Moda Punčko Oblačila, ki Igrače, Oblačila Obleko za 18" Ameriški Lutka Športna Oblačila Veliko Slog za Izbiro B12

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€8.21

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Obleko za D oll Oblačil in Dodatkov, Veliko Slog za Izbiro

Prosimo, Upoštevajte,: Lutka N ot I ncluded

Odlično prilega vsi Ameriški lutka,Madame Alexander velika lutke približno 18" visok Vsa oblačila so ročno izdelani in v dobri kvaliteti,100% Čisto nov Paket vključuje: 1 komplet obleko(enako, kot se odločite) za 18" American Doll (Lutka, ki Niso vključeni ,obleke, slike) super darilo za vaše otroke ,svoje prijatelje in sebe.

O ladijski Mi Ladje po vsem Svetu.Preden ste plačali, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov ujema z naslovom želite, nas, da ladje.ZDA: Vse parcele v ZDA se bo doseglo z USPS v 6-15 dni s številko za sledenje.RUSIJA: Vse parcele v RUSIJO bo dostavljeno, ki jih na Kitajskem Post v 10-25 dni s številko za sledenje.Druge Države: Vse parcele, razen ZDA/RUSIJA bo dostavljeno, ki jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail v 25-45 dni s številko za sledenje.

Opomba : vljudno Prosim pomagajte razumeti, da se parcela lahko preložiti za nekaj nepričakovanih situaction, kot so slabo vreme,počitnice ali potekalo s carino.Če paketa ne pridejo v času dostave.Prosimo, pišite nam ponudili vam bomo zadovoljen rešitev.

Oznake: resnično lutka v realnem, 14 bjd lutka, komplet ženske, diy lutka hiša, lutka glavo z ličila, lutka kit, fr lutka, bjd fotografija, g. lutke, devica.

Podatki

Vrsta Pribor
Mfg Serijske Številke Moda
Material Krpo
BJD/SD Atribut Pribor
Poreklo CN(Izvora)
Dimenzije 45 cm
Spol Dekleta

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Moda Punčko Oblačila, ki Igrače, Oblačila Obleko za 18

Moda Punčko Oblačila, ki Igrače, Oblačila Obleko za 18" Ameriški Lutka Športna Oblačila Veliko Slog za Izbiro B12

Podobni izdelki: