EENJEE 10PCS Mobilni Telefon Baterije Za Iphone 6 6 G Kitajska Proizvajalec 3.8 Proti 1810mah AAA Qlty Zamenjava Litij-Ionska OEM

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€48.35

-10%

€53.73

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis Izdelka

1.Izdelek: 10pcs Na Veliko Baterije Za Iphone 6 2.Zmogljivost: 1810 mAh 3.Baterija Cell: Uporaba visoke kakovosti mobilni,100% realne zmogljivosti,Presega 500 krat 4.Material celic: Li-polymer 100% LiCoO2,bolj varna in daljše življenje, in ne razširi,ne eksplodirajo 5.IC : Original IC,kot Nalašč združljiv z IOS 12 6.Zaščito : nad-charge, nad-odvajanje, nad-tekoče, nad-napetosti protect! 7.Garancija: 12 Mesecev 8.Quaility: Original Razred,100% Preizkus 0 cikel

Embalaža & Dostava

1.Prosimo, potrdite svojo naslov previdno, ko vam bo, da.Bomo poslali izdelke, da ga na enkrat po prejemu plačila.(bomo poslali postavke v 2-5 dni(delovnih dni,ne počitniške sezone), ko je plačilo potrditvi) 2.Tam se bo privzeti način dostave, ko boste potrdili vaše naročilo .Postavke, bo poslana preko Bpost ,Turčija Post ,PostNL,CDEK , DHL ali drugi. 3.Izbira način dostave je odvisen od količine naročila in naslov.Podrobnosti lahko iz nas.

To je referenčni čas dobave, vendar ne zavezo čas dostave.

Informacije O Podjetju

smo baterijo strokovnjak od leta 2010, s strankami po vsem svetu.S široko paleto, dobra kvaliteta, ugodne cene in modne modele, naši izdelki so v veliki meri uporablja pri telefonih in drugih industrijah.Naši izdelki so široko priznane in zaupanja, ki ga uporabniki in lahko izpolnjujejo nenehno spreminjajoče se gospodarske in socialne potrebe.Pozdravljamo nove in stare stranke iz vseh družbenih slojev, da nas kontaktirate, za prihodnje poslovne odnose in medsebojno uspeh!

Certifikati

Mnenja Strank

Garancija

1.Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element,ga vrnite v roku 7 dni za menjava blaga ali denar nazaj; Prosimo, kontaktirajte nas, preden ste jo vrne.Blago, ki je poškodovana, je ne vrača. 2.Kupcu so odgovorna le za vračilo poštnine za garancije predmetov. 3..Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili, da si povratni naslov in napišite"darilo" na dostavo stanja.Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam številko za sledenje.Ko bomo prejeli element, bomo popravilo jih izmenjave jih asap.

O povratne informacije

1.Zanašamo se na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh.Torej , vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosim, pustite 5 star povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev. 2.Prosim, ne nam kakršne koli povratne informacije, razen 5star povratne informacije samo zato, ker dostave.Nimamo veliko izbire za baterijo dostava. 3.Nam je mar za naše vrednost stranke, in vedno se bomo potrudili, da vam pomagajo.' 4.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, skrbi in frustracije, ki jih imate, in se bomo potrudili, da reševanje težav. 5.Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje vseh sporov na stran, ker smo vedno poskušali naše najboljše, da bi služil našim strankam,smo vam zadovoljiti rešitev .

Drugo

1.Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve 2.Vse e-pošto bomo odgovorili v roku 24 ur , če ne boste prejeli naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor za vas asap.

Oznake: 2s lipo baterije, iphone 6 namestitev baterije, makita orodje, metabo orodje, aiqos baterije, baterija mn, 48 v baterija, 18650 baterijo recharg, ts litijeva baterija, mobil telefon.

Podatki

Številka Modela SJ-6 G-10
Poreklo CN(Izvora)
Certifikat Kakovosti ROHS
Original ali Ne Združljiv
Združljiv Model Baterije za iPhone 6
Baterija Kapaciteta(mAh) 1801mAh-2200mAh
Združljiv Blagovne Znamke Apple iphone
Blagovna Znamka eenjee

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

EENJEE 10PCS Mobilni Telefon Baterije Za Iphone 6 6 G Kitajska Proizvajalec 3.8 Proti 1810mah AAA Qlty Zamenjava Litij-Ionska OEM

EENJEE 10PCS Mobilni Telefon Baterije Za Iphone 6 6 G Kitajska Proizvajalec 3.8 Proti 1810mah AAA Qlty Zamenjava Litij-Ionska OEM

Podobni izdelki: