Golicc Ročno Začetno Ime Ogrlica Tovarniška Ploščica Ogrlica Vstran Začetno Ogrlico, Ki So Razporejene Pismo Ogrlica Pismo Ogrlica Mati

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.08

-25%

€4.11

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Spomnil Kupcev: če želite, da bi dobili več izdelkov, popuste,prosimo, da sledite naši trgovini in dobili boste dodaten 5% popust.

Po Meri Ogrlica Osebno Choker Ogrlica Za Ženske Baker Ime

Ogrlica Jeklena Dobavitelj Moji Trgovini Podpira

1.Prosim, pustite ime ali črk v polje komentar, ali se obrnite na prodajalca.

2.Črke lahko več kot enega.To je lahko imajo različne črke na obeh straneh.

3.Material je 925silver barve,18K zlato/zlato je povečal prekrita.

4.Proces proizvodnje:1.Grafično Oblikovanje & Risba---2.Lasersko Rezanje---3.Poliranje---4.Čiščenje---5.Prekrita Barva---6.Zbrati Verigo---7. Sortiranje & Paket---8. Ladja Ven.Proizvodnja časa potrebujejo 6-10 dni,prosimo, počakajte potrpežljivo. 7.To bo opremljen z lepo darilo polje.

Choker Osebno Ime Cirkon Utrla Pismo Ogrlice Osebno Ime po Meri Ogrlice z imeni Kroglice Verige Ogrlice Črke Ogrlica

Material: baker

Ogrlica, dolžina: 35 cm+5 cm/40 cm+5 cm

Pismo velikost: 6 mm velike črke

Prevleka: realni predpisovanjem

Proces proizvodnje: čisti obrtno proizvodnjo, proizvodnjo čas 7-10 dni, Prosim, pustite vaše ime ali po meri informacij ob naročilu.

ORDERDING INFORMAYION 1. Postavka bo objavljeno v 1-2 dneh po plačilu, je končan.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov pravilen. 2. Vaše naročilo vedno dobavljene z Mednarodnimi Post, Air Mail.To bo trajalo približno 20-60 dni za dostavo.Lahko uporabljamo EMS, DHL, UPS za hitro Dostavo (3-7 dni).Prosimo, kontaktirajte nas za več podrobnosti dodatnega tovora. 3. Vse itens, ki bodo dobavljeni z previdni embalažo, da se izognete morebitnim poškodbam med prevozom. 4. Kot smo vsi znano, da mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopki, kot je na primer obeh državah carine, tranzit postaje itd.To bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridejo pri končni destinaion. ,razmerah tak porazdeljeni cenili za vaše inderstanding in potrpežljivost. 5. Uvozne Dajatve in Davki, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Ti stroški se bodo na vaši strani.Politika Vračanja: 1. Bomo biti odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, ki nastane v proces dostava.Če ne prejmete vaš element na čas , se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč. 2. Kupec zahteva, da posnamete fotografije, na poškodovane predmete.Vam bo dal poziv za zamenjavo ali vračilo kupnine. 3. Prosimo, upoštevajte, da velikost in barvo zastopanje, ki so predmet predelovalnih dejavnostih variance, in morda ne bo točna.Prav tako pazite, da zaslona nastavitve se lahko razlikujejo od računalnika do računalnika in izkrivljajo dejansko barve.Povratne Informacije & Kontakt: 1. Mi bo zelo cenijo, če lahko pustite nam pozitivne povratne informacije, ko ste prejeli predmetov. 2. Če imate nekaj dvoma, ali nezadovoljen, Prosim, ne zapusti nas, nevtralno ali negtive povratne informacije.Yu lahko obrnete na nas prvi in bomo poskušali naši moči, da reši, vse se vaša sporočila bodo odgovorili v 24 urah. 3. Naš delovni čas je Peking Čas: 8:00-18:30, bom za odgovor se vam v 16 ur, včasih sem mogoče v pisarni, tako da se odzove vas malo v zadnjem času.Hvala za vašo podporo.

Oznake: locket fotografija, začetno črko ogrlica, necklac, začetni obesek, srebro, ime po meri necklac, denarnice po meri začetnice, amber baby ogrlica, lgbt ogrlica, katoliški križ, moški neclace.

Podatki

Oblika Izdelka pismo ogrlica
stanje 100% Čisto NewEnvironmental
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Spol ŽENSKE
Slog Klasična
Obesek Velikost približno 40 cm*15 cm
Veriga Tip Vodni val Verige
Fine ali Moda Moda
Priložnosti Obletnico Delovanja, Darilo,Zabavo,Poroko
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice
Izdelek pomen Uporabite vaše ime, da bi ogrlico, ki resnično pripada vam.
Združljivost Vsi Združljivi
barve Nerjavno jeklo barva/zlato/Zlato je Povečal/platine zlato
Obliko\vzorec KROG
Postavka Vrsta Po meri ogrlica/ime ogrlica
Prilagojene Vrste Ime
Material1 Okolju prijazno jekla, titana
Številka Modela po meri ogrlica
Ogrlica Type1 izjava ogrlica
Poreklo CN(Izvora)
Značilnost Vaša srečna številka/rokopisa lahko tudi
Prednosti Izdelka ne zbledi/ ne alergija
Material 100% Iz Nerjavečega Jekla

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Golicc Ročno Začetno Ime Ogrlica Tovarniška Ploščica Ogrlica Vstran Začetno Ogrlico, Ki So Razporejene Pismo Ogrlica Pismo Ogrlica Mati

Golicc Ročno Začetno Ime Ogrlica Tovarniška Ploščica Ogrlica Vstran Začetno Ogrlico, Ki So Razporejene Pismo Ogrlica Pismo Ogrlica Mati

Podobni izdelki: