TPMS Avto Tlaka v Pnevmatikah Alarm Monitor Sistem Brezžične 8sensors ( 4 Notranjosti in 4 Zunanji Senzor) Meri Kit HD Sončna Brezplačno

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€44.34

-40%

€75.15

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

To je poseben po meri komplet spoštovani kupec prijatelji tukaj .

Če potrebujete 4 notranje senzorje + 4 zunanji senzorji, potem je to posebna prilagoditev za vas.

Tip: DEVELUCK Inteligentni Solarni TPMS Avto Tlaka v Pnevmatikah

[1. Rezervna pnevmatika lahko spremlja v realnem času] novo nadgrajeno 5-kolo TPMS nadzor tlaka v pnevmatikah sistem lahko prepreči rezervna pnevmatika iz uporablja običajno v izrednih razmerah!

【2 Polnjenje Načine & Nastavljiva Svetlost】 2 Polnjenje Načine - Podpora USB kabel za polnjenje in solarno polnjenje.Ne zasedajo avto vtičnico cigaretnega vžigalnika, zagotoviti nadzor tlaka v pnevmatikah sistem deluje neprekinjeno.ne skrbi, na zaslonu pa presvetla ali pretemna, pritisnite gumb za vklop na kratko, da nastavite svetlost.

【3 Alarm Načini 】 Develuck nadzor tlaka v pnevmatikah sistem se ponaša točne podatke, v realnem času zaslonu.Hitro razpoka alarm, počasi pušča alarm, visokega tlaka, alarm, visoke temperature, alarm, senzor napake alarm in senzor battery low power alarm, zagotoviti varno vožnjo.

【4 Zunanje Skp Senzorji】 4 Senzorji z nepremočljiva in anti - korozijska tehnologije, popolnoma usposobljeni za deževne dni. (TPMS je primerna za avto pnevmatike tlak območju manj kot 3,5 Bar. )

【5 Enostavna namestitev & Delujejo】 : Enostavno namestiti.Samo traja nekaj minut, da dokončate namestitev.Ni treba razstaviti vaše pnevmatike.In se izklopi samodejno ko avto je negibno za čas in samodejno obrne nazaj, ko je predlog zazna.

1.Barvni digitalni LCD zaslon za jasen prikaz pnevmatike informacije

2.Visoke Temperature / Uhajanje / Low Battery Alarm (Alarm

3.Inteligentni Šok Boot, ko se avto premika, ne potrebujete za vklop/izklop

4.Brezžično povezavo s senzorji, enostavno namestiti,pritrjena na steklo

5.Notranje senzorje in zunanje senzorje možnosti, izpolnjujejo vse vaše potrebe

6.Dve enoti (PSI / Bar) spremenljiv, lahko izberete tistega, ki vam je všeč.

Samodejna Nastavitev Svetlosti

Opozorilo o tveganju ves čas

Zdaj se je stanje kolesa pod nadzorom, stražar vas vsak čas

Pogosta VPRAŠANJA

1. Kakšna je vloga namestitev nadzor tlaka v pnevmatikah?

Odgovor: nadzor tlaka v pnevmatikah lahko spremlja tlak v pnevmatikah in temperaturo štiri pnevmatike vozila v realnem času.Pnevmatike oprijem zmanjša in zavorna zmogljivost je oslabljen. 3. Nadaljevanje vožnje, ko je f & pnevmatike pušča bo povzročilo izgubo pnevmatike in kolesa; 4. Ko tlak v pnevmatikah je neuravnotežen, to je enostavno, da bi odvrnila, ko vožnje in zaviranja, in nadaljevanje vožnje lahko povzroči prometno nesrečo).Doseganje ekonomičnosti porabe goriva, zmanjšanje obrabe pnevmatik / poškodbe hub, zmanjšanje prometnih nesreč zaradi pnevmatike.

2. Lahko moj avto namestite nadzor tlaka v pnevmatikah?

Odgovor: Ta izdelek je primeren za 0-8.0 bar modeli, ujemanje 99% štiri kolesa modelov na trgu (avto tlaka v pnevmatikah standard lahko najdete tu: Na voznikovem sedežu vrata strani B rezervoar za gorivo skp notranjosti).Primerno za avtomobile z pnevmatike vrednosti v območju: majhne avtomobile, off-road vozila, gospodarska vozila, dostavna vozila, športna terenska vozila", itd.

3. Je tlak v pnevmatikah za odkrivanje točne?

Odgovor: zaslon je natančen, tlaka v pnevmatikah, točni O. IBar, in pnevmatike temperatura je natančno [ire.Da bi za izdelek, za doseganje kakovosti, mora prestati 4 testi: A. tlaka v pnevmatikah seznanjanje instrument, B. visok tlak, nizek pritisk detektor, C. hitro razpoka, počasi detektor, D. tipalo puščanja tester.

4. Bo zaslon teče 110km / h, ne?

Odgovor: To ne bo uspelo.Opravili smo številne avto deluje nad 150km / h, z uporabo naše tlaka v pnevmatikah za dejanski testi, in opremljen tudi s strokovno spektra instrumentov in posebne preskusne programske opreme testi.Naš senzor uporablja Japonski naprava za pošiljanje podatkov enkrat v 2S, in zaslon uporablja Infineon čip za posodobitev podatkov enkrat v 3S, tako reševanje problema počasen odziv.

5. Zakaj je nameščen, tlak v pnevmatikah zaslonu prikaže 0, kakšen je razlog?

Odgovor: To je zato, ker lastnik avtomobila namesti senzor najprej, in potem se vklopi zaslon.Zaslonu ne prikaže wake-up signal iz senzorja, tako da, ko zaslon je vklopljen, se na zaslonu je vse 0. Ko avtomobil doseže 40 metrov, bo zaslon posodobite podatke senzorjev. (Zato je priporočljivo: obrnite se na zaslonu najprej, in nato namestite senzor.Ko senzor je nameščen, se bo monitor prejeli senzor wake-up signalov in zaslon se bo epd

Oznake: 3d modele čevljev, 22awg 1m varovalka, 3ml olje aromo, 17inches prop, 22 cm tart kositra, 4k tv box uhd, 10x4x1 magnet, 71510 ležaj, 10x25mm kroglice.

Podatki

Blagovna Znamka Develuck
Število senzorjev 4/built-in 4 zunanji senzorji
Vrsta Materiala ABS Plastike
TPMS Nadzor tlaka v pnevmatikah Sistem
Tlak enota psi / bar
Element Širina 43mm
Element Teža 0.3kg
Poreklo CN(Izvora)
Delovni Tlak 0 - 99 psi
Senzorji Notranji ali Zunanji Senzor
Oddajna Frekvenca 433.92 MHZ
Postavka Višina 21mm
Napetost 5V
Ime Modela TY588
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Posebne Funkcije Solarno polnjenje TPMS
Prikaz prilagoditev kota Gor in dol 45 stopinj
Življenjska Doba Baterije Zidava-v Senzor 5 let / Zunanji Senzor 2 leti
Postavka Dolžina 95mm
Zaslon Barvita, digitalni zaslon

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

TPMS Avto Tlaka v Pnevmatikah Alarm Monitor Sistem Brezžične 8sensors ( 4 Notranjosti in 4 Zunanji Senzor) Meri Kit HD Sončna Brezplačno

TPMS Avto Tlaka v Pnevmatikah Alarm Monitor Sistem Brezžične 8sensors ( 4 Notranjosti in 4 Zunanji Senzor) Meri Kit HD Sončna Brezplačno

Podobni izdelki: