SHIRAJO 1.3 Palčni IPS LCD Smart Gledam Šport Kovinski Srčni utrip Spanja Monitor IP67 Nepremočljiva iOS Android Globalni Različici za Telefon

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€16.56

-64%

€47.31

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

2020 Novo Pametno Gledati

Opis

100% nove oznake in visoka kakovost Način delovanja z enim pritiskom Dolga pritisnite funkcijsko tipko 1, da odprete priročnik 2, je QR kodo na priročnik. 3, skeniranje QR kodo prenesete APP 4, da odprete povezavo Bluetooth uro IP67 nepremočljiva Polnjenje napetost 5 V sedanje 1A 2.1 čas polnjenja 3 ure.Približno 7 do 12 dni čas pripravljenosti Celodnevna aktivnost sledenje: koraki, kalorije, število prevoženih kilometrov in Srčni utrip, krvni tlak, spanje。 Smart opomnik: klic k opomnik, SMS push, Sedečega opomnik Več funkcij: mobile search, daljinsko vodene kamere za fotografiranje, štoparica.Neprekinjeno Srčnega utripa: Dolgotrajnejša, samodejno srčni utrip za sledenje vašega zapestja vsak drugi.Bluetooth 4.0, združljive z operacijskim sistemom Android 5.0 in novejši, ios 8.0 in več.Zapestnica pritisni in podporo jezik: Kitajski in angleški APP podporo jezik, Kitajski, angleški, Japonski, turško, špansko, nemško, rusko, finska, arabski, francoski, Malajski, Indonezijski, korejski, portugalski Package vključeni polnilec kabel, zapestni pašček, priročnik, box

Ne gledam podporo branje prejetih sporočil?

Da, si lahko preberete na prejeti SMS in SNS informacije, neposredno na uro, ne da bi odprli telefon.

Jezik watch?

V languge tega spomnil sporočilo bo ohraniti enake vaš mobilni telefon, če ga priključite na vaš mobilni telefon prek APP (vendar ne podpira hebrejski na voljo).

Lahko gledam odgovor na telefon?

To bluetooth smart watch je klic opomnik funkcijo, in zavrni klic funkcije, vendar ne morete sprejeti njihovih klicev na uro.

Lahko gledam odgovor na whatsapps?

To Bluetooth smartwatch podpira pregledovanje informacij iz programov, kot so WhatsApp, Facebook, Twitter, Skype, itd., vendar to trenutno ni mogoče odgovoriti neposredno prek uro.

So izdelki resnično in izvirnega?

Da, vsi izdelki prikazani, so 100% resnična in izvirno.

Kako je kakovost izdelkov?

Smo si prizadevajo, da bi visoko kakovostne izdelke.Preverili bomo izdelkov premislite, preden bomo to ladjo, da vas.

O Pošiljki

1.Ko bo prodajalec ladje moje naročilo?Na splošno je večina naših izdelki so na zalogi, in bo vaše naročilo odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po plačilu je preverjeno, da ga www.safran.si.Če obstaja nekaj vroče prodajajo izdelke, ki so trenutno ni na zalogi, bomo stik z vami asap, da bi razpravljali, je čas obdelave razširitev ali spremembo druge predmete ali druge rešitve. 2. Kako dolgo lahko dobim svoje naročilo?Običajno bo ladja vaše naročilo za www.safran.si Standardna Dostava ali ePacket.To bo trajalo približno 10-30 delavniki, da dosežejo večini držav.Različne države potrebujejo različne čas.Je dobavni rok za nekatere države se lahko 30-50days ali več zaradi strogih lokalni carinski pregled.Prosimo, bodite potrpežljivi, da počakajte, da vaše naročilo.Če niste prejeli vaši pošti v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori. 3.Naredite kupci morali plačati davek na carinsko?Kupci, ki so odgovorni za (na primer) vse davka in davka na dodano vrednost v nobenem primeru.Ampak, če imate kakršne koli zahteve, pls obrnite na nas, potrudili se bomo, da vam pomagamo. 4.O znamenje parcela: Prosimo, da odprete parcelo v post častnik prisotnosti, Če je pošiljka poškodovana ali prazno(ukraden).Vprašajte post office zagotoviti uradni dokument, še posebej zahtevek zahtevo papirja. 5.Pozornost Za Ruske Kupce: (1).Prosimo vnesite vaše ime in priimek, vključno z vaše ime, srednje ime in priimek, ko oddati naročila. (2).Prosimo, izpolnite vaš pravi naslov, vključno z vaše Stanovanje Številka, Ulica, Mesto, Regijo in državo.V nasprotnem primeru paket bi bilo verjetno treba vrniti! (3).Ne prevzemamo odgovornosti za vaše napake. 6.Pozornost Za Brazilijo Stranke: Prosimo, dodajte CPF vaše naročilo je prejemnik v vrstnem redu opomba ko oddate naročilo poslano iz Brazilije, ker ladjar potrebuje CPF, da poskrbi za pošiljko.Hvala za vaše razumevanje in sodelovanje.

O Po-prodajnih in Garancija

1.Obstaja 6 mesecev garancije za naše izdelke. 2.Če imaš blago z napako, prosimo, pošljite nam sporočilo najprej o težavah z videi ali fotografije, in bomo poskušali naši moči, da reši probleme, za vas. 3.Če želite, da se vrnete izdelek, nas kontaktirajte v roku 3 dni po prejemu naročila.Vso vrnjeno blago mora biti vrnjeno s originalni embalaži in pribor.Naročnik je odgovoren za stroške dostave o vrnjeno blago. 4.Povrnili vam bomo denar za vas, ko smo prejeli vrnjeno blago. 5.Včasih ladjar izgubi parcele, če še niste prejeli ste, da v času dostave, se, prosimo, obrnite na nas in vam bomo povrnili plačilo ali dogovori za ponovno pošlji vam naročilo, spet v to vrsto primeru.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno!Za katerega koli razloga ne boste zadovoljni z nakupom, prosimo, da nas kontaktirate preko "Kontakt Prodajalec" pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da odpravite vse težave in zadovoljiti svoje potrebe.Cenimo 5-star pozitivne povratne informacije, To je dobro za našo dolgoročno poslovanje.Bomo tudi pošiljanje enako povratne informacije za vas.

Oznake: smartwatch, corpo, coqeu, pazi mi 5 globalna različica, plus pametno gledati, pametno gledati, gt88 pametno gledati, smartwach nepremočljiva, mi usmerjevalnik globalna različica, pametno gledati l8 človek.

Podatki

Združljivost Vsi Združljivi
Velikost Zaslona 1.3 palčni
Več Klicanje Da,
Ločljivost 240*240
GPS No
CPU Model Nordijske
funkcije1
Zaslon Obliko KROG
Proizvajalec PROCESORJA Mediatek
Gibanje Tip Elektronski
Ohišje Material ZLITINE
funkcija5
Nepremočljiva Razred Strokovno Nepremočljiva
Mehanizem No
Blagovna Znamka SHIRAJO
Funkcija3
Način Omrežja NOBEN
Kartica SIM na Voljo No
Zmogljivost baterije 180-220mAh
Jezik angleščina
Vrsta Na Zapestje
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Snemljiv Pasu Da,
Slog Šport
RAM 128MB
Kamera Zadaj NOBEN
Prenos APLIKACIJE na Voljo Da,
Sistem Lastniška OS
Poreklo CN(Izvora)
ROM 128MB
Band Materiala TPU
Baterija Snemljiv No

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

SHIRAJO 1.3 Palčni IPS LCD Smart Gledam Šport Kovinski Srčni utrip Spanja Monitor IP67 Nepremočljiva iOS Android Globalni Različici za Telefon

SHIRAJO 1.3 Palčni IPS LCD Smart Gledam Šport Kovinski Srčni utrip Spanja Monitor IP67 Nepremočljiva iOS Android Globalni Različici za Telefon

Podobni izdelki: