Xiaomi Mijia Mi Quartz uro Življenje Nepremočljiva Pametno Gledati z Dvojno Klicanje Opozorilo Šport števec korakov Senzorjem Svetovni Čas Mi Doma APP

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€42.57

-26%

€57.54

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

XIAOMI MIJIA MI QUARTZ URO

- Bluetooth 4.0 čip, nizka poraba energije - IP67 nepremočljiva, To ni priporočljivo nositi v dejavnosti, ki so preveč izpostavljeni vode - 1.5 inch krog steklo zaslona, jasen in pregleden - Samodejna kalibracija čas in stikala časovni pas prosto - Pedometer, vgrajen senzor gibanja, snemanje vsak koraki življenja APP (Mi domov/Mijia) jeziki: angleščina, francoski, španski, italijanski, nemški, ruski, poljski, Koren, Japonska, Tajska, Vietnamski, indonezijski, Kitajski (Poenostavljen, Tradicionalna))

DVOJNI GUMB ZA IZBIRANJE PREPROSTE ZASNOVE, RAZLAGA POJMOVANJA ČASA

- Drži nemški industrijski design, stil, klasična 40 mm izbiranje z dvojno dial načrt je le 3.2 mm na najtanjši točke. - Veliko izbiranje kaže čas na jasen in razumljiv način, in mala ura kaže napredek gibanje, čas in število korakov, ki na prvi pogled. - Ob istem času, uporaba gosto-strukturiran medenina roke, da bi povečali zaslon za izbiranje, izbiranje je bleščice in CD vzorec, ultra narrow bezel design, bi gledal videz boljši in bolj privlačnega.

UVOŽENE NATANČNOST GIBANJA, IZ NERJAVNEGA JEKLA ODLIČNO PRIMERU

- V Mijia quartz uro sprejema uvoženih gibanja, večja stabilnost in natančnost. - Ohišje je izdelano iz trdega in so odporni na obrabo, iz nerjavnega jekla, kovane, v več kot 70 procesov, in površina je mat in elegantno.

VGRAJEN SENZOR GIBANJA, SNEMANJE NA VSAKEM KORAKU ŽIVLJENJA

- Vgrajen senzor gibanja za podrobno sledenje korak štetje informacije. - Preverite lahko, število korakov, skozi majhne dial Mijia quartz uro, ali preverite, športnih podrobnosti skozi Mijia APP.

ALARM OPOMNIK

- Do 10 kompletov opozorila, lahko nastavite za gledam in gledam, bodo opozorjeni s vibracije, brez motečih ljudi okoli vas. - Vključno z alarmi, ko vstanejo, pomembno opomniki, itd.

KLIC VIP OPOMNIK

- Ko pomembne kontaktne klice, pazi bo vibriranja in vas spomnil, da nastavite do 10 skupin dohodni klic opomnikov za gledati, ne manjka nobene pomembne klice. - Opomba: VIP klic opomniki podpira samo telefoni z iOS, 9 in MIUI 9 ali več.

ČASOVNI PAS PROST PREKLAPLJANJE, KO SAMODEJNO UMERJANJE

- V Mijia quartz uro podpira povezave bluetooth za telefon in ura samodejno sinhronizira z internetnim časovnim vsakič,

VSAKDANJE ŽIVLJENJE NEPREMOČLJIVA, FREE-POLNJENJE GUMB BATERIJA

- 3ATM je nepremočljiva in trajne.Brezplačno polnjenje, uporabite gumb baterija, v tipično uporabo - Lahko izpolnjuje vzdržljivost več kot 6 mesecev.

DVOJNO USNJE, USNJENI TRAK ZNOTRAJ IN ZUNAJ

- Pravega usnja, slog brezplačno na tekmo, Klasične barve: Črna / Bela / Siva

STRANKE Obvestila:

1. Bela in siva pokliče so bleščice in črni barvi je izdelan iz CD-ja. 2. Končni primeru se obdelujejo na podlagi predoblik (olje, kavo, NC stroj, CNC), brušenje, vakuumske ionsko nanašanje skoraj 70 procesov. 3. Naprave, ki podpirajo Bluetooth 4.0 BLE za Android 4.4 ali iOS 7.0 ali višje. 4. Obseg ukrepov, ki jih prikaže watch je 0-20000; obsega vrednost korak na številčnici je približno od referenčne vrednosti.Posebne korak številka je predmet na zaslonu v APP. 5. Klic VIP opomnik podpira samo telefoni z iOS, 9 in MIUI 9 ali več. 6. Shenzhen Watch preverjanje Kakovosti Center, poročilo številka: SWT1712-01, v skladu s GB/T 30106-2013, ustrezne tehnične zahteve nepremočljiva uspešnosti test (3ATM) standard.To ni priporočljivo, da nosite v dejavnosti, ki so preveč izpostavljena vodi.Vodna para se bo pospešil deformacije vodotesno gume in obroč. 7. Podatki iz Skrite Lab, YX-CS-01-poročilo o Preskusu, tipična uporaba: za 10.000 korakov na dan, 2 alarmi zvonjenja (ne zaustavi v sredini), 3 opomine, 5 sekund vsakič, interval opomnik 24-Krat, se podatki sinhronizirajo 12-krat, in je gumb za 12s.Test baterije: Nanfu CR2430H, nominalno 320mAh. 8. Mijia quartz uro zamenljive trak je treba kupiti ločeno, še ni v prodaji, zato ostanite z nami. 9. Bela modela je bela številčnica z modrem traku.

Oznake: smartwatch, xiaomo mi watch global, za dom, uradni xiaomi, pazi mi 5 globalna različica, mi xiomi, pametno gledati, moški gledajo, mens watch xiaomi krajnik lite, mi pametno gledati.

Podatki

Snemljiv Pasu Da,
Pazi Trak Dolžine 240 mm
Kamera Zadaj NOBEN
RAM 128MB
Zaslon Obliko KROG
Jezik angleščina
Nepremočljiva Razred Življenje nepremočljiva
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Pazi Trak Pravega Usnja
Prenos APLIKACIJE na Voljo Da,
Pazi Teža 42g
App Mi Doma
Ime izdelka Xiaomi Mijia Mi Quartz Uro
Združljivost Vsi Združljivi
CPU Model Xiaomi Mijia
Mehanizem Da,
Funkcija Svetovni Čas
Proizvajalec PROCESORJA qualcomm
Pazi Debeline 11.9 mm
Velikost Zaslona 40 mm Premera
Zmogljivost baterije 220-300mAh
Ločljivost NOBEN
Vrsta Baterije CR2430 3V
Pazi, Premer 40 mm (znašala 1,57 palca)
Vrsta Na Zapestje
GPS No
Band Materiala Pravega Usnja
ROM 128MB
Blagovna Znamka Xiaomi
Kartica SIM na Voljo No
Sistem NOBEN
Nepremočljiva ravni 3ATM
Ohišje Material ZLITINE
Model SYB01
Način Omrežja NOBEN
Baterija Snemljiv Da,
Bluetooth Različice BLE 4.0
Gibanje Tip quartz uro
Več Klicanje No
Slog Moda

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Xiaomi Mijia Mi Quartz uro Življenje Nepremočljiva Pametno Gledati z Dvojno Klicanje Opozorilo Šport števec korakov Senzorjem Svetovni Čas Mi Doma APP

Xiaomi Mijia Mi Quartz uro Življenje Nepremočljiva Pametno Gledati z Dvojno Klicanje Opozorilo Šport števec korakov Senzorjem Svetovni Čas Mi Doma APP

Podobni izdelki: