Novo Akcija
Dreve SK 87 Silikonsko Lepilo za BTE Slušni Mehko Earmolds Povečaj

Dreve SK 87 Silikonsko Lepilo za BTE Slušni Mehko Earmolds

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€13.15

-20%

€16.44

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Dreve SK 87 Silikonsko Lepilo za BTE Slušni Mehko Earmolds

Ime izdelka : Dreve Neto Teža : 18 ml (20 g) Funkcija : Hitro utrjevanje,brez topil Uporaba : Za lepljenje earmold tubings

Podrobnosti:

Splošne informacije o izdelku Uniglue je hitro utrjevanje , brez topil, enokomponentni lepilo.Ta trenutek lepilo se uporablja za obveznic različnih vrst earmold materialov.Prosimo, upoštevajte, da površine silikonski earmolds je treba pred-obdelan z Osnovnim(REF 39700) pred lepljenje zvok cevi

OPOZORILO!Cyanoacrylate: Nevarnost-Obveznice kože in veke v nekaj sekundah.Hranite izven dosega otrok!

Shranjevanje:

Uniglue mora vedno biti shranjene v suhem in hladnem mestu (pri 2-8C/35.6-46.4 F v hladilniku).Skrbite, da bo vedno zaprta posoda.Preostalih 21 mesecev od datuma proizvodnje, ko skladiščiti v originalni embalaži(datum proizvodnje je mogoče izpeljati iz prve štiri številke številka serije:e.g.3016=teden, 30,leta 2016).

Uporaba:

1.Zaprite posodo pravilno po uporabi. 2.Izogibajte se stiku s soncem.Pred predajo, zaščititi roke z ustrezno

Ravnanje navodilo:

1.Priprava Najboljši rezultati so bili doseženi na čistih površinah.Odstranite prah in težje delce z uporabo stisnjenega zraka.Priporočljivo je, da očistite površino predhodno z Surface Cleaner iz mastne in oljne remainders.Za proizvodnjo komprimiranega zraka, nudimo različne kompresorji in naše cedis AirPower spray. 2.Lepljenje Nanesite tanek film Uniglue.Glede na material in količino lepila, ki se uporabljajo, pritisnite delov, ki se prilepi tesno skupaj.Zaradi kapilarne dejanje lepilo prodre v najmanjše razlike.

Naše storitve:

1. Za vse vaše poizvedbo, vam bomo odgovorili v podrobnosti, v roku 24 ur. 2. Trgovec ima druge boljšo ceno, Če kupite več elementov, prosimo, da nas kontaktirate, da se ceni na debelo. 3. Nudimo OEM storitev.Lahko natisnejo svoj logotip na proizvode, lahko prilagodite na drobno polje, pakiranje in druge stvari.

Pošiljke:

1. Postavke, bo odpremljeno na vaš www.safran.si profil naslov, Prosimo zagotovite, da je vaš naslov za dostavo, ki je popolno in pravilno. 2. Naročila so odposlana v zamudi s www.safran.si standardna dostava.o 15-35 delovnih dneh, v večini držav & področjih.Za oddaljene države, bo veliko več časa, da pridejo.Prosimo za razumevanje!

Politika vračanja::

1. V primeru, da izdelka, ki ste jo prejeli, je napačno eno, prosim oglejte fotografije in nas kontaktirajte v roku 7 dni.Poslali vam bomo pravilna. 2. V primeru, da niste zadovoljni z izdelkom, medtem ko je v dobrem stanju, prosimo, vrnite se k nam v roku 7 dni, in kupec plača za vračilo poštnine.Nato se bomo bodisi poslali novo ali vračilo vas. 3. V primeru, da izdelka, ki ste ga prejeli so v okvari, nas kontaktirajte v roku 7 dni po prejemu naročila, smo lahko dali svoj denar nazaj ali pošljete zamenjavo za vas.

Povratne informacije:

1. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev. 2. Če imate kakršno koli vprašanje, pomembno je, da se obrnete na nas pred nakupom. 3. Povratne informacije so zelo pomembne za nas.Če obstaja kakršen koli problem z našimi izdelki in storitve, vljudno prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativno ali nevtralno mnenje.Potrudili se bomo rešiti problem in vam najboljšo storitev za stranke.

Oznake: po meri iem, sk64, 64 tipkovnica, earmold, drevo francoski, skyloong, drevo calibur, 87 pcb, k66, slušni soundlink.

Podatki

Neto Teža 20 g
Uporaba Za lepljenje earmolds, tubings in slušni pripomočki dodatki
Številka Modela 0409006-001
Ime Izdelka Dreve SK 87 silikonsko lepilo
Funkcija Hitro utrjevanje,brez topil
Postavka Vrsta Osebna Zdravje Nega Dodatna Oprema
Blagovna Znamka SoundLink

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Dreve SK 87 Silikonsko Lepilo za BTE Slušni Mehko Earmolds

Dreve SK 87 Silikonsko Lepilo za BTE Slušni Mehko Earmolds

Podobni izdelki: