Prenosni DIY Mesto Varilec Spajkanje Pralni 18650 Baterijo Mesto Varilec Kit

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€24.72

-26%

€33.41

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

★ Po prejemu izdelka, prosimo zaračuna v celoti, preden ga uporabite, da bi dobili najboljše rezultate.Ta stroj lahko vara 0.1-0.15 mm niklja jeklene pločevine in 0,1 čistega niklja stanja.Ne gre, da vara čistega bakra materialov z močno prevodnost.eno polno polnjenjem lahko skupaj varjenje sto spajkanje sklepov.

OOTDTY

★To je opremljen s 3,7 V, 5.5 AH litij baterija.Po čip mikroračunalniška zazna, da spajkanje pero dotakne niklja stanja, obvladuje "MOS", da vklopite.Ker odpornost spajkanje pero, da se obrnete na nikelj stanja, je veliko večja kot v druge dele zanke, večina te energije je koncentrirana tukaj.Način ogrevanja, niklja stanja Porabo, in niklja stanja, ki je privarjen na baterije.

★ Ko izdelka ne uporabljate dlje časa, baterije ne sme biti prenizka ali previsoka.Če je poraba energije je prenizka, naprava ne bo delovala in polnjenje lučka ne vklopi.Ko se to zgodi, vas prosimo, polnjenje, in da bo dobil nazaj po več deset minut.

★ Tok, napetost, in materialov, ki lahko vplivajo na točkovno varjenje učinek.Ni vse snovi lahko dobili dober spot varjenje učinek.Kaj je zdaj mogoče prilagoditi, je točkovno varjenje čas in stik moč.Priporočljivo je, da praksi roke z železom pločevinke najprej, in nato spajka baterije po prvi seznanjeni z varjenje.

★[Low Pripravljenosti Porabo Energije]: Dolgo pritisnite točkovno varjenje za 3 sekunde, zvočni signal se sliši za dokončanje on/off delovanje, nizko porabo energije mehko in trdo design, izmerjene trenutne nekaj µA ko je izključena, nizko moč porabe v stanju pripravljenosti.

★Izdelka, ki je opremljen z napajalnim kablom in ne polnilnik glavo.Prosimo, uporabite polni glavo s fiksno 5V izhod za polnjenje.Ne uporabite hitro polnjenje glavo, sicer se baterije lahko poškodujejo.

★Velikost: 142*82*40 mm

Oznake: spajkanje kositra, varjenje točkovno stroj, niklja trakovi, mesto varilec nadzor, spot vara, točke varilec, baterija vara stroj, 18650 mesto varilec, 18650 varilec, 18650 spajkanje.

Podatki

Blagovna Znamka BENGU
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Prenosni DIY Mesto Varilec Spajkanje Pralni 18650 Baterijo Mesto Varilec Kit

Prenosni DIY Mesto Varilec Spajkanje Pralni 18650 Baterijo Mesto Varilec Kit

Podobni izdelki: