NewZealand JYP Visoka Koncentracija Kakovosti Ovce Posteljico Serum Zmanjšanje starostne črte &gube Povečujejo elastičnost koži prožnost

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€20.51

-50%

€41.02

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

O JYP--Nova zelandija znanih kozmetika

Nova Zelandija je znana kot država, ter pohvalil s svojo naravno lepoto.Država z več značilne vrste, države, modro nebo in modro morje, dežela zelene kmetiji in lep livestocks, država, ptic in rib, dežela mleka in medu.To je država, samo, da je človeški življenjski prostor za zadnjih tisoč let.To je dežela življenja vilini in hobbits in legendarni Sir Peter Jackson.

Kaj pa govorim?To je vse o sestavin, ki so, kaj je res pomembno v pripravi kozmetike.Najboljše sestavine, proizvedene v najčistejši narave, velja z napredno tehnologijo in uporabo super oblikovanju izkušnje dokončal v popolnosti.

Da gre za famouns JYP kozmetika, svetlo blagovne znamke sije v Auckland, city of jadro.Karkoli kože povpraševanja, smo oskrbe.

Za nego kože, nego življenje.

JYP Posteljico Serum je Visoko Kakovost Posteljice Serum, ki so posebej oblikovana za oživitev in vlaženje oči, ust in vratu področjih.Ta Serum je narejen iz naravne sestavine novozelandski in pomaga pri zniževanju starostne linije in gube.Obogaten z visoko kakovostjo Nova Zelandija posteljico, ta serum, ki bo povečala kožo?s naravno prožnost in elastičnost, izdelavo, vaša koža videti rejuvenated in osveži.

Ta luksuzna Zlati Posteljico in Kolagena Bistvo krema vsebuje biološko aktivne beljakovine kolagena, ovc posteljico encimov, antioksidantov in različnih vitaminov, ki neguje in izboljša vašo kožo?s naraven sijaj.Ta krema tudi globoko hidrati kožo, zaradi česar je osveži vsakič, ko nam e.

JYP in Nov Vnema blagovnih Znamk, ki so ustvarili več kot 20 let, od naših izdelkov, izdelava visoko kakovostnih naravnih izdelkov za nego kože, in le z uporabo najboljših sestavin, ki izvirajo iz okolju prijaznih Nova Zelandija, medtem upravlja s sedežem ugled v Novi Zelandiji in mednarodne.

Naše obsežno paleto vključuje Manuka med, Čebelji Strup, Propolis , Termalno Blato, Olje šipka, in Lanolin itd, – vse poudarja, Nova Zelandija naravno okolje.Zavezali smo se, da kar najboljše Nova Zelandija kozmetike, ki je v ponudbi in delitev koristi s svetom.

Oznake: hyaluron kislina v serumu, oči masko kože, belay serum, por serum, 24k gold serum, serum za obraz z zlatom, 24k gold bistvo serum, posteljico ovce, boot ug ženske, peptid serum.

Podatki

Oblikovanje Smetana
podrobnosti Preprost, dostopen, poceni, krasen.
Sestavine Visoka Koncentracija Posteljico
Kategorija Izdelka Dodatek Za Kožo
Država/Regija Proizvodnji Avstralija
Prednosti Anti-Aging
Nepremičnine Kolagen Kozmetika
Učinkovitost izdelavo, vaša koža videti rejuvenated in osvežujejo
Funkcija ličila
Spol Unisex
Poreklo nova zelandija
Blagovna Znamka JYP
Postavka Vrsta obraz serum
Številka Modela ODLIČNO Visoka Koncentracija Posteljico Serum

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

NewZealand JYP Visoka Koncentracija Kakovosti Ovce Posteljico Serum Zmanjšanje starostne črte &gube Povečujejo elastičnost koži prožnost

NewZealand JYP Visoka Koncentracija Kakovosti Ovce Posteljico Serum Zmanjšanje starostne črte &gube Povečujejo elastičnost koži prožnost

Podobni izdelki: