Zlato Barvo, Ogrlico, Obesek, Jezus Križ iz Nerjavečega Jekla Dolge Verige, Bizantinski Mens Molitev Nakit Najboljše Darilo za Očeta MN80

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€10.99

-14%

€12.78

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Dostava

1, V večini držav,da bi se znesek >$7 ,blago vam bo poslano priporočeno po pošti ,ga je mogoče spremljati na spletu, vse na način,običajno 14-30 dni, da pridejo,ampak nekaj countrys ali daljinsko daljinsko morda potrebujejo nekaj dni, je običajno, tudi 56-84 dni za parcelo, da pridejo, kot je Brazilija.

2,V večini držav,da znesek ,blago vam bo poslano po redni majhne paketni prenos ,to lahko sledimo, ko na Kitajskem ali tranzitna država , ni mogoče sledi, ko se parcela levo Kitajska ali tranzitne države v vaši državi,prosimo, ne skrbite o tem,ponavadi 21-48 dni, da pridejo , ampak nekaj countrys ali daljinsko daljinsko morda potrebujejo nekaj dni, je običajno, tudi 56-84 dni za parcelo, da pridejo, kot je Brazilija.

3, V ZDA ,da bi znesek >$5 ,blago vam bo poslano po ePacket ali www.safran.si Standardna Dostava,to je mogoče slediti vse,običajno 7-14 dni, da pridejo.

4, ZDA , da znesek ,blago vam bo poslano po redni majhne paketni prenos ,to lahko sledimo, ko na Kitajskem , ni mogoče sledi, ko se parcela levo Kitajska v vaši državi,prosimo, ne skrbite o tem,ponavadi 14-35 dni, da pridejo.

5,Včasih,na parceli se lahko odloži za po meri potrditev,zaposlen sezone,slabo vreme,dolge počitnice,politic dejavnikov,stavke in tako naprej,ladijski, ki niso pod našim nadzorom,upamo na vaše razumevanje in počakajte, da se parceli s paitience,če parceli še niso prišli, ampak varstva dni bo več,se obrnite na nas,bomo z veseljem podaljša nekaj več zaščite dni za vas.

6,Smo odgovorni prodajalec,če niste dobili parcelo na koncu, prosimo, obrnite na nas,bomo ponovno pošlji vas ali nadomestila vas na enkrat.

7,Vaš paket vam bo poslano na vaš www.safran.si Naslov,prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen, ne bomo odgovorni za dostavo okvare zaradi napačnega naslova, ki ga daje,pa nas lahko kontaktirate na enkrat, če boste našli problem,bomo spremenili naslov, če je na parceli še ni mogoče dati,vendar pa to ne more storiti vse spremeni, ko parcela je bil poslal ven.

Barve

Včasih je morda nekaj barve razlika zaradi nekaj razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,ozadja,nastavitev fotoaparata in tako naprej,če se ne morete prepričani, da je pred nakupom,se obrnite na nas,vendar,če mislite, da so predmeti, ki jih je prejel v napačne barve,prosimo, da posnamete fotografijo, in da nam pošljete,vam bomo zadovoljen odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Park

Ponavadi,vse naše elemente, ki je na zalogi,vendar včasih nekaj predmetov, lahko zmanjka zalog, kot so prodaja hitro,kontaktirali vas bomo na enkrat smo našli predmet, ki ste ga naročili trenutno ni na zalogi,če ne moreš sprejeti vsako zamenjavo v nobenem primeru se,prosimo, obrnite na nas pred nakupom,

Vrnitev

Če niste zadovoljni s predmeti,ga lahko vrnete ali izmenjavo v roku 7 dni po tem, ko ga prejmete, in ste odgovorni za vrnitev ladijskega stroškov.Bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 3 delovnih dni po prejemu vrnjene artikle.

Če je predmet, ki je v okvari,prosimo, povejte nam takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo,če zamenjava ni na voljo,potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

Povratne informacije

Pleae nam 5 zvezdic pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.Če niste zadovoljni z našimi blaga ali storitev,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne povratne informacije,se bomo potrudili, da slove težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

Oznake: tečaj hp15 bs0xx, merilnik pretoka plina 0, led oči bmw e39, težko kreda kovin, pretoka grelca ista, hidžab bonet volne, diagram 6 12v, tečaj slušalke, pretoka grelca 7 kw.

Podatki

Fine ali Moda Moda
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela MN80
Postavka Vrsta Ogrlice
Funkcija Dekoracijo
Obliko\vzorec križ
kovinsko barvo
Material Kovine
Slog Punk
Spol MOŠKI
Priložnosti
Združljivost NOBEN
Obesek Velikost 5.5*3.8 CM 2.17*1.50 Palčni
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Ogrlica Teža
Veriga Tip Povezavo Verige
1 Komplet 1pc Navzkrižno+1pc Ogrlica
Ogrlica Dolžine 55,60,65,70 cm (o 22,24,26,28 palca)
Blagovna Znamka cottvott
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice
Tehnologije

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Zlato Barvo, Ogrlico, Obesek, Jezus Križ iz Nerjavečega Jekla Dolge Verige, Bizantinski Mens Molitev Nakit Najboljše Darilo za Očeta MN80

Zlato Barvo, Ogrlico, Obesek, Jezus Križ iz Nerjavečega Jekla Dolge Verige, Bizantinski Mens Molitev Nakit Najboljše Darilo za Očeta MN80

Podobni izdelki: