Elfidelity PC filter SATA Trdi izolacije regulator moči čiščenje PC-Hi-fi

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€20.61

-24%

€27.12

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

PC filter SATA Trdi izolacije regulator moči čiščenje PC-Hi-fi trdi disk Elfidelity Trdi Disk SATA Power Filtriranje Adapter --- Učinkovito Delovanje Opreme iz RAČUNALNIKA Več in več avdiofile uporabo RAČUNALNIKA, saj je njihov vir signala v svoj avdio sistem.Valab tudi zelo zanašajo na PC kot signal za zvok, snemanje zvoka in merjenje.Z uporabo PC-ju kot v avdio sistem ima en velik problem, PC uporabo stikalni napajalnik kot svoj vir energije, medtem Ko preklapljanje moč je precej glasen zvok in zelo kruto!Iz odbora za zvok/snemanje kartico z uporabo visoko kakovostnih neodvisno napajanje je dobra rešitev.V primeru, moramo še nekaj na krovu naprava, kot je trdi disk, in glasbe signal, je treba še vedno obdelujejo na mati odbor za PC.

Ugotovili smo, to čudovito orodje iz ApeXi avdio, je nežna in elegantna kondenzator tank odbor z RUBYCON in WIMA kondenzatorji.Ta adapter dejansko absorbira moč hrupa in oskrbe prehodnih trenutno na trdem disku.Tako lahko seveda vem, zvok in video izboljšanje.Je poceni, toda učinkovita naložba za vaš RAČUNALNIK.

Značilnosti Te Moči Filter Kartice :

1. Tako Rubycon elektrolitsko in WIMA kondenzatorji zidava-v, za odlično hrupa, ki absorbira.

2. Združljiv SATA vtičnico, glej slike izdelkov videti, kako namestiti ta adapter.

3. Vsi deli te kartice so visoko kakovostni sestavni deli, z veliko učinkovitost in trajnost.Package: 1PC moč filter Board SATA Majhne Težko Sladkorja Način Plačila: PayPal raje

Shippment:

1.Nudimo brezplačno dostavo v mednarodnih prek China Post Letalom .Tudi mi lahko ladja z UPS/EMS/DHL/FedEx, za alternativni način dostave za ustrezne pristojbine.Prosimo, sporočite nam, preden plačilo, če potrebujete split pošiljko.

2.Mednarodni ladijski promet zahteva zapleteno dostava postopke, Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.

Vrne & Zamenjave & Popravila:

Sprejemamo vrne & nadomestilo v 30 dneh od dneva, ko naročnik prejme izdelkih, vas prosimo, da prvi stik v roku 30 dni od prejema naročila.Izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje.Kot korist naših strank, ponujamo tudi popravila v roku 3 mesecev od dneva, ko je ta postavka prihajajo ven, po popravilu je storiti, in poslali vam bomo predmeta, vendar mora stranka plačati obeh dostava načine.

Povratne informacije:

1)Vaše mnenje je zelo pomembno za nas, si vzemite nekaj sekund za dopust, veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom ali storitvijo, najlepša hvala!

2)Smo vedno ponudi najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in dopust vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Hvala!

Oznake: gw moči filter, hi-fi, moč emi filter, hi-fi, avdio filter, hi-fi, audio pci, filter moč, moč čistilec filter ac električno vtičnico eu, filter pci, moč filter eu diy, moč filter, hi-fi zda, filter, hi-fi.

Podatki

Paket Da,
Številka Modela SATA Trdi
Vrsta SATA Kabli
Izdelkov Stanje Park

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Elfidelity PC filter SATA Trdi izolacije regulator moči čiščenje PC-Hi-fi

Elfidelity PC filter SATA Trdi izolacije regulator moči čiščenje PC-Hi-fi

Podobni izdelki: