Kako je Grinch Ukradel Božič Burlap Venec Božič Garland Okraski Super Srčkan in Lep Super Darila

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€26.34

-38%

€43.17

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Kako je Grinch Ukradel Božič Burlap Venec Božič Garland Okraski Super Srčkan in Lep Super Darila za Prijatelje Postavka Specifikacije:

Opis:

Material: burlap, poseable plišastih noge, žično venec okvir, juta vrv, Božični okraski

Specifikacija:

ORIGINAL INTENSION: To Grinch zgleduje venec bo nikomur v srce raste trikrat na dan!Narejen z burlap traku je videti kot Grinch je noge so poking si globoko v Santa ' vrečo!

SUPER DEKOR: Z naglasi rdeče in bele, bleščice, Božični okraski, vam lahko povem, Grinch je, da ni dobro-in krajo Božično-desno na vaših vrat!Njegov plišastih noge so pomenile lahko, tako da lahko ustvarite lastne Božični prizor na vaše venec!Grinch je spretno prikrito kot Božiček sam, bolje trik malo Cindy Lu Kdo Whoville-kaj hudiča!

TRAJNO METERIAL: Trajne materiala,-izdelani so iz Rdečih in belih črt vzorec ultra mehki pliš ,visoko kakovostnega bombaža ,počutil krpo in prilagodljiv žice tuljave, ki je trajno in varno.

ODLIČNO DARILA: Odličen dodatek za Božično drevo,Božič podružnic,kamini,Božič ureditev,objektov ali na prostem.To je tudi kot festival darilo za vaše prijatelje ali družine.

OPOMBA: Prosimo, hranite stran od ognja.Hranite elf noge v suh prostor za uporabo v naslednjem letu.

Paket Vključuje:

1 x How the Grinch Stole Christmas Burlap Venec

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Oznake: teen girl lolita, mat grinch božič, santa clau, luštna stvar, grinch keychain, ornament grinch božič, grinch igrača, stojalo grinch dekoracijo, grinch majica s kratkimi rokavi, grinch.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Mix&oprema
Številka Modela igrače

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Kako je Grinch Ukradel Božič Burlap Venec Božič Garland Okraski Super Srčkan in Lep Super Darila

Kako je Grinch Ukradel Božič Burlap Venec Božič Garland Okraski Super Srčkan in Lep Super Darila

Podobni izdelki: