50 - 100 kosov aromaterapija uho sveča tiho bergamot rog s plug uho vzdrževanje Ujemanje pladenj

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.62

-19%

€4.52

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Naročnik leži na njegovi/njeni strani z terapevta na svojo glavo.Sveča, ki deluje v vakuumu, ki se nahaja v uho in prižgal.Vibracije zraka, se vzpenja skozi sveča je spodbujajo naravno gibanje plamen, da z nežno masažo bobnič.To ustvarja toplo vrtenjem tok zraka.Sveče dela na dimniku načelo, črpanja morebitne nečistoče na površini, kjer jih lahko nežno odstrani.Večina jih je odnesel s svečo "dimnik", čeprav so nekatere od njih je mogoče najti v zgoščenih svečo vosek ostanka po odstranitvi iz ušesu, ali bi lahko tudi delo svojo pot do površine 24-48 ur po tem, ko.

Na splošno celotno zdravljenje bo trajalo približno 30 minut inclusive posvetovanja.

Uho Candling je varna in zelo sproščujoče in lahko pomagajo z veliko pritožb, vključno z:

-Sinus težave

-Glavobol

-Zastojev v nos območje

-Seneni nahod

-Deskarji/Divers/Plavalci ušesa

-Prehlad/Boleče vratove

-Splošno sprostitev

-Uho težave s, ki plujejo pod.

Mehanizem delovanja, načelo delovanja:

Med uho candling zdravljenje, ga vstavite v uho svečo na vhod zunanjega slušnega kanala.Slušni kanal je bolj ali manj ukrivljena cev zaprta za bobnič.Uho sveča je tudi cev in v uho candling sega slušni kanal.

Ko smo svetlobe vrhu uho svečo, gorenja energije začne ogrevati in zavibrira, zrak stolpec znotraj uho svečo.Nekaj sekund kasneje, ko smo sveti ušesu svečo, mlačno mahati, vibriranje zraka stolpcu je nastala v ušesu svečo in slušni kanal.

Prisotnost ta gibanja, ki se kaže z gor in dol gibanja in vibracije uho sveča je plamen.Ta gibanja, ki je vidna v celotnem uho candling zdravljenja.Pogostost te vibracije, se 2-5 Hz.Ravni frekvenca je določeno predvsem z dolžino in premerom uho svečo in njegove cone oblike.Ta frekvenca je veliko nižja od zvočne ravni za ljudi, ampak bobnič, lahko še vedno zaznamo.Bobnič prevzame vibracije mahati-vibriranje zraka stolpcu uho sveča, ker zrak stolpec dotakne koncu slušni kanal.

Ne pozabimo, kako občutljivi so naši zvočni sistem (katerega del je uho boben in drugih minuto anatomski deli tresejo za to): na primer, smo lahko slišali drobne zvok, ki nastane zaradi padca iglo metrov daleč od nas.

Uho sveča, ki gori za približno 10-15 minut v eno uho.Tako zrak stolpcu uho sveča vibrira bobnič in njenih povezanih anatomski deli za 10-15 minut na frekvenco, ki je zelo drugačna od zvočne obseg 20-20000 Hz.Dejstvo je, da je tako kot nežna masaža zvočni sistem, ki traja 10-15 minut.

Prepričani smo, to je fizični učinek, ki sproži koristne procese v uho sveča zdravljenja.

Opomba: barvni pošlje naključno in ne more biti mešani(Ne določite barve za pošiljanje )

Izdelek možnosti:

A=100 kos rog(Z zamaškom)+ 10pcs pladenj B=50 kos rog (Z zamaškom)5 KOS pladenj C=100 kos Ravne (Z zamaškom)+ 10pcs pladenj D=50 kos Ravne (Z zamaškom)5 KOS pladenj

Oznake: gn odmeva, bte, uho slušni ojačevanje zvoka, OTICON, odmeva, bte sluha ojačevalnik, gn, uho zvok, slušni aparat za od, phonak.

Podatki

HANRIVER 1-1
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela 0
Postavka Vrsta Nego Ušes
Blagovna Znamka HANRIVER
Material Kompozitni Material

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

50 - 100 kosov aromaterapija uho sveča tiho bergamot rog s plug uho vzdrževanje Ujemanje pladenj

50 - 100 kosov aromaterapija uho sveča tiho bergamot rog s plug uho vzdrževanje Ujemanje pladenj

Podobni izdelki: