Auto deli univerzalno zložljive vozni pokrov tovornjak zadnji pokrovček za PICKUP

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€264.70

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis Izdelka

Ime postavke Pickup partes univerzalno zložljive tovornjaki zadnji pokrovček

Prilegajo avtomobilu

za Ford f150, GMC, Hilux

Nosilnost (KG)

100KGS

Material

Aluminij Zlitine, Plastika,jeklo

Blagovne znamke

Dasener / OEM

Pakiranje Podrobnosti

171cm (L)* 71 cm (W)* 13 cm (H) V Škatlah Paket

Teža

26KGS

Barve

Gloss black Podrobnosti o Izdelku kaj vam lahko Ponudimo

KAJ VAM LAHKO PONUDIMO?Mi lahko ponudimo Strani korak Za Japonsko Avto Tipa Stran korak Za Koreja Avto Tipa Stran korak Za Evropski Avto Tipa Stran korak Za ZDA Avto tipa Stran korak Za Kitajsko Avto tipa Odbijača F ali Japonska Avto Tipa Odbijača Za Koreja Avto Tipa Odbijača Za Evropski Avto Tipa Odbijača Za ZDA Avto tipa Odbijača Za Kitajsko Avto tipa Krilo Spolie r Za Japonsko Avto Tipa Krilo Spolier Za Koreja Avto tipa Krilo Spolier Za Evropski Avto Tipa Krilo Spolier Za ZDA Avto tipa Krilo Spolier Za Kitajsko Avto tipa Body kit Za Japonsko Avto tipa blatniški Za Vse avto tipa Rešetka Za Vse Avto tipa Rep Kritje Za Pick Up

Naše Prednosti

Proizvodni Proces

Profil Podjetja

Prireditve Razstave

Stik Z Nami

wetchat: 18915095652 , skype: chenqin8181. whatsapp:+86 13813683187. wangzhi 1. Izdelek Bogati Naše podjetje se nahaja v Kitajska je največja trga na debelo.Vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelka, slike ali modeli.Dal vam bom najnižjo navedek v najkrajšem možnem času, in nato dal izdelek v trgovini za nakup. 2.Zagotavljanje Kakovosti Vsi izdelki, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo, bodite prepričani, da nakup!Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas na www.safran.si in vam bomo odgovorili v roku 12 ur! 3.Storitev Zagotavljajo Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in boste tudi dobili 5 točk povratne informacije. 4. Dostava Garancije Paket informacij se lahko izsledi nazaj.Če niste prejeli paket po 60 dni, se lahko obrnete na nas in vam bomo povrnili v celoti.

Oznake: močno magnetno pickup orodje, led magnetni pickup orodje, smo weirdos mister, polaganje ploščic ročno orodje, rudl, voziček strani, zunanje strani tenda, sac voziček, storitev ročnega orodja, chrome tovornjak toolbox.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Ročno Orodje Deli

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Auto deli univerzalno zložljive vozni pokrov tovornjak zadnji pokrovček za PICKUP

Auto deli univerzalno zložljive vozni pokrov tovornjak zadnji pokrovček za PICKUP

Podobni izdelki: