Forbell Avtomobilske Sedežne Blazine Anti-Skid Dvojni Kabini Dihanje lce Svile Avto Blaga Sedeži Kritje 1PCS

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€20.35

-24%

€27.13

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

To je ekskluzivni izdelek razvit z novo tekstilni materiali in oblikovanje konceptov.Smo porabili 5 let nenehno posodabljanje in ponavljanjem za ta izdelek.Dokazano je, da lahko učinkovito omogočajo vožnjo in vožnjo bolj udobno v poletnih.Na splošno, vroče poletje naredi problem sedežev v naših avtomobilov povečalo, še posebej, usnje, usnjeni sedeži.Visoke temperature lahko oparine našo kožo.Mi smo delali težko rešiti ta problem za veliko let.Odločili smo se za sendvič očesa in se zgosti 3D elastična svile, ki so pogosto uporabljene v poletni športni čevlji, kot dvoslojni material sedežne blazine.Naše celotno blazina je sestavljena iz dveh plasti votle materiale, ki je močno preobratu.Ko človeško telo sedi na sedežu, se lahko še vedno obliki vrzel med sedež in človeško telo.V poletnih mesecih, to je ugodno za kroženje zraka in hladnega zraka v vozilo, tako, da hladen zrak, ki lahko dosežejo nazaj.Lastnosti tkanine ugotoviti, da tudi če je sonce, ki je izpostavljen soncu poleti, ne bo zelo visoki temperaturi.Hkrati je votla struktura lahko zmanjšajo površinsko temperaturo.

Kot velik trajne avto izdelek, predlagamo, da si vzamete trenutek razumeti ta izdelek

1. Oblikovanje prezračevanje plast: splošni izdelek je narejen iz dveh slojev elastična očesa tkanine z različnih debelin in prevlečeni s silikagel.V notranjosti elastično mrežno krpo je X-oblikovane žice podporo.Izdelek je votel.Kadar se uporablja, ga lahko tvorijo zračni promet plast med hrbet in zadnjico in avto sedež.Po potenje na hrbtni strani, lahko izhlapi v trenutku, zaradi česar hrbet in zadnjico suho.

2. Ne vplivajo na prezračevanje in ogrevanje prvotni sedež: Ker je blago, ki je votel, poleti prezračevanje in ogrevanje v zimski sezoni funkcije avto sedež, ki so dejansko uporabljene.

3. Dolgoročni sonce ni vroče, dolgotrajno hladno in ne ice: Ker je tkanina je izdelana iz očesa tkanine, je, da ni vroče poleti.V primerjavi z usnje material, temperatura je precej nižje po dolgotrajni izpostavljenosti v poletnih mesecih.To ni hladno, pozimi in hladi hitro v primerjavi z usnja v zimskem času. , Blazine ne bo hladno po uporabi, še posebej na začetku avto.

4. Spremeniti vzdušje v avto: preprosta oblika, pisane, modne in lepe, lahko preprosto spremenite notranje okolje avtomobila.

5. Primeren je za različne modele: Smo izračunali velikost sedežne blazine glede na velikost avtomobila sedežev na trgu, kar je priročno za namestitev različnih avto in suv sedeži.Naredili smo vzglavnik sedeža in naslona ločeno, da bi vzglavnik bolj priročen za uporabo.To ne velja za modele, kjer sprednji vzglavnik in sedež so integrirane.

6: Enostaven za namestitev in enostaven za namestitev: In uporabljamo nedrsečo podlago krpo in zavezujoče tip za pritrditev, samo odprite sedežne blazine in ga položite ravno na sedež, da dokončate namestitev.

7 Enostaven za čiščenje: sedež blazina je narejena iz dvoslojni valoviti materiala, ki je enostaven za čiščenje.

Dvojno stretch preja dihanje očesa design blazine je zasnovan z dvojno elastično preja dihanje očesa.Dvojno plast tkanine podpira double X-oblikovan okvir.Pod pritiskom 100 kg, je še vedno prepustnost zraka prostora, tako da klimatske naprave v hladnem zraku lahko pridejo nazaj, in je zelo prijetna za vožnjo v poletnih mesecih.

Satja očesa tkanine

Naše tkanina je izdelana iz satja heksagonalna votlih očesa.Tkanine, sam je dihanje in vlage prepustna.Ni vroče poletje in ne mraz v zimskem času.Ima dva-color design.Je barvita in krasen, modi in lepa, in lahko enostavno spremenite notranje okolje avtomobila.

Satja očesa tkanine

Moje ime je Forbell.

Prvič, moramo dati prednost uporabe silikona, anti-skid premaz na dihanje očesa, ki tvorijo nov material, ki združuje anti-skid in prepustnost zraka, ki vodi oblikovalski smeri proizvodov v celotnem sektorju, tako, da se blazina ne stran telesa v uporabo procesa, in je varen za uporabo.

Usnjena torba rob

Uporabljamo odporni na obrabo, elastična usnje kot beljavine, celoten izdelek je v modi in lepa!Usnje je mehko, trdo in krhko v zimskem času, in tekstura je kot na kožo ista oseba.Se počuti udobno!

Lahka zasnova

Moda je gonilna sila našega modela, praktično je smer našega razmišljanja in dobre kakovosti, je opravljanje našega dela!Nastavimo debelino tem blazine 0,8 cm, ki je kot tanko krpo oklepa avtomobilski sedež, in splošni občutek je vključen.Ne samo, da, pranje kadarkoli, enostaven za namestitev, spremenite barve, kot preprosto, saj je spreminjanje oblačila, veseli vaši izbiri!

Pojdi v avto show slika

Prikažemo avtomobilov za model BMW 525 modeli, sedež velikost je večja, splošni modeli, ki se uporabljajo.Prikaz za 2 KOSA dobili v veljavi ob istem času, če želite, vam lahko naročilo 2 KOS hkrati lahko dosežemo prikaz učinka.

29401078365938723

Oznake: vezenje blazino, corolla, avto nalepke, e46, renault logan, matica peugeot 307, figur marvel, gna mercedes, avto prilagoditev opreme, lahko bus za honda.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Postavka Višina 0.7cm
Postavka Dolžina 118cm
Blagovna Znamka ForBell
Postavka Vrsta Sedežne Prevleke & Podpira
Uporablja Sezone Štirje Letni Časi
Element Teža 1.6kg
Set Kos 1
Vrsta Materiala Ice Svile
Element Širina 56cm

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Forbell Avtomobilske Sedežne Blazine Anti-Skid Dvojni Kabini Dihanje lce Svile Avto Blaga Sedeži Kritje 1PCS

Forbell Avtomobilske Sedežne Blazine Anti-Skid Dvojni Kabini Dihanje lce Svile Avto Blaga Sedeži Kritje 1PCS

Podobni izdelki: