Brezšivne Joga Hlače Push Up Ženske Dokolenke Telovadnici, Šport, Fitnes Joga Visoko Pasu Legging Čepenje Dokaz Energije Športni Trening Leggins

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€8.12

-50%

€16.24

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

OPIS

Potegnite Na zaprtje ❤ Dokolenke Stilov--- škrt rit dokolenke, plen dokolenke, seksi rit dvigalo push up visoka vitka dokolenke, rit dviganje joga hlače, anticellulite dokolenke, Teksturirane Activewear; telovadba vaja nogavice, vaja, ki teče hlače, skinny hlače plen.predrzen, zadnjica, boki dviganje atletske gamaše. ❤ Materiala--- Poliamid+Spandex.Mešanica ponuja trajne obrabe z udobje stretch.Hitro sušenje, vlage wicking, elastično, in zelo udobno in mehko, kot da ne verjamejo!To legging ne vse za vas.To daje svojo rit poenostavljeno videti kot Sočno breskev; Plus rit dvižna funkcija za naravne nazaj. ❤ Seksi Rit--- Nova Generacija Stiskanje Dokolenke - 3D Očesa Neto Legging je tkanina je namenjena odraslemu popolnoma na svoje telo, da bi vaše ustnice polnejše.Visok pas in jasno proge ustvariti hujšanje iluzija. ❤ Priložnost--- kot Nalašč za jogo, domačo vadbo, ples, tek, tek, telovadba, fitnes, aerobika, pilates, ali druge vaje,vse vrste vaja, vsakdanje casual loungewear hlače.Iz studia, na ulici, in ležali v med, prehod iz priložnostne za eleganten v nekaj minutah.Označite vaš najljubši pribor in petah, se lahko uporablja skozi celo leto.

Nasveti

1), ki Niso namenjeni za uporabo med nosečnostjo. 2) Prosim, NE obleka s pasom, ko spi. 3) Operite s čisto vodo, preden vaš prvi uporabi. 4) Izogibajte se stiku s kožo, neposredno,priporočamo, da nosijo spodnja pod pasom. 5) Če se počutite neprijetno med uporabo procesa, priporočamo, da nastavite privijte ali zmanjšati uporabo času. 6)Povratne informacije, da bi vam pomaga dobiti vaše telo nazaj svojo nekdanjo post porodu hitreje, vam priporočamo, da ga kombinirate vadbo in kalorij nadzor z uporabo tega izdelka, boste videli VELIKO razliko v zelo kratkem času.

Prizadevamo si za 5-star storitev, ki jih navaja vnaprejšnja naše politike, naše dostava stopnja & naš dostava frekvenco.Če ste bili zadovoljni s to transakcijo, prosimo, odgovorite z vseh 5 zvezdic!Če niste zadovoljni z našimi predmete,se prosimo obrnite na nas.

Dobrodošli v naši trgovini

Dobrodošli v našo spletno trgovino, da bi si ob srečno nakupovanje, potovanje v naši trgovini in bi se izognili neprijetnih aftersale vprašanja, vljudno prosim trajalo nekaj minut, da preberete nekaj nasvetov.Ti so dobrodošle, da se obrnete na nas za sporočila ali e-pošte!Dostava 1. Smo ponujajo Brezplačna dostava: www.safran.si Standardne Dostave, ePacket, Kitajska Post Air Mail.Express Dostava: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kot ponavadi, smo se ponujajo Brezplačna dostava za ladje, ki jih www.safran.si Standardno Dostavo, če želite, pošljite jih na Kitajskem post Air Mail, ePacket, pls obvestilo nas. 3. Za ePacket: na Splošno, bomo privzete ladje, ki jih ePacket za ZDA in RUSIJO, ki bo traja približno 10-30 Delovnih dni za ladijski promet. 4. Dostavo Kanada,AVSTRALIJA, velika britanija, in drugih Evropskih držav traja približno 25-45 delovnih dni. 5. Če potrebujete element nujno in želijo ladje, ki jih Express Dostavo, če ste naročilo, Preden ste plačali, pls, da nas kontaktirate za Express Dostava, bomo Izračunaj Express ladijskega stroškov za vas, in dodajajo, da bi, potem si lahko to plačilo. 6. www.safran.si Standardna Dostava, kot običajno traja približno 25~50 delovnih dni. 7. Kitajska Post Air Mail, kot običajno traja približno 20~35 delovnih dni. 8. ePacket, kot običajno traja približno 7-25 delovnih dni. 9. DHL, Fedex, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni. 10. TNT, Aramex, UPS, kot običajno traja približno 2~7 delovnih dni. 11. EMS, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni.Naš delovni dan je od ponedeljka do sobote in od 9 do 6 pm.Ladja od NAS: 1.Elementi bodo poslani v 24 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Ladja od CN: 1.Elementi bodo poslani v 48 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Smo pozorni, da vaše naročilo, da v času, ampak prosim, ne skrbite, če se pojavi kasneje, bomo v stik z ladjarske družbe, da v stik z vami.

Oznake: hp envy 17j000 dotik, toplo bela moške srajce, hucci strani buyable, hubsan zino rezila b, toplo bela tanga odprta, ogrevana mat 12v nadstropje, hp envy 15 vga kabel, čebelami fancy oblačenja, honda koncert motornih.

Podatki

Spol ŽENSKE
Debelina STANDARD
Slog Visoka, vitka dokolenke, Super mehka celotno dolžino motno slim
barve Črna/Mornarsko modra/Siva/Rdeča/Zelena
Leggings2 Ženska Oblačila Anti Celulit Legging
Vrsta Tkanine Broadcloth
Hip-Slog Plen Dviganje
Številka Modela 91
Vzorec Tipa Trdna
Leggings9 Športna Fitnes Dokolenke
Postavka Vrsta Dokolenke
Dolžina Ankle-Length
Ocassion Prefekt za vse sezone, nastavitev, ali ocassion
Leggings6 Slim Visoko Pasu, Dokolenke Hlače Ženske
Funkcija Mehka in nežna, trdna in trajna, ne glejte throungh, št mucke
Spandex Visoko Spandex(>20%)
Pas Tip visoko
Leggings8 Trdno Potisnite Navzgor Leggins Atletske Znoj Hlače
Stiskanje obrabe can7 Pomaga pri preprečevanju globoke venske tromboze
Leggings1 push up dokolenke
Stiskanje obrabe can5 Preprečiti izpuščaje in drgnjenja
Starost Starosti 18-35 Let
Design Visoko pasu z trebuh nadzor band
Poreklo CN(Izvora)
Stiskanje obrabe can6 Podporo sklepov
Dostava Od Kitajska, Združeno Navedeno
Leggings7 Visoko Pasu Brezhibno Dokolenke Za Ženske
Stiskanje obrabe can2 Pomoč, da se izognete mišični krči
Tkanine Permuim stretchy tkanine, ena velikost ustreza večini ljudi,
Velikost S/M/L/XL
Leggings5 Ženske Modne Legging
style3 Stretch Joga dokolenke črna
Material Polyester92%, Spandex8%
style2 Trebuh nadzor vadbe, ki teče
Stiskanje obrabe can1 Boste videti in se počutim super
Stiskanje obrabe can4 Preprečiti kožna opornice
ŠIV Brezšivne
Stiskanje obrabe can8 Izboljšanje čas za okrevanje od poškodb mišic potegne in sevi
Blagovna Znamka miss moly
Leggings4 Seksi Visoko Pasu Legins Vaja Plus Jeggings
Leggings3 Fitnes Črni Leggins
Stiskanje obrabe can3 Zmanjšanje obrabe in poškodbe kože od drgnjenja in vplivi

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Brezšivne Joga Hlače Push Up Ženske Dokolenke Telovadnici, Šport, Fitnes Joga Visoko Pasu Legging Čepenje Dokaz Energije Športni Trening Leggins

Brezšivne Joga Hlače Push Up Ženske Dokolenke Telovadnici, Šport, Fitnes Joga Visoko Pasu Legging Čepenje Dokaz Energije Športni Trening Leggins

Podobni izdelki: