Pustne Maske LED Maske sveti Stranka Neon Maske Maska Cosplay Maskara Grozo Mascarillas Žareti V Temno maske Masque

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.44

-23%

€4.52

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Značilnosti:

Halloween LED maska: maska je narejena iz kakovostne PVC in koncentrirane svetlobe.Hladno svetlobo, bo zagotovila, boste izstopali.Ne glede na to, kje ste.Boste zagotovo prejmejo druge radoveden pozornost masko.Enostavno nositi, elektro-optičnih film je hladno vir svetlobe.Ne toplota, ki je nastalo pri delu.Ali je delovna temperatura je nižja kot za fluorescenčne sijalke.Ni močnega utripanja, ki povzroča oči, napetosti ali glavobola, št ultravijolično sevanje, in nima negativnih učinkov na človeško telo.LED maske bodo tudi odprtine v oči, nosu in ust.Ni poceni plastičnih vonj, nobenega pritiska vonj, tako da je popolnoma varen in ga lahko nosite z zaupanjem.

Obstajajo 4 načini za sijaj masko nadzor, stalna svetloba, Počasi flash, hitro flash off.Nastavite lahko želeni način glede na nadzorni plošči.Vsak akumulator potrebuje 2 AA baterije (niso vključene) za delo, in masko luč ne vključi, osvetljuje vaš noč Čarovnic!

Zanimivo za vse starosti.To masko se lahko uporablja za vse priložnosti, kot so noč Čarovnic, stranka, karneval, disko, klub, rojstni dan, maškarada, karnevalski in drugi festivali

Opis izdelka: Material: PVC+ EL žica Velikost: 25x 20 x 8 cm Priložnost: noč Čarovnic, stranka Pokritost območja: celotno vrsta Baterije: 2 AA baterije (niso vključene)

kako uporabljati 1. Korak: Vstavite 2 AA baterij v črno polje baterije, nato pa ga Priključite žice na masko 2. Korak: Pritisnite gumb na bateriji polje, maska bo, obstajajo 4 načini: enakomerno, počasi flash, hitro flash, zaustavitev 3. Korak: Postavite masko na obraz in kraj polje baterije Sponka na pasu (pralnica) in jo dal v svoj žep.

Paket vključuje: 1*svetlobna masko

Oznake: protetičnih silikona maska, temno slog, neon stick, rojstni dan stranka dekor, neon, maska scari, vodotesno maskara, masko zob, Maskara, neznancu, kar maske strel.

Podatki

vzorec Barva
Priložnosti Noč ČAROVNIC
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela halloween led masko
Material PVC

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Pustne Maske LED Maske sveti Stranka Neon Maske Maska Cosplay Maskara Grozo Mascarillas Žareti V Temno maske Masque

Pustne Maske LED Maske sveti Stranka Neon Maske Maska Cosplay Maskara Grozo Mascarillas Žareti V Temno maske Masque

Podobni izdelki: