Novo Akcija
Chrome Telesa Strani Oblikovanje Kritje Trim Za Land Cruiser Prado 150 LC150 2010-2018 SUV Styling Dodatki Povečaj

Chrome Telesa Strani Oblikovanje Kritje Trim Za Land Cruiser Prado 150 LC150 2010-2018 SUV Styling Dodatki

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€119.20

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Dobrodošli v naši trgovini!Smo specializirani v Avto spojler, strešni prtljažnik, križ bar, prtljažnika pes!

Želim vam srečno nakupovanje!!

Chrome Telesa Strani Oblikovanje Kritje Trim Za Land Cruiser Prado 150 LC150 2010-2018 SUV Styling Dodatki

Opis:

1. ABS Strani Oblikovanje Kritje za Prado

2.Barve so črna in bela

3.100% Znamko Strani Oblikovanje Pokrov

4.Lahki in trajnost.

5. Vsi naši izdelki so zelo pregledati pred transportom.

Odlične kakovosti!Več podrobnosti!

Vljudno Prosim, Upoštevajte, Da:

1. Vse naše izdelke, zagotavljanje kakovosti, smo vse elemente, ki so za pravi fotografiranje; Za tehnologijo, prikaz svetlobe, okoljskih razlogov je lahko rahlo odstopanje pojav, prosimo, da v naravi prevai.

2. Bomo zaračunali samo, predmet, ceno in ceno ladijskega prometa , ki ne vključuje davka in drugih dajatev.Mi bomo poslali vaše parcele razglasi, da je bill vrednost pod $50 do poskušali naše najboljše, da bi se izognili svoje carinske pristojbine.

3. Prosimo, ne pozabite preverjanje package ko se prijavite paket, zadovoljen, da se prijavite paket, če ste našli kakršno koli škodo.kupili smo zavarovanje za vsak paket, ki ga lahko postavimo za odškodnino.Tako pls vljudno snemate fotografije in ohraniti dokaze.Predlagamo vam namestitve izpeljete v domači delavnici, to je strokovno znanje in carefulness potrebujejo.

4. Prosimo, poskrbite, da bo vaš avto model in predmet, ki ga potrebujete, bomo poslati predmet, kar želite.Če je potrebno, da se vrnete dober zaradi napačnega nakupa, kupec mora plačati stroške prevozov in poskrbite, da paket je dobro!Hvala!

5. Večina cen je brezplačna dostava za EMS, vljudno prosim za razumevanje, če oddaljeno državo in naslov povzroči ni dovolj ladjar stroškov, kontaktirali vas, da dodate ladijskega stroškov.Hvala!

Politika Vračanja:

· Po tem, ko ste prejeli paket, prosimo, pišite nam v roku 3 dni, če ne boste zadovoljni ali pa so poškodbe v prometu.Vendar pa se morate, da nam fotografije, ki jih je za to dokazati.Če kateri koli škode ali izgube, ki se je zgodilo med prevozom, morate predložiti zahtevke ali nadomestilo za EMS ( ali drugih express) za poravnavo.Vljudno razumeti, ne bomo odgovorni za varnost proizvoda po tem, ko ga je izročil, da EMS ( ali drugih express) .

· Če želite, da se vrnete elemente, prosimo, da jih v enakem stanju, kot je bila poslana.Povrnili vam bomo ste po tem, ko bomo prejeli, vendar znesek za vračilo ne bo vključujejo stroške pomorskega prometa.

· Prosimo, dovolite do 5 Delovnih Dni, za nas, za obdelavo vaših vrnjene artikle.

O Povratnih Informacij:

Dragi prijatelji, cenimo vaše podjetje, če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, ocenite podrobnosti transakcij z "5 Zvezd" in pustite nas pozitivne povratne informacije.Bomo naredili enako za vas!Če so kakršne koli težave z izdelkom, prosim, ne nam negativne povratne takoj.Najprej obrnite na nas, mi vam nudimo rešitev.Če ne, Post Negativne povratne ni prepozno.Vaša pomoč bi bila zelo dobrodošla!

Pišite nam:

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete kakršno koli pomoč od nas, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Bomo poskušali naše najboljše, da odgovori na vaša vprašanja v 24 urah; nekaj zamude, bi nastala med vikendi ali prazniki.

Oznake: pismo land cruiser, pripomoček za prado 150, balzam land cruiser, urejanje zemljišč cruiser, chrome trakovi, landcruiser prado, 150 land cruiser, 150 land cruiser prado, glasba toyota prado 120, vitel toyota prado 120.

Podatki

Element Širina 1inch
Model Leto 2016
Postavka Višina 78cm
Poreklo CN(Izvora)
Posebne Funkcije Dekoracija in zaščita
Element Teža 2kg
Postavka Vrsta Styling Ornamenti
Modela Avtomobila Prado 150 LC150 2010-2018
barve Črna/Bela
Postavka Dolžina 1inch
Vrsta Materiala ABS

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Chrome Telesa Strani Oblikovanje Kritje Trim Za Land Cruiser Prado 150 LC150 2010-2018 SUV Styling Dodatki

Chrome Telesa Strani Oblikovanje Kritje Trim Za Land Cruiser Prado 150 LC150 2010-2018 SUV Styling Dodatki

Podobni izdelki: