22 kg Noge Tpe Sex Lutka Polovico Telesa Kovinski Skelet Silikonski Trupa Za Odrasle Realistična Vagina Pravi Muco Masturbator Moški Pravi Lutke

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€286.25

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

22 kg Noge Tpe Sex Lutka Polovico Telesa Kovinski Skelet Silikonski Trupa Za Odrasle Realistična Vagina Pravi Muco Masturbator Moški Pravi Lutke

Obstajajo nekatere omejitve glede nekaterih državah/regijah.Prosimo, pozorno preberite, preden ste naročilo in to je pomembno .

1. Kanada : morate plačati davkov na spletu v skladu z Kanadskih zakonov.

2. Singapur : Po Singapur prava, morate plačati davkov na spletu.Cena je zelo nizka, ne skrbite.

3. Južna Koreja in Indonezija : Prosimo, da skrbno.Priporočljivo je, da prevzamejo posebno linijo in nas lahko prosite za stroške.

4. Turčija : Prosimo, da skrbno, če je priprti, ne bomo mogli za vračilo!Običajno, prav lahko gre hitro.

5. Belorusija : ne dostavljajo do vrat, samo pobrati jih sami.

6. Izrael, Mehika, Avstralija, Švica , Kanada itd.priporočamo, da izberete express prevoz, za EXPRESS stroške DOSTAVE, prosimo, vprašajte nas za več popustov.Oblikovan iz pravega ljudi, očarljive okrogle zadnjice, seksi vagina in labia, naj vas osvojiti.Uživajte v najboljši sex izkušnjo.To je realno strukturo, je nestrupen, nima vonja in se počuti kot pravi kože.Vam ni treba skrbeti, ali je ta muca masturbator je škodljivo za vaše zdravje.Material: TPE Velikost: Kot spodaj

▼ Specifikacij proizvoda l dia ŠT.80 Postavka Vrsta Noge polovico telesa sex lutka Spec 80 cm Neto Teža približno 9 kg Pasu 40 cm boki 66 cm Bruto Teža 11 kg dolžina stopala za 14,5 cm Izdelek materiala TPE + 304 nerjaveče jeklo okostje Priporočljivo čevelj velikost: 35 metrov ltem ŠT.90 Postavka Vrsta Noge polovico telesa sex lutka Spec 90 cm Neto Teža približno 15 kg Pasu 43 cm boki 68 cm Bruto Teža 17 kg stopala dolžina 22 cm Izdelek materiala TPE + 304 nerjaveče jeklo okostje Priporočljivo čevelj velikost: 35 metrov ltem ŠT.110 Predmet Vrsta Noge polovico telesa sex lutka Spec 110 cm Neto Teža okoli 21,5 kg Pas 55 cm boki 83 cm Bruto Teža 24kg stopala dolžina 22 cm Izdelek materiala TPE + 304 nerjaveče jeklo okostje Priporočljivo čevelj velikost: 35 metrov

Zasebnost Zagotovljena: cenimo zasebnost stranke.Zato, posebno zaprti škatli je bil ustanovljen za ladijski promet namene, in se prevažajo jasno in na skrivaj, brez kakršnih koli sledi o sumljivih oznake/besede.Paket je Vključeno: 1x Noge Model (oblačila, lasulje, ogrlice in drugi prizori na sliki so samo za referenco in se ne vključijo v vrstnem redu)

Nasveti: Lutka velikosti podatkov, so vsi ročno meri, je morda prišlo do napake 1-3cm, kar je normalno.Napake in druga vprašanja v zvezi z BREZPLAČNO DARILO se ne morejo uporabljati kot vrnitev ali exchange zahtevo.Maziva in puder v prahu, ki so prepovedane v mednarodnem prometu, tako da ne morem dati proč.Mi vam lahko z dostavo fotografije ali videe če želite zagotoviti, da boste videli, da je blago, ki ste ga kupili.Vsi so prilagojene glede na vaše zahteve in niso na zalogi, tako da ga ne morete več preklicati po 8 ur naročanja , ker je proizvajalec obveščen, da se naročilo.Da bi preprečili punčko iz barvanje, ne nosijo temno obleko (naj ne presega 30 minut).Priporočljivo je nositi meso obarvano ali belo-kos nogavice, ki lahko učinkovito razširiti nošenje čas (zmanjšanje stik med punčko in temno obleko)

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi & prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vašega naročila po 35 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj k tebi, asp.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

Prodajalca brezplačna dostava metoda je železniškega in pomorskega in splošni čas dostave je o 35-45 dni , Bo več v posebnih okoliščinah.Če ne morete sprejeti tako dolgo čas dostave, prosimo, vprašajte nas za hitrejši način dostave.Drugače, prevoz čas ne bo razloga za vrnitev, prosimo za razumevanje, ker prodajalec ne more nadzorovati logistiko in prevoz.

Zaradi zasebnosti odraslih izdelkov, vsi izdelki, ki se prodajajo za ne-težave s kakovostjo ne bo treba vrniti ali zamenjati.

1. Od dneva prejema, imate 7 dni, da nas kontaktirate.Če ste lastnik postavko za več kot 7 dni, se šteje, da se uporabljajo in NE BOMO POVRAČILO ALI GA ZAMENJATE.BREZ IZJEME tovora, ki bremenijo obe stranki.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo uporabite originalno embalažo, in mora priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje posebnega razloga za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Po prejemu prvotno stanje blaga in embalaže za vse komponente in pribor, bomo povračilo vaše celotno nakupno ceno, in tako kupci in prodajalci, bo prekličete www.safran.si transakcije.Ali, lahko se odločite za zamenjavo.

4. Obljubimo, da dobave je skladen z oglaševalsko vsebino.

Če bi na www.safran.si, strinjate se, da vse vsebine, politik iz zgoraj!

1,vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Oznake: resnično lutka v realnem, lutka v realnem, igrača za odrasle, ženski trupa, seks igrače, lutka polovico telesa, visok sex lutka tpe, moški masturb, lcr, greenscreen.

Podatki

Material TPE
Slog Sex Lutka
funkcija 5 silikonski Sex Lutka
Spol Odrasel Človek
Številka Modela S8661
Paket Diskreten
Poreklo CN(Izvora)
Funcion 1 Seks Igrače
Funkcija 2 vagina pravi muca
funkcija 3 Sex lutka za moške
Postavka Vrsta Igre Za Odrasle
Blagovna Znamka leten
Funkcija 4 Seks odraslih izdelki
funkcija 6 Muco cat lutke
funkcije 7 Za Odrasle

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

22 kg Noge Tpe Sex Lutka Polovico Telesa Kovinski Skelet Silikonski Trupa Za Odrasle Realistična Vagina Pravi Muco Masturbator Moški Pravi Lutke

22 kg Noge Tpe Sex Lutka Polovico Telesa Kovinski Skelet Silikonski Trupa Za Odrasle Realistična Vagina Pravi Muco Masturbator Moški Pravi Lutke

Podobni izdelki: