Novo Akcija
Fengda airhose BD-30A pleteni cev Povečaj

Fengda airhose BD-30A pleteni cev

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€5.67

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Tip: pleteni cev

Dia velikost: 7.5x2.5 mm

Dolžina: 1,5 m

Adapter: G1/8-G1/4

Pišite nam:

Kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate, samo kliknite na "klepet zdaj" na strani.

Kakovost: 1. V bistvu boste dobili tisto, kar ste videli na sliki je pokazala, toda morda bo abit različnih na barvo zaradi zaslonom barvnim nizom.To ne vpliva na funkcijo in appearace. 2. Preverili bomo predmetov previdno, preden smo poslali to, če je poškodovano v te pošiljke, prosimo, obrnite na nas, preden odprete spora.

Plačilo:

1. Mi lahko sprejmete plačilo za Depozitni.

2. Ko bo plačilo z Depozitni, vaš denar je varno deponiran v vašem računu, denar je, samo sprosti, da se nam po tem, ko boste potrdili dostave.

3. Če imate kakršne koli težave s plačilom, prosimo, kontaktirajte nas čim prej.

Povratne Informacije Politike:

1. Bomo pustite POSTIVE POVRATNE informacije po plačilu prejme.

2. Vzdržujemo visoke standarde odličnosti(pet zvezdic) in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

3. Povratne informacije so za nas zelo pomembni, smo zahtevo, da se obrnete na nas takoj, PREDEN se odpravite slabo povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov, ki ste ga skrbi.

O Nas:

Fenhua Bida Strojev Proizvodnja Co., Ltd je vodilni airbrush in olja-manj kompresor rešitev storitev.Skozi naša predanost kupcev-srednji inovacije in močne zmogljivosti proizvodnje 500.000 določa airbrush in 200,000 določa kompresor vsako leto, smo ustanovili konec-do-konca prednosti v obeh airbrush in olja-manj kompresor področju.Naši izdelki so bili uporabljeni v več kot 100 državah po vsem svetu.

Bida vizija je, da bogatijo življenje skozi naše product.By vplivno naši 23 let proizvodnji izkušnje in strokovno znanje na področju oblikovanja, moramo imeti neomajno poudarkom na naših kupcev, sodelovanje z njimi in pridobivanju sebe, da izpolnijo svoje cilje in potrebe.Zanašamo se na globoko stranka vpogled in stalne povratne informacije, ki vodijo naše prednostne naloge in vplivajo na način našega dela.In kot dolgoročno zanesljiv partner, smo se strastno o uspehu naših strank in ustvarjanje nove vrednosti za naše stranke po napotitvi več kot 5 self zasnovan novih izdelkov vsako leto.

Oznake: ophir, kompresor za, cev za zrak, FENGDA, kompresor za airbrush ličila, airbrush kabel, peugeot plišastih, airbrush fengda, airbrush cev, zrak brish.

Podatki

Vrsta Ročno Orodje Deli
Številka Modela BD-30A
Uporaba Domov DIY

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Fengda airhose BD-30A pleteni cev

Fengda airhose BD-30A pleteni cev

Podobni izdelki: