Poročna vabila Gradu bučno lasersko rezanje 50PCS

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€31.24

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Velikost: približno 4.7"x7.1" (12x18cm) Barva: temno zelena, navy blue, siva.Material: pearl papir, površina je šimer. 50 parov /veliko Samo žep - samo lasersko rezanje kartico.Žep in sredstev - vsebuje 1 laser cut žep + 1 sredstev tiskanje po Meri set vsebuje 1 laser cut žep + 1 tiskanje po meri vstavljanje kartice + 1 sredstev

Če vam je ljubše, druge barve, prosimo, izberite iz teh barvnih cads

Sredstev:

Za enelop.obstajajo štiri barve, vse pearl šimrom sredstev .mi bomo poslali slonovine sredstev, če ni posebnih navodil od odjemalcev.Garancije, Če imate kakršne koli težave z predmeta prejeli, vas prosimo, da nam v roku 2 dni po tem, ko prejmete izdelka.In je bolje, da si ustrelil nekaj slik, jih kot dokazila.Če je problem res obstaja, izmenjavo ali vračilo denarja je na voljo po prejemati predmete, ki so v dobrem stanju.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.Dostava Ko smo poslali izdelke, Smo vam ponudi številko skladbe.ponavadi je brezplačna dostava, vendar to ne vključuje davka, po meri odloča, ali je davek ali ne, to je kupec, ki je odgovoren, da plača davek.Povratne informacije Dragi kupci,če ste zadovoljni z našimi izdelki,prosim, pomagaj nam, da bomo pozitivne povratne informacije.Če problem je najti element, samo stik z nami, preden se odpravite morebitne negativne povratne tukaj, kot mislimo, da vse težave bodo rešene po aktivnega sodelovanja in dobre komunikacije.Vrnitev Policija 1.Pls obrnite na nas za vračanje naslov, če želite, da se vrnete izdelek. 2.Kupec se mora prepričati, ali predmete, ki vrne v prvotno stanje. 3.Pls Dal papir vaše naročilo št.in ime, ki je v parceli,tako da bomo lahko povrnili, ko smo prejeli vrnjenih paketov. 4.Povrnili vam bomo vas v 2 dneh, ko smo prejeli vrnjenega artikla.

Oznake: rfed poročna vabila, suculents poročna vabila, model poročna vabila, poročna vabila neveste, poročno vabilo stranka, vabila za poroko oseb, zlata poročna vabila, poročno vabilo envelopments, vabila, poročna vabila, splošni poročna vabila.

Podatki

obrti laser
Številka Modela LA038
Glasba No
Vzorec Na voljo
Blagovna Znamka Mila Shaw Vabilo
Papir pearl papirja
Tiskanje po meri prinitng
Vrsta Debelo Da(>50 Kos)
Velikost 12x18cm
vzorec Cvet
Država Izvora Kitajska
Počitnice Obletnica
Slog Podeželja
barve temno zelena, siva, mornarsko modra

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Poročna vabila Gradu bučno lasersko rezanje 50PCS

Poročna vabila Gradu bučno lasersko rezanje 50PCS

Podobni izdelki: