OurWarm 6Pcs Lesene Božič Nutcracker Številke Lutke Lutke Xmas Tree Okraski za Dom, Darila, Novo Leto 2018 Odlikovanja

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.49

-10%

€7.22

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

6Pcs Lesene Nutcracker Figurice Lutke Številke Lutke Božično Drevo Okraski Božič, Darila za Dom Tabelo Okraski

Seznam Vsebine:

6pcs nutcracker okraski Barva: Lesena/Bleščice Velikost: 12,5 cm Material: les Teža: 190 g/220 g

Uporaba:

1.Srčkan Glittery Nutcrackers: idealen za Božični okraski dodati praznične počitnice razvedriti vaš dom.To nutcracker bo dopolnjevala vsak Božični okraski temo 2.Velikost: 4.9 palcev/12,5 cm visok, Les materialne proizvodnje, pisane glittery-pobarvani, letnik design in odličen dodatek za naše počitnice okraski, hit za otroke 3.Design: Featuring super vojak romar, tisti, ki smo nadarjeni jih, naj živijo po njih.Dober opomin, hrestač zgodbo, da bi 4.Priložnost: Z vrvjo, na klobuk, kot okraski na vrečko, Božični okraski in okraski za Božična drevesa, tudi rojstni dan/ Božič, darila za otroke, prijatelje, družino in ljubitelji

Kupec Branje

1.Zgoraj Dobavni Rok Je Samo Za Referenco, Včasih Bo Odložena Zaradi Praznikov, Festivalov,Slabo Vreme, Običaje, Itd. 2,je cena, ki ne vključuje Meri Dolžnost,Oddaljeno Območje plačilo ali druge plačujejo Pristojbine iz kurir.Morate plačati 30USD več, če je vaš naslov Oddaljenem Področju.

Plačilo

1,sprejemamo Visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Denarnice/Bančno Nakazilo.Pišite Nam, Če Imate Kakšno Vprašanje, Kdaj Boste Plačali.Prosimo, da se zaveda, da vse vračilo bo izdan na enak način, da kupec plača nas. 2,Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila morajo biti completeed.

Package Shippment

1,Elementi bodo preverjeni in pakirani dobro, preden smo jih poslali ,da poskrbite, da naše stranke, ki je prejela v dobrem stanju. 2,Običajno ga bo potrebno v 24 urah za www.safran.si revizije skladov po tem, ko ste ga plačali vaše naročilo,smo lahko deluje le vaše naročilo, ko finančne revizije, dokončane. 3,Smo samo ladjo in potrdili naročilo.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4,Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5,Če še niste prejeli parcel na predvideni čas dostave,prosimo, obrnite na nas,bomo spremljali shippment in replyn vas kmalu.

Povratne informacije

Zagotavljamo visok standard storitev za stranke in si prizadevati za 100% zadovoljstvo !Kakršne koli težave,se nemudoma obrnite na nas.

Oznake: betlehem božič, naselitve božič gnome, okraski sodobno dekoracijo, plovila lesa, matica krekinga lesa, božič palčkov velike, palček vrt, soba dekor, steklenico lutka hiša, Doma.

Podatki

Material Les
6 Dogodek Stranka Dobave
8 Christmas Tree Okraski
9 božični okraski za dom
10 Ustvarjalne Namizno Dekoracijo
Tema ljudje
7 Okraski za novoletne jelke
4 Božič Obesek & Spusti Okraski
2 Nutcracker Lutkovno Zakka
Slog Sodobno
3 leseni okraski nutcracker
1 Christmas Tree Okraski

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

OurWarm 6Pcs Lesene Božič Nutcracker Številke Lutke Lutke Xmas Tree Okraski za Dom, Darila, Novo Leto 2018 Odlikovanja

OurWarm 6Pcs Lesene Božič Nutcracker Številke Lutke Lutke Xmas Tree Okraski za Dom, Darila, Novo Leto 2018 Odlikovanja

Podobni izdelki: