30 ml Nano Meglo Škropilnica Telesa Vlažilnik Obraza Parnik Vlažilno Nego Kože Obraza Mini Spray Lepoto Orodja Megle za Hlajenje Naprave

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.22

-50%

€6.57

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Bullet Točk:

1、USB Polnjenje: Z USB Polnjenjem obraza parnik lahko pomaga, da boste uživali v sveže megle, kjerkoli in kadarkoli.

2、Osvežujoč in Kul: obrazne parnik lahko sprostite ste v vročem vremenu in bo vaša koža hidrirani v zimskem času.Hladilna funkcija lahko skrči pore in zategnite kožo.

3、Široko Uporablja: obrazne parnik se lahko uporablja tudi kot moč banke za nujne polnjenje pametnih telefonov.To je kompaktna, lahko bi dal v denarnico, zelo prenosljiva.

4、Fine Megle: obrazne parnik proizvaja fine megle, ki prodrejo globoko v kožo vlažilno na kožo, ne da bi poškodovali kozmetike.Skozi high-tech atomizacijo in visoke hitrosti nihanja proces, molekularna lahko raztopi v nanodelce, in hitro prodrejo globoko v kožo.

5、Veliko Prednosti: Globoka vlažilna, zmanjša drobne gubice, učinkovito izboljšanje kože.Nano atomizacijo tehnologije, plast za plastjo penetracijo.Odličen dizajn, pregledna steklenico, in tekočino, rob je jasno vidna.ABS materiala, silikona, neškodljiva in varstvo okolja.

Opis:

1. Dolgotrajno ličila: da vas sveže ličila ves dan.

2. Mladostno kožo: Hlajenje funkcija lahko skrči pore in zategnite kožo.

Specifikacija:

Material: ABS

Zmogljivost baterije: 550mAh

Rezervoar za vodo prostornine: 30 ml

Čas polnjenja: 2 uri

Dimenzije: približno 9 x 4 cm/3.54 * znašala 1,57 v

Tip konektorja: USB

Seznam Vsebine:

1 x Obraz Škropilnica

1 x USB Kabel za Polnjenje

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: arduino vlažilnik, body spray victoria secret, obraza parnik, megle nano škropilnica, nano spray, telo pare, nano mist, škropilnica, Obraz Spray, nano meter razprševanje vode.

Podatki

Vrsta obraz škropilnica
Blagovna Znamka Lanthome
Blago Certifikat Kakovosti ce
Vir Napajanja električni
Številka Modela obraza parnik
Certificiranje CE
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

30 ml Nano Meglo Škropilnica Telesa Vlažilnik Obraza Parnik Vlažilno Nego Kože Obraza Mini Spray Lepoto Orodja Megle za Hlajenje Naprave

30 ml Nano Meglo Škropilnica Telesa Vlažilnik Obraza Parnik Vlažilno Nego Kože Obraza Mini Spray Lepoto Orodja Megle za Hlajenje Naprave

Podobni izdelki: