Ženske Denim Jeans Torbe Torbica Visoke Kakovosti Ženske Torbe Z Diamanti Zakovice Messenger Vrečke Žensk Torba

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€21.02

-40%

€35.04

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

[xlmodel]-[po meri]-[8888]

Velikost: (Širina) 25 cm * (Višina) 26 cm * ( Debelina)17 cm

Opomba: 1 Inch=2.54 CM, 1 CM=0.39 Palčni , Zaradi različnih serijah, vreča je linijskih se lahko razlikujejo.Modni oblikovalec in dobra cena, prosimo, bodite prepričani nakup. ( Vse fotografije so dejanske slike.Vendar pa zaradi različnih svetlobe in nastavitev zaslona, manjše barvne razlike morda obstajajo.Hvala za razumevanje. )

[xlmodel]-[fotografija]-[0000]

[xlmodel]-[po meri]-[47731]

O LADIJSKI

1.Prosimo poskrbite, da bo vaš poštni naslov pravilen!

Običajno elemente, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po prejemu celotnega plačila.Nekatere osebno naročite ali debelo reda lahko traja malo dlje, za predelavo.

2.Elemente, ki bodo dobavljeni z China Post Air Mail, ki traja 5-30 dni v ZDA. 15-30 dni, Kanada, Evropa, Avstralija.Zaradi carinjenja, pakete, poslane na ruski in Brazilski bo trajalo približno 30 - 60 delovnih dneh.

3.Če želite, da se vam hitreje in pripravljeni plačati dodatne tovornega prometa, prosimo, kontaktirajte nas za EMS ( 7-15 dni)ali DHL(3-10 dni).

4.Tudi, paket lahko odloži v nekaterih pomembnih festival (na primer Spomladanski Festival in Chrismas , Kitajski Nacionalni Dan)ali naravnih nesreč(na primer vulkanske eksplozije, gosto meglo in tako naprej).Zato vas Prosimo, da nas kontaktirate, če ne morete dobiti izdelek v 30 dneh

5.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije , carin in davkov za uvoz v vaši državi.Te dodatne pristojbine, morda zbrani v času dostave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrne shippments .Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov , in kupci, ki so odgovorni za cust oms dolžnosti.

O POVRATNE INFORMACIJE

Če ste zadovoljni z našimi blaga , vas prosimo, da nas Pozitivne Povratne informacije(5 zvezdic), ki je za nas zelo pomemben.

Prosimo, kontaktirajte nas, preden dajo nevtralno(3 zvezdice) ali negativno(1-2stars ) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem.

Oznake: sac letnik denim, mui torba ženske, he denim, miu denim vrečko, denim skitnica vrečke boho, mačke torba ženske, gjg denim, tofu torba ženske, krzno denim, kristalno skitnica vrečke.

Podatki

Glavni Material PU
Dekoracijo Diamanti
Priložnosti Vsestranski
Vzorec Tipa Kariran
Trdoto MEHKO
Blagovna Znamka Botteven
Oblika Hobos
Število Ročaji/Trakov Dva
Spol ŽENSKE
Obloge Materiala Poliester
Postavka Vrsta Torbice
Notranjost Notranja Reža Za Žep
Zapiranje Tip NIZ
Zunanjost NOBEN
Slog Moda
Torbice Tip Vrečke Ramo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Ženske Denim Jeans Torbe Torbica Visoke Kakovosti Ženske Torbe Z Diamanti Zakovice Messenger Vrečke Žensk Torba

Ženske Denim Jeans Torbe Torbica Visoke Kakovosti Ženske Torbe Z Diamanti Zakovice Messenger Vrečke Žensk Torba

Podobni izdelki: