Za 7" LCD zaslon G070Y3-T01 brezplačna dostava

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€23.02

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Dostava: Mi bo preizkusite jih strogo pred odpremo.Smo le plačilo za prevozni stroški in davek za našo državo, če obstaja kakršen koli dostave stroške in davek na državo, boste morali plačati za to.Bomo ladja v roku 3 delovnih dni po tem, ko smo dobili naročila.Dobavni rok je običajno bo 7 do 50 dni, ki se bodo različne za različne države.Izbirate lahko www.safran.si Standardna Dostava,To je hitreje, kot drugi. * Zda / velika Britanija / Avstralija lahko traja 7-30 dni. * Kanada lahko traja 7-35 delovnih dni. * Francija / Španija / Nemčija lahko traja 7-30 dni. * Vzhodne Evrope lahko traja 16-30 delovnih dni. * Italija / Brazilija / Južna Amerika lahko traja od 30-50 delovnih dni. * Dobavljeni z DHL Express: 7-12 delovnih dni, boste morali plačati dodatno plačilo).Garancija in Vrnitev: nudimo garancijo za vse naše izdelke.Kupci, ki nosi ladjar stroškov, ki se vračajo, v okvari ali ne-okvarjen element v nas.Vrne prispevke, ki morajo biti v dobrem stanju, enako kot smo poslani, ne poškoduje.Vrnjene artikle, ki so predmet odobritve nas, bi moralo biti v originalni škatli, kot smo poslali.Fizično poškodovan predmeti, ki jih prejmete, je treba poročati v roku 2 dni.Vsi, ki NISO Prodajalec vrne Napako, je 15% ponovne naselitve pristojbine in ladijski promet in manipulativni stroški so nevračljive. ( E. g.ste kupili napačen element ) Obrnite na Nas:

1. Če obstaja kakršen koli problem, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate za sporočila, vam bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne. (ne vključuje praznik)

2. Delovni čas: od ponedeljka do sobote

3. Če ne dobite odgovor v roku 1-2 delovnih dni, vas prosimo, preverite vaš e-poštni ali Moja Sporočila, v primeru, da vaš ponudnik e-pošte je preveč agresiven spam filter blokira ali moji e-pošto.Prosimo, dodajte nami v stik in nam pišite znova.

4. Večino, da je sprejemljivo, nižje cene bodo na voljo za večino nalog.

Opomba:

Pravkar smo potrebovali več 100% pozitivne povratne informacije, Prosimo, ne puščajte nobenih negativnih povratnih informacij in nevtralno povratne informacije, preden se obrnete na nas.Hvala!

Zasloni, ki jih kupujete, se uporabljajo, imajo znake uporabe, kot so praske ali oznak, ampak smo že preizkušen jih pred dostavo, tako da ne skrbite o kakovosti.

Oznake: pasivni kvarčni oscilator, matično ploščo dell ' la c142p, sma port, jojo nohtov, jojo bizarna avantura pull, inuyasha llavero, ws2801so, cezar zeppeli jojo, g070y3, pokal jojo.

Podatki

Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
Vrsta Izdelka Tablični računalnik LCD
Blagovna Znamka htytech
Vrsta Zaslona Odpornost Na Zaslonu
Velikost Zaslona 7~10 Inch
Številka Modela G070Y3-T01

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Za 7

Za 7" LCD zaslon G070Y3-T01 brezplačna dostava

Podobni izdelki: