LAGEE Auto navijači Enostavno fanning Trepalnic Razširitve cvet cvet glasnost trepalnico 12 vrstic hitro fan trepalnice nagaraku line

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€8.05

-29%

€11.50

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Zbiranje in Dodajanje v Košarico Uživajo Prednost Dostava

Curl: C Dolžina : 3 dolžina naključno razporejeni na linijo.Debelina: 0,05 mm Število linij: 12 linij v enem pladnju.Barva: Mat črna Material : uporabljamo posebne LAGEE mink materiala.Kakovost je certifikatom SGS, MSDS.Mehko in naravno, varno in curl ohranja več kot eno leto.

Enostavno fan

Takoj ustvarjati skupin, medtem ko pobiral eno palico trepalnic

Super mehka in lahka

Te vrste trepalnic razširitev je lahka tehtano videti naravno pridelane.

8 prednosti za naše trepalnice:

1. Naše posebne študiral materiala prihaja do LNS funkcije: svetloba, naravna, mehko. 2. Lahko odstranite iz trak enostavno. 3. Oblika ohranja kot novo, za več kot 1 leto. 4. Visoka kakovost ozadje izogibajo kakršnih koli ostankov na trepalnic imetnika, močno lepilo in okolju prijazen. 5. Varno paket zagotavlja trepalnice so nedotaknjeno, ko jo prejeli. 6. Smo proizvajalec, nudimo hiter odhod z najboljšo ceno. 7. Naše trepalnic material, ki je pridobilo dovoljenje za MSDS, SDS, popolnoma ročno izdelavo , nobena žival test. 8. Večino cen in prilagojene nalepke so prenosljivi.

Trgovina na debelo, OEM in ODM

Izdelujemo več kot 15.000 primerih trepalnice na dan, vse vrste trepalnic razširitve in z njimi povezani orodja, ki so na voljo v naši trgovini.Zagotavljamo vam, da našim proizvodnjo okolje čisto in varno.Veselimo se sodelovanja z veleprodajnimi kupci, je možno, da skrbimo za zasebne blagovne znamke preveč.Če imate kakršno koli vprašanje, ne oklevajte, da nas kontaktirate, v zameno za VEČJI količini, BOLJŠO ceno bo na voljo.Upajmo, prijeten corporation, je na naši poti!

NASVETI:

Zaradi časovne razlike, je lahko zamuda na odgovor.Vendar vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.Če še niste prejeli naročenih izdelkov predolgo, se obrnite na nas za preverjanje sledenje podatkov v času.Bomo zelo cenim vaše POZITIVNE povratne informacije.Prosimo vas, da nas kontaktirate pred odhodom negativno ali nevtralno mnenje, želimo, da vam pomaga toliko, kot smo lahko.Hvala!

Oznake: ronan polja trepalnico povečanje, inlin fan, wispy mink-kraž, avto ventilator, l-kraž razširitev, enostavno fan trepalnico, knjiga trepalnico, 10 kos oči, trepalnice, NAGARAKU, trepalnic nagaraku.

Podatki

Umetne Trepalnice Slog Drugo
Umetne Trepalnice Band Drugo
False Eyelashe Dolžina 1 cm do 1,5 cm
Postavka Vrsta Lažno Trepalnic
Lažno Trepalnic Materiala Sintetični Lasje
Količina 1 primeru
Število Kosov Ena Enota
False Eyelashe Tip Posamezne Trepalnice
Velikost 12 rows in one tray
Umetne Trepalnice Razvrstite Podaljšanje Trepalnic
Blagovna Znamka LAGEE
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Enostavno Fan Trepalnic
Proizvodni proces, Ročno Izdelani

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

LAGEE Auto navijači Enostavno fanning Trepalnic Razširitve cvet cvet glasnost trepalnico 12 vrstic hitro fan trepalnice nagaraku line

LAGEE Auto navijači Enostavno fanning Trepalnic Razširitve cvet cvet glasnost trepalnico 12 vrstic hitro fan trepalnice nagaraku line

Podobni izdelki: