2016 Sodobna PVC Znakov "Družina je vse" Stenske Nalepke Doma Okras Metulja Nalepke Odstranljive

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€8.13

-12%

€9.24

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Dobrodošli na Moji Trgovini!

2015new Znakov Klasičnih 3D angleški stenske nalepke za življenje spalnica dekoracijo doma Izmenljive Nepremočljiva brezplačna dostava

3D angleški stenske nalepke za dnevno sobo, spalnica dekoracijo doma

Stenske Nalepke Doma Dekor Doma Dekoracijo Stenske Nalepke Za Otroke Sobe

Originalna Velikost:55 CM*57 CM

Način plačila:v Podporo www.safran.si Depozitni storitev.

Poskrbite, da boste poslali pravilen naslov za dostavo pošte in tel.Vse blago, ki bodo dobavljeni le, če je naslov za dostavo, ki jih ti.Dostava storitev: China Post Zraka Parceli(manj kot 2 KG) , nudimo brezplačno dostavo!Bo trajalo približno 10-25 delovnih dneh dosežejo , Zagotoviti številko za sledenje , (ampak malo več časa , boste morali imeti dovolj potrpljenja za čakajoči izdelkov).

Vrne:V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 3 dni od dneva prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Prosimo, da preberete opis, ki kot vodnik, preden boste ponudbo.Medtem ko se vsak korak je bilo poskrbljeno, da smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa.V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.Stranka zadovoljivo:ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu; zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in jamstvo za zadovoljstvo.Ponudba Z Zaupanjem!

V shranimo, lahko mix vseh znamk , barva , velikost in tako naprej .Imamo več znamk , več modelov , več barv, ki so na zalogi.Če vam je všeč izdelek , ki pa ga ne najdete jih v shranimo , prosim, ne skrbite .Ker imam veliko proizvodov, ki niso našteti na spletni strani še ni .Tako lahko pošljete sliko ali predmet, koda, da me .Dal ti bom moje najboljše storitve , smo izdelki prihajajo neposredno iz kitajske tovarne. 100% Dobra kakovost!Najnižja Cena!Dobrodošli na Drobno in na Debelo!Lahko debelo jih za nadaljnjo prodajo bomo lahko odpremo iz njih na vaše potrošniške neposredno.

1. Kupec: Hi , prodajalec , vse elemente v vaši trgovini so brezplačna dostava ali ne?Prodajalec: da brezplačna dostava za Kitajsko Post Air Mail. 2. Kupec: Hi , prodajalec , nisem prejel svoj paket, kaj se dogaja ?Zakaj ne morejo slediti številko za sledenje?Je neveljavna?Prodajalec: pozdravljeni, prijatelj, ki smo jih poslali po pošti , mogoče so, da naredite nekaj delovni proces.In nisem prenos informacij. 3. Kupec: Hi , prodajalec, sem dobil paketov, mi je všeč , tudi kvaliteta je neverjetno , ampak izgleda, premajhen, na mene.Kaj lahko storim zdaj?Prodajalec: Hvala vam za vašo podporo. .Nudimo politiko vračanja.Lahko ladja element nazaj za vračilo ( ladijski promet pristojbina ne bo povrnjen) ali exchange.

Stranka Zadovoljivo ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu; zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in jamstvo za zadovoljstvo.Ponudba Z Zaupanjem!

Oznake: avto nalepke družino, družina vinil, družina zidana, cuticle defender, cuticl olje, nalepke družino, dekor, kraljica vse, družinsko ozadje, Avto Družino.

Podatki

Slog Klasična
DIY Dekoracijo Vinil Stenske Nalepke
vzorec Letalo Stenske Nalepke
Doma Dekoracijo PVC Nalepka
Razvrstitev Za Steno
Tema Znaki
Material Plastični
Originalni velikosti 55 CM*57 CM
Stenske Nalepke Palico na steno
barve črna
Blagovna Znamka ZOOYOO
Specifikacija Single-piece Package
Številka Modela HM08339
Scenariji STENE
kraj izvora Anhui Kitajske (Celinska)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

2016 Sodobna PVC Znakov

2016 Sodobna PVC Znakov "Družina je vse" Stenske Nalepke Doma Okras Metulja Nalepke Odstranljive

Podobni izdelki: