Hišnih Mačk Ovratnik Z Bell Varnosti Osebno Najlon, Nastavljiva Ogrlica Oblikovalec S Kovinskimi Gumb Mačka Dodatki

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.52

-30%

€6.46

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Nastavljiv self-izdelana ovratnik.Edinstven design in ročno ovratnik.Različne velikosti 2 bo primerna za vaš mucek.Visoka kakovost najlon materiala in kovinske sponke.Enostavno vzeti na in udobno nositi.Zelo močan in vzdržljiv.Hitro sprostitev kovinsko sponko za odpornost proti obrabi in enostaven na in izklop.Bodite prepričani, da se izmeri pravilna velikost.Uporabite vrv ali trak ukrep blizu, če pes želi postaviti ovratnik.Prosimo, da preverite naše priročno velikost grafikona.

Pogosta VPRAŠANJA :

Kako sem lahko spremljali moje parcele?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani : www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) ne pozabite vnos številko za sledenje.Vam nudimo dropshipping storitev?Seveda, samo pustite opomba, tako da mi ne bo dal nobenih računov, kode QR, promocije ali ime vaše blagovne znamke, logotipa parcele.Politika vračanja Predmetov z BREZPLAČNO VRNETE ikono 1. boste dobili dodatno 15 dni (na vrhu, na čas dobave datum), da odloči, če želite ohraniti ali vračilo predmeta, iz katerega koli razloga, tako dolgo, kot so neuporabljene, unwashed in v prvotno stanje. 2. NI VRNITVE, LADIJSKI promet PRISTOJBINA Elemente brez brez VRNITVE ikono 1. Dovoljujemo izmenjavo element, če ste nezadovoljni z izdelkom, ampak moral bi nas v roku 7 dni in vrnili v roku 10 dni od datuma, ki ste ga prejeli. 2. Vse vrne element, ki mora biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s številko za sledenje.In tudi vi bi nam povejte razlog za vrnitev. 3. Kupci, ki so odgovorni za vrnitev, ladijski promet pristojbina.

O Povratnih Informacij :

Povratne informacije so za nas pomembni.Bomo zelo cenim, če boste pustili pozitiven odziv, ko ste zadovoljni z nakupom.Prosimo, kontaktirajte nas pred pusti negativne povratne informacije.Če ste nezadovoljni,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Oznake: mačka dodatki indija, mačka za igrače, neckless, mačja igrača, mačka dodatki scool, mačka ovratnik lv, mačka s30 dodatki, mačka necklac, odejo samorog, jjeza.

Podatki

Dekoracijo Krila Majhen Zvonec
Vrsta mačke
Material Najlon
Je Pametno Napravo No
Funkcija Zvonovi

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Hišnih Mačk Ovratnik Z Bell Varnosti Osebno Najlon, Nastavljiva Ogrlica Oblikovalec S Kovinskimi Gumb Mačka Dodatki

Hišnih Mačk Ovratnik Z Bell Varnosti Osebno Najlon, Nastavljiva Ogrlica Oblikovalec S Kovinskimi Gumb Mačka Dodatki

Podobni izdelki: