20pcs Bela Meri je Kreda Svinčniki Tkanine flomaster Šivanje Kreda Oblačilo Svinčnik Tkanine Obrti DIY Meri Šivalni Pribor

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€5.93

-19%

€7.41

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Q in A: V:so nekaj smrdi?a: Brez vonja Q: ali prodajalec imeti opis, kako to storiti?a:Da, prijatelj, so opis, lahko to preverite na strani izdelka, V:Kakšne vrste tkanine, ki je primerna za to vrsto kredo?a:Temna barva tkanina, lahka tkanina ni težko videti, označite Q:Enostavno odstranite s tkanino ?a:v okviru železa takoj izginejo line,je lahko fino brušena svinčnik Q:Če je vredno, da jih kupijo a: Ja, to je dobro pohištvo marker za mozaik v: Koliko polnilom?a:20pcs Opis: 1.20 kos polnjenje ,je enostaven za uporabo, nestrupene in ne onesnažujejo okolja. 2.Po nekaj dneh na različnih tkanin, praske bodo seveda achromatic v roku 3-15 dni 3. Pogosto se uporabljajo v oblačila, tkanine, usnje, obutev, papir in druge industrijske predelave, proizvodnje ce. 4.Ne skrbite, ni nobenih strupenih ali škodljivih kemikalij, prisotnih v naših peresa in oni So idealne za uporabo na področju umetnosti in obrti projektov.Opomba : Samo 20pcs polnjenje, nimam pero primeru Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen, preden boste plačali.

Če obstaja kakršna koli sprememba v naslov, prosimo, o tem obvestiti, preden smo ladjo parcel.

Čas dostave je odvisen od destinacije, Carinski, tudi slabo vreme.Prosimo, bodite potrpežljivi.

Naše blaga so zelo ustrezno, prosim, vedite, nakup, mi bo takoj ob dobavi.

1.Zaradi Politike, prosimo, da nam vaše polno ime, če ste Rusijo.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

2.Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po prejemu plačila.

3. Če posel je v hongkongu in na Kitajskem državni praznik, ravnanje čas bi bilo treba odložiti.Prosimo za razumevanje.

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na www.safran.si, kot so Alipay, kreditne kartice,v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).

Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.

Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Alibaba, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

1.Če je predmet, ki je napako, ko ga prejmete ali niste zadovoljni z njim,Prosim stik z nami vnaprej in mi vam bo zagotovila zadovoljivo rešitev.

2.Če je element, ki je poškodovan v 3 mesecih, smo lahko poslali novo zamenjava za brezplačno ali ponujajo polno nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

3.Če je element, ki je poškodovan v 12 mesecih, smo lahko tudi ponudi nadomestna storitev, vendar boste morali plačati dodatne stroške pošiljanja.

Mi bo zagotovila 5 Zvezdic povratne informacije, ko je prejel plačila.

Smo iskreno upam, da boste to storili isto za nas.Če izpolnjujete vse težave,

prosimo, da nam priložnost, da se razrešijo, da pred odhodom nas negativne povratne informacije.

Verjamemo, da vedno obstaja rešitev za vas!

Oznake: tabla, kreda, eva svinčnik, 5d diamond slikarstvo mir, kreda bela, Navzkrižno Šiv Kit, navzkrižno šiv kit korejski, dol pack, nastavite tombow, kreda imetnika, večfunkcijsko pero svinčnik.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Uporabite za šivanje ,navzkrižno šiv, vezenje , po meri
Uporaba Navzkrižno Stitch
Ime Prilagodite Kreda
Paket 20pcs polnjenja + eno polje
Postavka šivanje kreda
Material Voščenka
Vrsta Šivanje Orodja
Blagovna Znamka D&D
barve Bela
Tip 2 tkanine, flomaster

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

20pcs Bela Meri je Kreda Svinčniki Tkanine flomaster Šivanje Kreda Oblačilo Svinčnik Tkanine Obrti DIY Meri Šivalni Pribor

20pcs Bela Meri je Kreda Svinčniki Tkanine flomaster Šivanje Kreda Oblačilo Svinčnik Tkanine Obrti DIY Meri Šivalni Pribor

Podobni izdelki: