UV-Lučka LED Za Nohte Dryer120W/ 54W/36W/6W Led Lučka Za Manikuro Gel Nohtov Lučka za Sušenje Lučka Samodejno Zaznavanje Nohtov Manikira Orodja

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.60

-39%

€7.66

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Profesionalni Laki za UV-LED Lučka za Lase

Zdravo Sonce Svetlobe, Sušenje Za Vse Geli Za Nohte

Samodejni senzor vrste, enostavno delovanje, moč, shranijo in asa.

Specifikacija:

Tip: UV-LED Lučka

Barva: Roza,črna

Lučka Kroglice:18 Led/12LEDs

Čas Swith: 30-ih/60-ih letih/90.

Moč: 54W/36W/6W

Zdravljenje: UV Gel,Led gel, Finta Gel

Vrsta vtiča: USB Vtič

Pakiranje: 1 Komplet Za Nohte Lučka

Sprejemamo kreditne kartice WebMoney WM TT Western Union Qiwi denarnice, in tako naprej.Kupec morali odgovorni za vse davke ali dajatve, ki se zaračunavajo za svoje lokalne samouprave, če obstaja kakršen koli pristojbine.

Vaše Zadovoljstvo je naš glavni cilj in vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Želimo, da naši kupci 100% zadovoljni z njihovim namenom.Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom, prosimo, vzemite si trenutek, da nas pusti pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Bomo pustite 5 Točk DSR povratne informacije za vas.Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom, prosimo, kontaktirajte nas preko e-pošte ali sporočilo in se bomo potrudili, da rešitev tega problema.NE pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije, brez komunikacije z nami. 1), Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.

2)Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij , se bomo odpravili takoj, hvala vam!Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil .

1)Na debelo, vam bomo ponudili dicount, če se obrnete na nas, preden boste plačilo

2)Za-spusti dostave, mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo nobenih informacij o nas, če vam ni všeč.

Če vam je všeč naših izdelkih, vas prosimo, dodajte svoje trgovina na seznam "Moji Favoriti" seznam.

Če imate kakršno koli težavo, prosim, pustite sporočilo nam ,mi bo odgovoril vaš e-pošti v roku 24 ur in tudi potrudili, da rešiti vaš problem.

Oznake: uv lučka za nohte 4 svetilke, ceratosaurus, nail art, uv lučka, dh nohti, lučka led, 3d zmaj lučka, lučka led uv lak, moldes manikura, zlato nohtov orodja.

Podatki

Material ABS Plastike
Vrsta LED Svetilke
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela lak za lase
Blago Certifikat Kakovosti ce
Function2 uv lučka
Velikost 120W/54/36W/6W
Function1 Lučka za nohte 54W/36W/6W
Moč 120W/54W/36W/6W
Function3 Lučka Za VSE Gel za Nohte
Led lučka za noge 18/12/6 kos
Lučka Kroglice 18
Blagovna Znamka LGHZLINK
Fit Gel Tip Led Lučka Za Nohte
Teža 200
Vir Napajanja električni
Napetost 110-240V

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

UV-Lučka LED Za Nohte Dryer120W/ 54W/36W/6W Led Lučka Za Manikuro Gel Nohtov Lučka za Sušenje Lučka Samodejno Zaznavanje Nohtov Manikira Orodja

UV-Lučka LED Za Nohte Dryer120W/ 54W/36W/6W Led Lučka Za Manikuro Gel Nohtov Lučka za Sušenje Lučka Samodejno Zaznavanje Nohtov Manikira Orodja

Podobni izdelki: