Škatla za shranjevanje Qi Brezžično Polnjenje Pad Sistema za S550 Ford Mustang-2020 po Meri Fit Mobilni Telefon in Avto Polnilec AUTOSONUS

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€56.97

-29%

€81.38

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

OEM Style po Meri Fit Qi Brezžično Polnjenje Sistema z QC3.0 USB Hitro Polnjenje za LHD Ford Mustang 2015-2020

(Izdelani posebej za shranjevanje polje z vtičnico za vžigalnik) Autosonus Brezžično Polnjenje Pad je zasnovan tako, da se neopazno integracijo z vaše S550 je sredinski konzoli.Polnjenje telefona še nikoli ni bilo lažje.Ta brezžični komplet za polnjenje uporablja brezžično polnjenje standarda Qi, da vaš telefon bo brez težav priključite ga.Ni več boste imeli za iskanje vašega polnilnika in orient je na pravilen način, samo, da priključite v telefon.Dodaj novo raven udobje za vaš avto in imejte oči na cesti, namesto fumbling z zapleten nered kablov.

Značilnosti

- Ta v vozilu polnjenje pladenj je prilagojen prilegajo notranjosti sredinski konzoli.In brezhibno namestitev daje polnjenje pad tovarniško videz brez grd kabli. - Non-slip polnjenje pad ima vaš telefon varno v mesto med vožnjo. - Brez vrtanja ali orodja, ki so potrebna in preprosto nastavite polnjenje pladenj v sredinski konzoli in plug-12V powerpoint. - Uporablja brezžično polnjenje standarda Qi, da napolnite vaš telefoni brez uporabe kablov. - Tok zvoka preko Bluetooth neposredno Sinhronizacijo, hkrati pa ohranja polno baterijo. - Funkcije, LED lučka, ki vam omogoča, da veste, če je vaš telefon se polni(rdeča svetloba) in ko je polna(modra svetloba). - Lučka utripa, če kovancev ali druge kovine pridejo v stik s polnjenje in ustrelil. - Stroški telefona za 100% baterijo in polnilnik samodejno izključile izklopi, da prepreči čezmerno. - Opremljen z 2 dodatna USB vrata, tako da vi in vaša družina ne bo več skrbeti za polnjenje(priporočljivo je, da je največja dolžina telefon primeru ne sme presegati 159.4 mm).

Plug and Play

Ni vrtanje ali orodja, ki so potrebna in preprosto nastavite polnjenje pad v sredinski konzoli in plug-v vžigalnik za cigarete vrata, lahko hitro dokončate namestitev.Preprosto nastavite telefon tako, polnjenje stranjo navzdol na vrhu tipke in jo samodejno zazna in začne polnjenje naprave.

Vgradnjo

To brezžično polnjenje pad paše za LHD(Levo Roko Pogon) Ford Mustangi 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 z vtičnico za vžigalnik.

Združljivost

Brezžični Polnilec je Primeren za Qi-Overjena Telefoni, kot so iPhone, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, Xs Max, XR, Xs, X, 8, 8 Plus, Galaxy S20, S10, S9, S8, Upoštevajte, 10, Note9, Opomba 8, kot tudi Google, Nokia, HTC, LG, SONY in druge pametne telefone z vgrajeno brezžično polnjenje zmogljivosti in Qi-Certifikatom.

Čas Dostave

Čas dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov.Kot kupec, se morate zavedati morebitne zamude iz carinskega pregleda in COVID-19.

Kupec je Odgovoren,

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Bomo poskušali naše najboljše, da bi zmanjšali tveganje za carine.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

Zahvaljujemo se vam za vaše podjetje!

Zadovoljstvo strank je naša prva prioriteta!Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete kakršno koli pomoč, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Bomo vam bo z veseljem odgovoril na vsa vprašanja, boste morda.

Oznake: auto pripomoček, benz w205 brezžični polnilnik, gt mustanga, ford qi, osnove brezžično polnjenje avto, ford stranka, okvir s550, avto nalepke, megla mustang gt, prenosni auto brezžični polnilnik.

Podatki

Certificiranje CE, FCC, RoHS
Način Polnjenja Samodejno Indukcijske/USB
Trenutni /Izhodne Napetosti 5V/1A, 9V/1.1, 12V/1.25 (15W)
Umestitev na Vozilu avto center konzole
Polnjenje prek kabla USB 5V/2.4
Blagovna Znamka AUTOSONUS
Hitro Polnjenje 3.0 3.6-6V/3A, 6.5-9V/2A, 9-12V/1.5
Poreklo CN(Izvora)
Temperatura 0 do 40 °C
Vhodna Napetost 9-16V
Napajanje Vžigalnik Za Cigarete
Garancija 12 Mesecev
Prenos področje uporabe ≤6 mm

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Škatla za shranjevanje Qi Brezžično Polnjenje Pad Sistema za S550 Ford Mustang-2020 po Meri Fit Mobilni Telefon in Avto Polnilec AUTOSONUS

Škatla za shranjevanje Qi Brezžično Polnjenje Pad Sistema za S550 Ford Mustang-2020 po Meri Fit Mobilni Telefon in Avto Polnilec AUTOSONUS

Podobni izdelki: