Visoko kakovostne ženske plemenski ples trebuh pribor poceni ples trebuh strani verige kača za prodajo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.32

-10%

€4.85

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

2015 Visoko kakovostne ženske plemenski ples trebuh pribor poceni ples trebuh strani verige kača za prodajo Izdelka Opis Izdelka Uvesti

Pozdravljeni, moj dragi prijatelj.Smo trebuh ples kostum dobavitelja.Nudimo vam lep kostum z unexpensive ceno.Smo storili na tem področju že več let in lastnih precej dober ugled po vsem svetu, se Ukvarjajo z nami, lahko zmagal veliko zabave in dobili veliko dobička!Prav tako smo lahko prinese srečo, da vaše stranke, ki vam bo prinesla veliko število gospodarskih koristi!Nikoli ne bo videl tak izdelek, gospodarskih, ampak z investicijsko vrednost!Podrobnosti Izdelka

Blagovna Znamka Nimiman

Ime izdelka Trebušni ples

Vrsta izdelka ples Trebuh strani verige

Številka modela NMMA3004

Kraj Izvora mestu Guangzhou, Kitajska(Celine)

Velikost

Brezplačne velikost

Barve Kot sliko

Teža 0.1 kg

Proces Ročno izdelani, ter šivala

Prilagodite Glede na vaše zahteve

Embalaža Opp vrečko, karton

Dostava Kitajske Post/DHL

Starost Ženske

Garancijski Rok 30 dni

Dostava datum 3-5 dni

Vsebujejo Dodatne Slike Izdelka

Količina: 1 pc Barva : kot slika Velikost : Brezplačno velikost, Da ste bolj privlačne na stopnji, ki je Primerna za Pomlad, Poletje, Jesen in Winte Opomba: Ker je vsaka oseba,\ \ 's velikost je različna, ni vsakdo primeren.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Značilnosti izdelka ** Parov super plesne hlače in lepa krila. * * * Ta nedrček je super za mladince in začetnik trebuh plesalci z majhno sliko. ** Absolutno popolno in udobno za uspešnost ples. ** Vsi želeli plesati z vami, ko jo nosi. * * * Ta nedrček je lepo oblikovana, z bleščica, ki twinkles, kot ste premakniti.Fashion Show Podjetje Uvesti

Storitev

Zakaj Izbrati Nas

Pogosta VPRAŠANJA

Q1 Glavni izdelki

Naše podjetje izdelki vključujejo ples trebuh kostum trebuh ples hip šal ples trebuh hlače,trebuh ples krilo,ples trebuh vrh modrc,trebuh ples, čevlji za ples trebuh Isis krilo,ples trebuh tančico,ples trebuh opremo in latinski ples obleko.

Q2 Materiala, blaga,

Glavni materiala, blaga je bilo šifon mleka, svila,poliester,svila in bombaž.vsi materiali, ki ustrezajo industrijskim standardom.

Q3 Prilagojene Storitve

Vse izdelke, ki se lahko meri glede na stranka\'s zahtevami, vključno velikost, barvo, material in tako naprej.Bomo poskušali naše najboljše, da ustrezajo vašim zahtevam.

Q4 Vrnete in povračilu stroškov

Sprejemamo vračila blaga, če niste zadovoljni z blago ali blago, ki se ne, kaj si želijo, in podobno.Vendar se vračajo in obdobje veljavnosti je v roku 7 dni (na zalogi) in obdržati blaga v popolnoma novem stanju, nerabljeno, unwashed, brez vonja.Vrnitev tovora, morajo biti na stranko račun.Za na zalogi, naročilo ali novo proizvedeni da smo dont\ \ 't sprejeti vrniti.Vljudno prosim dojeti.

V5, Da bi

Prosimo, izberite iz vaše zanimivih predmetov, in jih postavite v košarico ali pa nas kontaktirajte, potrdite ceno in barvo, nato pa bomo pripravili element in ladje blaga v najkrajšem možnem času.Bomo ponujajo velik popust za večino nalog ali stare goste.

V6 čas Dostave

Bomo ladja blaga v 2 dneh za odstop in 5-15 dni iz postavk zalog in prilagojene postavke.

V7 čas Poštnine

Uporabljamo za ladje blaga s China Post, vendar pa smo lahko tudi ladje blaga, ki jih express, kot so DHL, Federal, EMS ali drugih, ki se uporabljajo za nujni prevoz, predlagamo, da naše stranke, ki ureja dostava po China Post, če ni tudi nujno, da lahko prihranite veliko denarja, ali boste morali izbrati express za nujne elemente.To vas bo 20-60 dni za Kitajsko post in 5-7 dni za DHL v vašem kraju, vas prosimo, prosimo, obrnite na nas ko imaš kakršne koli težave, za ladijski promet.

Q8 Prednosti nas

1. Naš design department bo končal 6-10 novega modela, vsak mesec.

2. Zelo blago, tkanine in najboljše kakovosti.

3. Uporabljamo srebrna/zlata embroideries, crystal, diamante, biseri in biseri.

4. Tkanina: Lahko bi v 100D šifon, žamet, spandex, cut žamet.

5. Osnovne barve: bela, črna, rdeča, rose, roza, svetlo roza, svetlo modra, kraljevsko modra, vijolična, rumena, zelena.

6. Pakiranje: eno kos v posamezni poli vrečko, in več kosov v škatli.

7. Dobrodošli za prejemanje OEM storitev.

8. Celoten obseg ples trebuh kostum, kolk šal, krilo, ples trebuh vrh, ples trebuh modrc, hlače, trebuh ples nastavite, tančico in ples trebuh dodatki.

Stik Z Nami

Oznake: acessories trebuh ples, band trebuh, uho plemenski, otroci ples trebuh pas, obleko plemenski, plemenski kostum, obleke, ples trebuh pas rep, kača zentai, ples trebuh svileno tančico, bellydance hip šal.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka YI NA SHENG WU
Številka Modela NMMA3004
Teža 0.1 kg
Pakiranje Opp vrečko
Dostava datum 3-5 dni
Velikost Free size
Material Poliester
Ples Tip Trebušni Ples
Dostava Brezplačna Dostava
barve Kot slike
kraj izvora Kitajska
Garancija 30 Dni
Vrsta Ples trebuh strani verige
Spol ŽENSKE

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Visoko kakovostne ženske plemenski ples trebuh pribor poceni ples trebuh strani verige kača za prodajo

Visoko kakovostne ženske plemenski ples trebuh pribor poceni ples trebuh strani verige kača za prodajo

Podobni izdelki: