dodatnih stroškov, preden jo kupite.

2. Če vaše naročilo doseže 10 (razen EMS in DHL naročil), LCD zaslon je krhek in visoko vrednost.Da bi prepre evanje škode, bo razdeljena v več paketov z številke za sledenje.To je v glavnem odvisno od vrednosti naročila in v svoji državi, in vas bomo o tem obvestili za več pošiljk.

3. Vedno smo zagotoviti www.safran.si standard prevoz, ki je najbolj ekonomičen in varen način prevoza.Če želite, hitrejša dostava, lahko izberete, DHL ali EMS, ko je vaše naročilo. (Če je ciljni naslov, je na seznam v oddaljenem področju ??DHL, dodatne stroške dostave treba plačati.)

4. www.safran.si standardne pošiljke vključujejo China Post, hong kong Post, Singapur Post in druge priljubljene poštne storitve, in končno ladjar se bo optimizirana za www.safran.si dostava uradniki.Na splošno, sledenje podatkov je na voljo v 3-7 dni, in boste lahko dobili več podrobnosti, tako da vnesete številko za sledenje:

5. Ko naročilo potrdite, bo blago odpremljeno v določenem delovnih ur, in vas bomo obvestili takoj, ko nakup izdelka ali barva ni na voljo.Vse postavke, se lahko poslana preko DHL, EMS, hong kong Post in Singapur Post.Prevoz tovornjakov ne morete ogledati paket kipi na spletu.Če ne prejmete izdelka v roku 30 dni po plačilu, prosimo, pošljite nam pismo.

* DHL, UPS in FedEx običajno traja 3-7 dni, da pridete.

* EMS običajno dostavljena v 7-15 dni.

* www.safran.si Standardna Dostava ponavadi prispe po vsem svetu v 10-25 dni.

Oznake: lenovo ideatab 4 8 primeru, lenovo tab3 730x, stekla lenovo zavihku 7 tablet, za lenovo tab 2 a10 30 zaslona, lenovo m10 zaslon, plošči lenovo tab4 10, lenovo tb 7104f lcd, primeru lenovo zavihek 4 10 plus tb x704l, tb 8704f lcd, primeru lenovo tab4 8 plus.

Podatki

Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
Številka Modela Za Lenovo Zavihek 4 TB-7304X TB-7304F 7304
Vrsta Zaslona Kapacitivni Zaslon
Velikost Zaslona 7~10 Inch
Blagovna Znamka ONEVAN
Vrsta Izdelka Tablični Računalnik Na Dotik

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Novo 7

Novo 7" Lenovo Zavihek 4 TB-7304X TB-7304F 7304 LCD-Zaslon in Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine

Podobni izdelki: