MP4 Predvajalnik Bluetooth4.2 MP3 Predvajalnik Glasbe 16GB z 2,4 palca Velik Zaslon MP4 Video Predvajalnik Podpira SD Kartice do 128GB z FM

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€27.93

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Pomembno Obvestilo za Zmogljivosti, Velikosti, da se odločite: 16GB pomeni, vgrajeni pomnilnik 16GB. 32GB pomeni, vgrajeni pomnilnik 16GB plus TF card 16GB.Opomba: TF/SD dostavljeno v naše je pravi berljivi kartico.Kartica SD/TF kartice, ki se prodaja za veliko prodajalcev na trgu je ponaredek kartico, ki se ne ujema z oznako pomnilnik ali neberljivi, tako da je cena od njih so veliko cenejši kot pri nas.Vztrajamo na prodajo izdelkov, ki so zanesljivi, Dobrodošli za nakup test.Prosimo, vem, hvala.

V RUIZU-D08 je visoko zmogljiv digitalni bluetooth 4.2 predvajalnik z 2,4-palčni zaslon, ki prikaže ustrezne informacije.Vgrajen 16GB pomnilnika zagotavlja, da vas prosimo, da shranite svoje najljubše pesmi, video posnetkov in knjig.Poleg tega podpira več formatov in podpira TF kartice branje in predvajanje do 128GB.S številnimi funkcijami, ta digitalni predvajalnik, je vaša prva izbira za glasbo, video, e-knjige, fotografije, FM radio, snemanje in še več.

Značilnosti:

[Multi-Funkcijski Digitalni Predvajalnik]

Podpira TF kartice predvajanje glasbe,bluetooth ,predvajanje videa, FM radio, e-knjige, branje, navigacijske slike in posnetki; podpira tudi glasba v ozadju, sinhroniziran besedilo zaslonu; mogoče ga je uporabiti kot števec, koledar in kalkulator.

[Visoko Kakovost Zvoka]

Neodvisni dveh barvnih votlino, zagotavlja dobro kakovost zvoka in je odličen.Tudi v odprt prostor, bogato layering in močan občutek penetracije še vedno obstajajo.

[2.4 palčni TFT zaslon]

2,4-palčni TFT LCD zaslon se uporablja za prikaz časa in baterije.Ogledate si lahko tudi slike na zaslonu, prikaz besedila, gledanje video posnetkov ali branje e-knjig.

[16 GB pomnilnika in 128GB razširil memory]

16GB pomnilnika, ki zagotavlja, vas prosimo, da shranite svoje najljubše pesmi, filme ali knjige.Prav tako podpira TF kartice(niso vključene) branje do 128G brez skrbi uhaja spomine.

Specifikacije:

Znamka: RUIZU

Model: D08

Material: cinkove zlitine

Pomnilnik:16 GB

Razširjene TF kartice: do 128 GB(niso vključene)

Zaslon: 2.4 palčni TFT zaslon

Polnjenje vmesnik: Micro USB

Zvočnik: Vgrajen zvočnik

Avdio format: MP3, WAV, DRM, WMA, OGG, APE, FLAC, ACC (vključno z AAC-LC, AAC-ON, AAC) in druge tradicionalne avdio formatov.

Video format:

Glavni formatov, kot so AVI, MOV, MP4, WMV, itd.

Foto format: JPG, JPEG, BMP, GIF, PNG, TIF in drugih večjih slikovnih datotek.

E-knjiga, format: TXT

Baterija: 3,7 V / 560 MAH (423737)

Glavni člen velikost: pribl. 9.3 * 5.1 * 1 cm / 3.66 * 2.00 * 0.39 v

Teža glavni članek: o. 106 g / 3.73 oz

Pakiranje velikost: pribl. 14 * 9.5 * 4.1 cm / 5.51 * 3.74 * 1.61 cm

Package teža: pribl. 230 g / 8,11 unč

Package Seznam:

1 * MP3 Digitalni Predvajalnik

1 * Slušalke

1 * USB Kabel

1 * Uporabniški Priročnik

1 * Športna Zapestnica

1 * Avdio

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

DHL dostava običajno traja 3-7 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

EMS dostava ponavadi traja 8-12 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

UPSshipping ponavadi traja 3-5 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

HongKong post air mail:dostava ponavadi traja 15-30 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

Kitajska Post Air Mail:dostava ponavadi traja 25-45 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

2) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3) Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6) Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.safran.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje. 1. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA ELEMENTE S

VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.safran.si!Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: flac predvajalnik glasbe hifi, mp4, mp3, omni mp3 predvajalnik, bluetooth mp4, mp3 predvajalnik, usb, mp3 predvajalnik, hi-fi, poro, android mp3 predvajalnik, mp3 ruizu.

Podatki

Telo Material Kovine
Funkcija E-Knjiga Branje
Vgrajen Zvočnik Da,
Ločljivost Zaslona 220x176
Zunanji Pomnilnik Da,
Blagovna Znamka RUIZU
Številka Modela RUIZU-D08
Velikost Zaslona 2" - 4"
Wifi No
Bluetooth Da,
Avdio Video Podporo AMV
Avdio Format Podporo mp3
Dimenzije (Šxvxg) 9*5*1 CM
Paket Da,

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

MP4 Predvajalnik Bluetooth4.2 MP3 Predvajalnik Glasbe 16GB z 2,4 palca Velik Zaslon MP4 Video Predvajalnik Podpira SD Kartice do 128GB z FM

MP4 Predvajalnik Bluetooth4.2 MP3 Predvajalnik Glasbe 16GB z 2,4 palca Velik Zaslon MP4 Video Predvajalnik Podpira SD Kartice do 128GB z FM

Podobni izdelki: