LYUESWORD Japonski Shirasaya Meč Wakizashi T10 Jekla Boj Pripravljen Polno Tang Rezilo Gline Kaljeno Lahko seka Drevesa Ox Rog Saya

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€164.08

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Rezilo: rezilo je v celoti ročno izdelan v najbolj tradicionalni Japonski način izdelave.To je v celoti ročno kovani, ročno brušeni in ročno-oster jih naši izkušeni smith.Rezilo je narejeno iz T10 visoko ogljikovega jekla, in je laminiran v Krogu strukturo z glino kaliti linije.

Bo-hi (kri groove) se doda na vsaki strani, rezilo, ki lahko ne samo, da posvetlite rezilo, ampak tudi ravnotežje je doseči optimalno učinkovitost delovanja. (Če ne želite, da se Bo-Hi, samo da nas obvestite in bomo lahko prilagodite za vas.)

Posebno glina, ki se uporablja za rezilo z roko, z tanka, ki zajema blizu roba in debelejši sloj nad ostalo rezilo.To se kaže v relativno hitrejše hlajenje robu med kaljenjem, ki proizvajajo težje rob in mehkejši nazaj.Lep pravi hamon je tudi posledica različnega hlajenje rezilo (kaljenje in kaljenje).

Nasvet rezilo je Chu Kissaki (srednje dolžine), je dobro, določen z hamon bo vse poti skozi Ve-hi.Rezilo je v celoti-tang, ki močno izboljša trdnost celotnega meč.Rezilo je dovolj močna, da cut debel bambusa drevo in dovolj ostri, da kos papirja.

Tsuka: To Tsuka je Visoke Kakovosti Trd les , material palisander so dobro znano, za svojo trdnost, dve Mekugi (peg) so pribil, da pritrdite Tang meč. (Meč je mogoče razstaviti, ki jih pobral dve Mekugi (peg)

Jaz: To saya je tudi izdelan iz visoko kakovostnega trdega lesa, ki je težko in tigetened.

Funkcija : Ta meč je izdelan iz visoko kakovostnih T10 ogljikovega jekla s čudovitim izdelana iz gline, kaljenje, ki odda trdote rezilo v veliki meri.Ta meč je v celoti boj pripravljen in popolnoma funkcionalen.Meč, ki je lahko tako težko, kot za zmanjšanje trde stvar, kot so: cut meso s kosti, barve vedro in slame mat; lahko tako oster kot na kos papirja.To je funkcionalna meč, ki se lahko uporablja za pravi boj, in prav tako nujno potrebno, kot ene od zbirk ali zaslon za svoje posebne gline kaljenje in odlično izdelave za ustvarjanje procesa.

Obvestilo:

1. Meč je dobro sestavljeni z saya in prosti svile vrečko!

2. Polje in stati Niso vključeni!

Oznake: katana meč, meč, Železo tsuba, katana wakizashi, zlato japonski meč, saya film, katana, kimetsu meč, damask meč, wakizashi.

Podatki

Tema Šport
Saya / Ročaj Material Visoko Kakovostnega Trdega Lesa + Ox Rog
Rezilo Širina(v bližini Kissaki) 0.91 palec/2.3 cm
Ročaj Dolžina 8.2 cm/21 cm
Regionalna Funkcija Kitajska
Material Kovine
Nagasa Dolžina 20 inch/51 cm
Skupna Dolžina 30 inch/76 cm
Blagovna Znamka LYUESWORD
Rezilo Materiala T10 Jekla + Gline Kaljenega
rezilo obliko SHINOGUI-ZUKURI
Slog celotno tang meč
Rezilo Širina(v bližini Habaki) 1.26 palec/3.2 cm

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

LYUESWORD Japonski Shirasaya Meč Wakizashi T10 Jekla Boj Pripravljen Polno Tang Rezilo Gline Kaljeno Lahko seka Drevesa Ox Rog Saya

LYUESWORD Japonski Shirasaya Meč Wakizashi T10 Jekla Boj Pripravljen Polno Tang Rezilo Gline Kaljeno Lahko seka Drevesa Ox Rog Saya

Podobni izdelki: