Moških Branje Očala Proti Modra blokiranje Progresivna Multifokalna Bralec TR90 Okvir spomladanski tečaj lupo leesbril gafas presbicia

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€21.97

-18%

€27.12

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Spoštovani kupec, ki temelji na naše strokovne izkušnje in značilnosti izdelkov, predlagamo, da si preberete naslednje vsebine premislite, preden jih postavimo v vrstnem redu: 1.Prosimo, bodite prepričani, da potrdite svoje dioptrije pred svoje mesto v red.Postopno multifocus obravnavi očala ima dve območji za videti: območje je za videti daleč in dol območje je za videti v bližini.Učenci, ki se razdalja za množično proizvodnjo stekla je 63mm(±2 mm). 2.Če vaše astigmatism je nad +0,5 in imate posebno učencev razdalja(bodisi prevelika ali premajhna), se lahko obrnete na našo službo za prilagajanje v primeru nelagodje. 3.Izberite posnetek, ki je primerna za vaš obraz, glede na velikost okvirja.To je tudi ključni dejavnik za udobno nošenje. 4. Če niste prepričani, ali je vaš DODAJ, ko ste prvič bi postopno multifocus obravnavi očala, prosimo, obrnite na vašega okulista.

Anti Blue Ray Inteligence Progresivna Multifokalna Obravnavi Očala Glej Daleč In Očala Daljnovidnost Očala Oculos De Leitura

C1

C2

C3

C4

C5

Opis: Med sojenjem-nošenje proces recept očala, traja približno teden dni, da se prilagodijo.Nekateri discomforts, ki se začnejo pojavljati so normalni, kot so omotica, otekanje oči, izkrivljanje, itd.Ti simptomi običajno izginejo v dveh dneh.Vsakdo, ki nosi očala ve.Če še vedno ni mogoče prilagoditi v roku enega tedna.Prosimo, obrnite na našo customer service.Vendar je treba nositi, tako da oči lahko prilagodijo novi okvir.Opis: Med sojenjem-nošenje proces recept očala, traja približno teden dni, da se prilagodijo.Nekateri discomforts, ki se začnejo pojavljati so normalni, kot so omotica, otekanje oči, izkrivljanje, itd.Ti simptomi običajno izginejo v dveh dneh.Vsakdo, ki nosi očala ve.Če še vedno ni mogoče prilagoditi v roku enega tedna.Prosimo, obrnite na našo customer service.Vendar je treba nositi, tako da oči lahko prilagodijo novi okvir.

DROPSHIPPING storitev:

Naše podjetje ima stabilno proizvodnjo dobavne verige in če smo dropshipping storitev za zelo dolgo časa.Zdaj iščemo ljudi, ki imajo naslednje coditions za sodelovanje.

Prvič, optometrists in ophthalmologists.Bili smo vključeni v spletno optician po meri storitev za sedem let.Lahko imamo najnižjo ceno za množično proizvodnjo.V okulist lahko dobili pravilen recept za stranke.Tako lahko stranke dobijo dobro izdelkov z nizko ceno.Lahko neposredno delež naši trgovini povezavo do kupcev, lahko pa uporabite tudi našo slik za izgradnjo trgovine.Na ta način si lahko pridobite dodaten dohodek, medtem ko delate.

Drugič, če ste ljudi, ki je prvi za vodenje spletne trgovine in ne želite vlagati preveč, potem lahko uporabite naše pics in po tem, ko ste naročila, lahko kupite od nas in mi bomo poslali to za vas ali vaše stranke.

3. Če ste Internet znane, se lahko obrnete na nas in nam pomagajo, spodbujajo naše izdelke.Mi vam lahko zagotovi komisija na podlagi prihodka od prodaje.Imamo veliko dobrih izdelkov in nova očala izdelave in materialov.Na primer, tretje generacije masivnega lesa obrti, masivnega lesa, sončna očala, polarizirana sončna očala za kratkovidnost, rogovi kratkovidnost očala, branje očala, titanov okvir poslovnih očala in denim materiala očala.Številne izvirne postopkov, ki so patentirani.

Kot dolgo, kot ste eden od zgoraj navedenimi pogoji, to je enostavno, da vam prinašajo dobiček.Spremljajte nas in se osredotočiti na novo bogastvo.

Http: www.shinueyewear.com

Kaj'app: +8618058868135

Oznake: očala človek, zaznamek magnet, multifokalna obravnavi očala kovin, zlitine recept očala moški, f obravnavi očala moški, atago, progresivna multifokalna očala, shinu očala, vijolična očal okvir ženske, tonirana progresivna multifokalna obravnavi očala.

Podatki

Leče Material CR-39
Številka Modela SH077
Premaz HMC
Blagovna Znamka SHINU
lesebrille herren lesebrille herren
Postavka Vrsta Očala
Leesbril mannen Leesbril mannen
Objektiv Višina 3.9 cm
Leče, Optični Atribut Anti-odsevni
Spol MOŠKI
Objektiv Širina 5.4 cm
Okvir Material Acetat
Očala Tip Branje Očala
Barvne Leče Jasno

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Moških Branje Očala Proti Modra blokiranje Progresivna Multifokalna Bralec TR90 Okvir spomladanski tečaj lupo leesbril gafas presbicia

Moških Branje Očala Proti Modra blokiranje Progresivna Multifokalna Bralec TR90 Okvir spomladanski tečaj lupo leesbril gafas presbicia

Podobni izdelki: