Boj Pripravljena Glina Kaljeno Japonski Samuraj Katana T10 Rezanje Jekla Rezilo Meča Polno Tang Razor

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€113.44

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Mi lahko prilagodite yourunique meč hamon vrsta / rezilo struture& Dolžina / Sori / Pribor / Evgrave / kissaki tip

Postavke Opis:

ondition: Brand-New

Rezilo Sori(Ukrivljenost): 0.86 Palec / 2,2 Cm

Skupna Dolžina: Za 40,9 Palec /104 Cm

Rezilo Materialov: Glina, Kaljeno T10 Jekla

Nagasa Dolžina: 28.0 cm / 71 cm

Ročaj Dolžina: 10.6 Cm / 27 Cm

Rezilo Obliko: Shinogi Zukuri

Rezilo Rob: Ročno Polirani Biti britev ostrih

Ročaj Material: Pristen Ray Kože + Trde Lesene

Rezilo Širina (v Bližini Kissaki): 0.91 palec / 2.3 cm

Širina (V Bližini Habaki): 1.26 Palec / 3.2 Cm

Tsuba Material: Visoko Kakovost Železo

Saya Material: Trdo Leseno Z Lak Delo Končal

Kissaki Obliko: Chu-kissaki

Rezilo :

- Rezilo Meča Je Bil Ročno Kovani Uporabo Starodavne Metode Meč Odločitev .Celotno Ročno Kovane In Polno Ročno Poliran.

-Rezilo Je Narejeno Iz T-10 Visoko Ogljikovega Jekla, In Je Laminiran V Krogu Konfiguracija(Samo Eno Vrsto Mono Jekla).Različno Utrjene In Gline, Kaljeno, Voda Kaliti In Polirani.

-T-10 Visoko Ogljikovega Jekla (Jekla, Ki Ima Za 0,1% Deležem Ogljika In 0,4% Mangana.)Je Zelo Trdna In Ima Rob Dobro.To Rezilo Je Nato Gline Kaljeno In Ima Več Kot 14 Proces, Brusi Za Ročno Ostrenje Delo.Ki So Površini Rezilo Kot Ogledalo.

-Rezilo Je Bil Preizkušen In Testiran Za Zmanjšanje Vse, Kar Dobi V Svojo Pot.V Sori (Rezilo Ukrivljenosti) Je Posebej Oblikovana Ustvariti Vzvod, Da Se Izvede Linearen In Najčistejših Kosi.Ki V Kombinaciji Z Izbiro Tradicionalnih In Naše Top Prodajne Koshirae (Fitingi), Zagotavlja, Da Boste Dobili Najboljše Iz Obeh Videz In Funkcionalnost.

-V Hamon Vzorec Je Narejeno Na Enak Postopek Kot Tradicionalne Metode.Strdi Rob Je Z Uporabo Posebne Gline Zavijanje Rezilo Nato Dal V Vodo, Da Dušenja.To Zahteva Veliko Spretnosti.Ogenj Temperatura Ne More Biti Previsoka Ali Prenizka, Ki Jo Potrebuje, Da Se Dobro Nadzorovane Z Mečem Smith.Rezilo Je Nato Dal V Vodo Za Gašenje.Rezilo Obliko Poteka Ta Proces Ustvari Lep Hamon Hada In Martensite (Zrn) Na Rezilo Površino.Glina Za Zaščito Rob In Kaliti V Vodo, Da Kaliti V Mune Ali Hrbtenice Meč.Trdoto Ogljikovega Jekla Ukrepov Na Impresivno HRC Na Rockwell Lestvici.Odlična Kombinacija Trdote Rob Jekla, In Povečano Sori (Ukrivljenost Rezilo), Omogoča To Visoko Kakovostno Rezilo Za Enostavno Sekajo Tatami Slame Preproge Ali Bambusa Za Tameshigiri.

-Rezilo Prihaja S Celotno Dolžino Tang, Ki Močno Izboljša Moč Meča.Nazaj Rezilo Je Oblikovan Shinogi Zukuri, in s Diamond-Oblikovan standard-Točka (Chu-Kissaki), je bilo dobro opredeljene z hamon bo vse poti skozi Boshi.Vgradnjo:

-Koshirae: V Tsuba (Stražar), Fuchi (Rokav) In Kashira (Buttcap), Meč Iz Visoko Kakovostnega Železa .brass Habaki (Rezilo Ovratnik) Je En Kos Gradnje.Dve medenina Seppas (Razmikalnik) Varno Tsuba.

Tsuka: V Tsuka (Ročaj) Jedro Je Lesena In Je Tesno Zavit Nad Pristno Ray Kože (Samegawa) S Črno Ito Zaviti.Celotno Tang, Meč Je Zavarovano Z Dvema Mekugi (Peg) .Lahko Nesestavljeni Rezilo Iz Ročaj Z Izločitvijo 2 Kljukice.

-Saya: Sayo (Tulec) Iz Realnega Težko leseno Delo .Visoko Kakovost Žajbelj-O Je Bila Vezana Okoli Kurigata (Gumb) V Tulec.

Oznake: t10 orodnega jekla katana, katana meč, meč, katana meč pravi meči, katana, japonski tanto meč rdeča, katana keychain, tai chi meč modra, kirito meč, japonski tanto.

Podatki

Tema TV in Filmski Lik
Regionalna Funkcija JAPONSKA
Tsuka Materiala Resnično ray kože+Trd les
Slog japonski katana meč
Rezilo Tip Celotno tang
Kovanje Tehnologije ročno
Ostrina Zelo ostri (battle ready)
Material Glina
Blagovna Znamka Cunami-Zmaj
Saya Materiala trd les
Rezilo Materiala Glina Kaljeno T10 jekla Rezilo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Boj Pripravljena Glina Kaljeno Japonski Samuraj Katana T10 Rezanje Jekla Rezilo Meča Polno Tang Razor

Boj Pripravljena Glina Kaljeno Japonski Samuraj Katana T10 Rezanje Jekla Rezilo Meča Polno Tang Razor

Podobni izdelki: