Sova Tapiserija, Ročno tkane Sova Dream Catcher Steni Visi Macrame Mandala Tassel Boho Dekor Apartma Študentski Sobi Doma Dekoracijo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€14.76

-20%

€18.68

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Bullet Točk:

1、Premium Čipke: čipke uporablja za obešanje je izdelana iz 100% bombaža in ročno z roko.Izdelek je lepo, prijazno notranjost obesek.

2、Široko Uporabo: dekor lahko namesti na katerikoli položaj v spalnici, raztegljiv dekoracijo sten, dnevna soba, hodnik, galerija steno, okno.

3、Odlično Darilo: To kvačkanje slog steni visi dekor zagotavlja odlično darilo za vaše sorodnike ali prijatelje, in sova, ki je amulet predstavlja modrost, zaradi česar vaš prostor videti elegantna in toplo.

4、Velika Velikost: wall-mounted velikosti dekor ukrepov približno 23.7" LX 11.6" W v velikosti.Sova obroč ukrep za 11,6 cm v premeru in skupno dolžino obesek je o 23.7 cm.

5、Veren Prednost: Decors so veren in se lahko bolje kot darila za druge, jim navdih, da okrasite svoje sobe ali drugih.

Specifikacije:

Ime: Steni Visi Sova Dekor

Material: bombažno nit + jeklen obroč

Velikost(cca.): premer majhne velikosti enega je 15 cm/5.91 v

premer velikega velikost 30 cm/11.81 v, ki vsebuje skupna dolžina 65-75 cm/25.59-29.53 v

Seznam Vsebine:

1*sova

Opomba: izdelek je ročno pletene, tako obstaja določeno toleranco.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

Oznake: mandala tapiserija, boho nakit, oznako dream catcher, mandala, stenske nalepke, japonsko pokrajino, macram, boho dekor, preproga steno, soba dekor opremo.

Podatki

Tehnika ročno
vzorec Mozaik
Material Bombaž / Bambusa Vlaken
Oblika Drugo
Slog Sodobno
Vzorec Tipa Drugo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Sova Tapiserija, Ročno tkane Sova Dream Catcher Steni Visi Macrame Mandala Tassel Boho Dekor Apartma Študentski Sobi Doma Dekoracijo

Sova Tapiserija, Ročno tkane Sova Dream Catcher Steni Visi Macrame Mandala Tassel Boho Dekor Apartma Študentski Sobi Doma Dekoracijo

Podobni izdelki: