Prilagojene Nakit Vrvico Vrečka Pocket Torbici Majhno Črno Žametno Vrečko Darilo za Kozmetične Vzorec Šminke Uhani, Ogrlica

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€20.58

-45%

€38.11

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

♥ O vašem vrstnem redu: ***Naša cena z eno barvo in eni strani logotip silk sitotisk na vaše torbe.

***Ko bo vaše naročilo, prosimo pošljite svoj logotip na www.safran.si za datoteke JPEG, ali naš e-naslov je : [email protected], logotip obliko lahko AI ali EPS ali PDE, nato levo vaš e-poštni naslov v vašem naročilu sporočilo, tako da lahko najdemo svojo enostavno. ♥ Torba Velikost: *1.9x2.7 palčni 5x7cm *2.7x3.5 palčni 7x9cm *3x4 palčni 8x10cm *3.5x4.7 palčni 9x12cm *4x6 palčni 10x15cm *5x7 palčni 13x18cm Prosimo, imejte v mislih, višina tukaj je velikost zgornji rob na dnu vrečke!Vseh velikosti je na voljo, vendar ne manjši od 5 cm, ni večji od 100 cm, medtem ko 0.5-1 cm napaka je dovoljeno, ker so ročno izdelani izdelki.

Pišite mi, če želite nastaviti velikost po meri za vas, če ne bomo imeli v naš seznam. ♥ Vrečko Barve:

Imamo 8 barvah: Črna, Bež, Rdeča, Roza, Temno Rdeča, Zelena, Siva, vijolična.

♥ Vrečko Material:

Ta debel mah ponuja mehko in udobno občutke, Prosimo, zoom na sliko, če si želite ogledati več podrobnosti. ♥ Nudimo ustrezne popuste za nakup v razsutem stanju.Prosimo, kontaktirajte me, da povem, količino in velikost info na vrečke, ki jih potrebujete.

! ! !pls, pomoč, če želite spremeniti dostava način iz standarda za UPS/DHL če potrebujete nujno.

♥ O print logo: *** Debossing in silk sitotisk za izbiro, če potrebujete debossing logotip, morate dodati dodatno pristojbino.

*** Naša tehnologija uporablja okolju prijazne in malto, ki se v glavnem uporablja za tiskanje z eno barvo ali dve-barvni Logotip z odlično tiskanje učinek. ♥ Prosimo, imejte v mislih, da je majhen in tanek, logotip ne more biti natisnjeni jasno.Tudi uporabljamo zelo natančno screen printing kit barve na vodni osnovi, bo še vedno, da je logotip skoraj nemogoče, da bi dobili na bombaž skozi plesni.Majhen logotip tiskanja je težko doseči zaradi zrno tkanine.

♥ Prosimo, zaupajte nam, mi pa samo želim, da bi poskušali naše najboljše, da natisnete logotip dobro. ***V običajnem, Bomo poslali velikosti in tiskanje, vzorec fotografijo, da jo potrdite, tiskanje vaš logotip na vrečko s položaja sredini in center, kot je privzeto.Včasih, če so malih in velikih črk v logotipu, Smo lahko malo prilagoditve logotip, se prepričajte, da jih lahko natisnete, je dovolj jasno.

️️O Plačilu:

♥Sprejemamo Aliay, zahodne unije, tt, vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor depozitni.

♥Plačilo mora bemade v 3days naročila.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova plačila je treba opraviti v 3days.

️️️O Pošiljki:

♥Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

♥Bomo poslali paket, v roku 3-5days ko postavite naročilo in pošljite nam logotip sliko.

️️️️Naše prednosti:

♥Mi smo trenutno v specializiranih po meri kateri koli slog/velikost/material/barve.....nakit, torbe in škatle.

♥Smo vrednost vsake posamezne stranke, kot tudi trgovec na debelo.Naše tovarne in podjetja se nahaja v Yiwu, največji majhne blaga na trgu na Kitajskem.Našim strankam nudimo neverjetne prihranke v primerjavi s cenami, ki jih ponuja tradicionalnih trgovinah za podobne ali enake izdelke

Oznake: glos za ustnice, torba črna verige, po meri vrečko vrečka, jimin korejski, pasja torbica, mini žamet vrečke, leni žamet kozmetični vrečko, kpop stojalo, kozmetični vrečke so majhne, čarobno ličila torbica.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Obliko\vzorec Osebno
Mesto pridelave Narejeno na Kitajskem
Postavka prednost Enostavno nosite s Ponovno uporabo Okolju prijaznih stroj
postavka uporabo za Nakit, Kozmetični Krpo Čaj Darilo Sladkarije Torto Telefon
Velikost 5x7cm 7x9cm 8x10cm 9x12cm 10x15cm 13x18cm
festival Rojstni dan, Valentinovo, Poroke, Božič, materinski dan
Material debel mah
Blagovna Znamka weikende
Natisni Logotip Da,
Ime Izdelka Modno Elegantna Darilne Vrečke za Nakit
Kovine Tipa Mah
Postavka Po Meri po meri vseh velikosti
barve Roza, Vijolična, Črna, Siva, Svetlo Zelena, Rdeče Vino, Rdeče
Spol Unisex Žensk, Moških, Otrok, Dojenček
Design 2020 Novo modno Elegantna zasnova
Sezona lahko uporabite jesen zima pomlad poletje
Flanela Embalaža, Vrečke Za Priložnosti Poroka Gospodinjski Festival Stranka Potovanja

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Prilagojene Nakit Vrvico Vrečka Pocket Torbici Majhno Črno Žametno Vrečko Darilo za Kozmetične Vzorec Šminke Uhani, Ogrlica

Prilagojene Nakit Vrvico Vrečka Pocket Torbici Majhno Črno Žametno Vrečko Darilo za Kozmetične Vzorec Šminke Uhani, Ogrlica

Podobni izdelki: