Unisex Jahanje Hlajenje Roko Rokavi Mavic Poletje na Prostem Vožnje, Teče, Kolesarjenje, Šport, Visoko elastična Ledu svile rokavi

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.56

-39%

€10.93

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Športih Na Prostem, Kolesarjenje Roko Rokav

Značilnost: anti-UV, udobno, hitro suho, dihanje, visoka elastičnost.Strokovno testiranje, učinkovito UV zaščito, Vadba v močni sončni svetlobi za zaščito kože.

Šivanje proces: Ravno in gladko preplete proces, ravno in visoko trdnost.Ne pade brez popačenja.

Non-slip za nadgradnjo: Rokav vgrajen non-slip trak, ko nosite ne bo potisnite.V vaji bolj udobno.

tkanina: Ohladi, absorbirajo znoj in dihati v poletnih športih.Zmanjšanje obremenitvenega, naj telo vzdržuje prijetno temperaturo.

Nasveti: Ta izdelek je par v enem naročilu.

Opomba : Če ne potrebujete LOGOTIP blagovne znamke, lahko pustite sporočilo.

Dostava

1. Prosimo za razumevanje, ali velikost predmetov, ki so primerna za vas v nakup, tako, da ne povzroči nepotrebne nesporazume po prejemu blaga.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je Prikazano na sliki, vendar ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.Hvala!

3. Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje,prosimo, dovolite 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja, hvala!

Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.

1. Vse težave,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate na prvi čas, preden ODPRETE OHIŠJE / leave Nevtralna / Negativne Povratne informacije, z manj kot 4 zvezdice rating, vedno smo poskušali naše najboljše, da bi to rešili za vas!

2. Pričakujemo prihod vaš element na čas, ker pa je mednarodni dostava, dobavni rok je zelo odvisna od kurirska podjetja in povsem izven našega nadzora.Če obstaja kakršen koli problem, ki izhajajo iz te pošiljke, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Kot trudimo se, da bi medsebojno pozitivno in transakcije

3. Spletni sistem za sledenje je običajno posodobi z 1-3 delovnih dni (izključuje sobota in prazniki) po prejemu plačila.Redkih elementov in velika naročila lahko traja malo dlje.

Povratne informacije :

Po tem, ko ste recived blaga , Pls nam daje Pozitivne Povratne informacije, če ste zadovoljni z našo kakovost.Pls tudi svojo višino , težo , prsih , za naše referecne.Da Lahko Help Druge Stranke, Da Izberejo Prave Velikosti.

Če Vse Ne Izpolnjujejo Ali Jezni , Se Nemudoma Obrnite Na Nas Pred Odhodom Povratne Informacije ,, Bomo Poskušali Naši Moči, Da Reši Problem, Dokler Jih Zadovoljiti.

Oznake: ženski tekaški, handycam, aksion, mavic mini vratu traku, r502, teče movile, l355, teče overale, dodatek teče, mavic mini.

Podatki

Funkcija Za zaščito pred soncem, Dihanje, Visoko elastična ,Znoj wicking, Gladko Kožo-pet
Vrsta Kolesarjenje Rokav
Številka Modela WK-ARMS001
Velikost XS S M L XL XXL
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Sezona Poletje
Šport Tip Kolesarjenje ,Pohodništvo, Kampiranje, Ribolov, Motocycle, Tek,Roko rokav
Prodajne Metode, Ki Se Tovarniško Neposredne Prodaje
Material Poliester in Lycra
Blagovna Znamka swordbik
Ime Ice svile rokavi,Led svile dihanje neto rokavi
Nasveti Ta izdelek je par v enem naročilu.
Spol Moški, Ženske Kolesarske Roko rokav
Dolžina(cm) Polno

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Unisex Jahanje Hlajenje Roko Rokavi Mavic Poletje na Prostem Vožnje, Teče, Kolesarjenje, Šport, Visoko elastična Ledu svile rokavi

Unisex Jahanje Hlajenje Roko Rokavi Mavic Poletje na Prostem Vožnje, Teče, Kolesarjenje, Šport, Visoko elastična Ledu svile rokavi

Podobni izdelki: