144W RGB IR Daljinski upravljalnik DC12-24V 24 / 44key Za 5050 12A RGB Led Trakovi, Trak za Razsvetljavo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.95

-10%

€7.73

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Morda boste želeli ta led trakovi

Dobrodošli Dropshipping !Naravni Paket & Podporo po Meri Storitve "Padec ladijskega prometa" naročila skupni vrednosti več kot 1000 AMERIŠKIH dolarjev, bo dobil 2% kot prodajno provizijo.

Kako, da bi dobili več kuponi in popusti & darilo(mini USB svetloba) 1. Kliknite na "Sledi" v našo trgovino, da bi dobili addiational "Navijačev Popust". 2. Pustite 5 star pozitivne povratne informacije in delite svoje fotografije, da bi dobili darilo v prihodnosti naročila 3. Delež SNS : Delitev naši trgovini ali izdelek povezavo v kateri koli strani za socialno mreženje, kot so ali drugih spletnih strani.Nasveti: Prosim, pošljite screenshots ali povezavo do "LEDSONLINE službo", da bi dobili 2% popust ali $2 kupona ali darilo, Hvala vam!

144W RGB Daljinski upravljalnik DC12-24V 24 / 44key Za 5050 12A RGB Led Trakovi, Trak za Razsvetljavo

Package:

1set RGB Krmilnik ( Z daljinskim upravljalnikom)

Specifikacija: ime Izdelka: 24/44 Tipke IR Daljinski RGB Controler Daljinsko Oddaljenost: 10 m Napetost: DC12V Skupni pridelek tok:12A(4A x 3CH) Max Moč:144W način Povezave: Skupno Anodo(+) Daljinski upravljalnik baterije: 1 x CR2025 (ni vključen) za Podporo 20m SMD5050 30LEDs/m ali 20m SMD3528 60leds/m RGB ali 10m SMD5050 60LEDs/m ali Max Obremenitev 144W Material: aluminij Krmilnik Barva: Srebrna Teža:185 g/kos 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Sprejme advanced micro enote nadzor.V glavnem uporabljajo, da prilagodite svetlost in barvno spreminjanje hitrosti RGB LED svetlobnim virom, kot so točke vir svetlobe, prilagodljivo luči trakovi, stenska podložka lučka, steklene pregradne stene svetlobe in tako naprej.Skupaj 28 načini za svojo izbiro.Ujema z Radijsko brezžično daljinsko upravljanje, zagotavlja dolgo oddaljeni razdaljo.Enostaven za namestitev.Slike prikazujejo: morda Boste potrebovali nekaj dodatki

Kupec Obvestilo (Pomembno)

DOSTAVA 1. Express Daljinsko Stroškov: Če je vaš naslov, ki je bil oddaljen ko pošljete po DHL,FEDEX,UPS,TNT, potem morate dodati daljinsko stroški $35 ali zagotavlja druge običajne naslov. 2. Carinjenje: Prosimo, da telefon deluje med prevozom, dokler ne boste dobili paket.Pomoč potrditev je kupec odgovoren, če vaš lokalni Carinski potrebno .Vse datoteke na zahtevo, vas prosimo, da stik s službo.Če blago so priprti, vrnejo ali uničijo jih kupec razloga.Ne gre za odškodnino.Če težave z izdelki, polno nadomestilo bodo imeli.Prosimo, bodite pozorni, da bi se izognili nepotrebnim izgubam. 3. Po meri Dajatve: Od carin pravilih in metodah izračuna za vsako državo so različni in jih ni mogoče nadzorovati, prodajalci, zato naše cene ne vključujejo carine in nobenih dodatnih stroškov.Ampak bomo razglasi nižja vrednost kot original na računu/račun, da bi se izognili meri dolžnost.Če parcela dobili strogo nadzoroval po meri.Boste še vedno morali plačati davek jasno po meri.Ne bomo plačati carine.Če imate posebne želje,nas kontaktirajte.Tako se boste morda morali plačati po meri dolžnost, ko prejmete paket,pls razumeti.

PLAČILO 1. Sprejemamo Alipay/West Unije/PayPal/TT .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor depozitni . 2. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova plačila mora izpolniti v roku 3 dni. 3. Če želite prilagoditi skupno ceno , Prosim, ne bi plačilo takoj, ko jih potrdi "izdelaj naročilo".Potem na našo customer service bo prilagoditi in pustite, da veš.

GARANCIJA 1. Nad Jamstva čas dostave vedno ni dobave, se najprej obrnite na nas.Bomo obdelave v skladu dostave podatke. 2. Če ne kakovosti problem, ne sprejemamo vrniti. 3. 7 dni: worranty-free money back Garancija zaradi izdelka, kakovost problem.Razen nepravilno delovanje kupca. 4. 7-90 dni: Če izdelek ni uspelo zaradi kakovosti napake, LEDSONLINE bodo ponudili vračilo ali brezplačno poslati.Prosimo, pošljite sliko ali video. 5. 90day -12 mesec: Če so vaši izdelki faild delo zaradi kakovosti vprašanje, ko ste prejeli 90 dni.Prosimo, obrnite na službo za prvi.Mi lahko poslati novega, zamenjati ali popraviti, ko smo potrdili izdelek je problem.Vendar kupec mora plačati za ladijski promet pristojbina.O NAS LEDSONLINE je profesionalni LED izdelkov proizvajalec na Kitajskem,Naš cilj je, da našim strankam in partnerjem, kot so www.safran.si prodajalci, trgovina lastniki, trgovce na debelo, visoko kakovostne proizvode po konkurenčnih cenah; In naši prihranki, ki so opravili skupaj za naše stranke kot vaš dobiček.Upoštevanje načela "Super kakovost, ustrezne storitve", se zavzemamo za trdi, da bo vaš dober poslovni partner.Prepričani smo, da s skupnimi prizadevanji, poslovno med nami bo rast v korist oba.Lahko vam zagotovim, visoke kakovosti, ki temelji na najbolj preferenčne cene .Naši Nalogi: 1. Za izvoz visoke kakovosti blaga, iz orienta po konkurenčni ceni za vas. 2. Za delo s strankami za izgradnjo svojega podjetja. 3. Da bi povečali naše mednarodne kupca donosnosti in competitivenes Upam, da vam bo dala pozitivne 5 star povratne informacije .Kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate.Smo bom poskusil moje najbolje, da vam pomagajo rešiti to .

Upam, da vam bo kmalu vrnite in obiščite nas ponovno!

Oznake: ip66 led trakovi, rgb polje za nadzor ir daljinski led, 5050RGB, 220v led trakovi, ir rgb, flash trakovi, sct trakovi, 44key, v živo trak, led stirp.

Podatki

Max. Moč Naložiti 12V 144W
Material Aluminij
Blagovna Znamka LEDSONLINE
Certificiranje ce
Poreklo CN(Izvora)
Moč 144W
Napetost 12V
Daljinsko Razdalja 10M
Controled Metoda Daljinski Upravljalnik
Vir Napajanja DC
Primerno Osvetlitev DC12V RGB led trakovi
Način Povezave skupna anoda
Garancija 2 Leti
Postavka Vrsta RGB Controler
Številka Modela 24Key
Značilnosti Daljinsko

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

144W RGB IR Daljinski upravljalnik DC12-24V 24 / 44key Za 5050 12A RGB Led Trakovi, Trak za Razsvetljavo

144W RGB IR Daljinski upravljalnik DC12-24V 24 / 44key Za 5050 12A RGB Led Trakovi, Trak za Razsvetljavo

Podobni izdelki: