100 kozarcev/veliko 2018 Najnovejši 4.5" Grosgrain Trak za Lase Lok S Barrettes Posnetke Rainbow Barva za Tiskanje Pokrivala Pribor HDJ126

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€24.05

-54%

€53.43

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Pogosta VPRAŠANJA:

Q: ali Lahko izbiram barve?

O: Da, prosimo, pripombe barve številko in odzivanje količino, ko oddate naročilo.Lahko pošiljate, kot je ta: #1-3pcs, #2-10pcs, #5-6pcs idr.......

Q: Koliko naj kupim, da bi dobili brez Izrecnega dostava?

O: odvisno. 100 evrov je v redu, če ste iz Severne Amerike, vzhodne Evrope, Jugovzhodne Azije.Oddaljenih držav, prosimo, da nas, preden se odločite za plačilo!

Opomba : Tam imajo malo razlikuje vsakega kosa zaradi ročno, c olors se lahko nekoliko razlikuje zaradi monito r, se obrnite na nas, če obstaja kakršen koli težave,hvala vam !izbirate lahko barve , če ne , bomo poslali premešamo .Prosimo, izberite barv, od tukaj in nam povejte, barve' ŠTEVILKE in KOLIČINA :

Plačilo

1.smo ponavadi accpet plačilo preko

2.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden se odločite za plačilo

3.Vaš denar je varno v www.safran.si račun,vas prosimo, da potrdilo o www.safran.si in sprostitev denar, potem, ko je blago prejel.

Dostava

1.Smo dostava za vse naše predmetov po vsem svetu v roku 48 ur po EMS/DHL/ ali Kitajske post/Hongkong Post

Dostava način Delivey Krat

Hongkong post/china post 15-25 delovnih dni

EMS 5-9 delovnih dni

DHL 3-4 delovne dni

2.Včasih to lahko traja do 30 delovnih dni dute strogo po meri Pregled.

Vrnitev

1.Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk,smo accpet vrne in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ceno ladijskega prometa,bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 2-5 dni po tem, ko smo prejeli vrnjenega artikla.

2.Če je predmet, ki je v okvari,prosimo, povejte nam takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo.Če zamenjava ni na voljo,potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

Povratne informacije

1.Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev,vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 Zvezdicami, ki je za Element, kot je opisano in Komunikacije dostava in hitrost .

2.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije,vam ponujamo najboljše serive.

Stik z nami

1.Kontaktirate nas lahko tako, da pustite nam sporočilo na www.safran.si ali nam pišite.

2.Smo lahko odzove E-pošti v roku 24 Ur.

Oznake: aso oke, sr2ez, queency tkanine, squier, afriške aso oke, aso oke nigerija, cbr f4i vetrobranskega stekla, sumoran, tumi, cbr600rr veter.

Podatki

Številka Modela HDJ126
Postavka Vrsta Pokrivala
Lok Velikost 4.5" (11.25 cm)
Blagovna Znamka BIUTF
Material Grosgrain Traku
Spol Dekleta
barve 35 barve na Voljo
Vrsta Barrettes
Sezona Pomlad,Poletje,Jesen,Zima
Teža 6.0 g/8.7 g
Slog Moda
Vzorec Tipa Tiskanje
Ime Oddelka Otroci

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

100 kozarcev/veliko 2018 Najnovejši 4.5

100 kozarcev/veliko 2018 Najnovejši 4.5" Grosgrain Trak za Lase Lok S Barrettes Posnetke Rainbow Barva za Tiskanje Pokrivala Pribor HDJ126

Podobni izdelki: