Univerzalni TOPDON OBD2 Kodo Bralnik OBD Avto Diagnostika Orodje Večjezični ODB2 Avtomobilske Optičnega Motorja Analyzer Checker

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€9.18

-29%

€12.93

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis:

ZAČETEK CR319 , kot praktično OBD2 prenosni scan orodje, ki je posebej zasnovan za delo z vsemi OBDII/LAHKO združljiva vozil , featuring polno OBDII funkcije , DTC iskanje z več-jezikovna podpora itd., je odlična izbira za vse začetnike in povprečnim avtomobilom lastnikov, da se olajša njihova vozila, popravila.CReader 319 zagotavlja polno OBDII/EOBD diagnostične funkcije in ustreza protokoli, kot so ISO9141-2, ISO14230-4, SAEJ1850, in ISO15765-4.

Funkcije

Motorja Preverite, Vključno Z

Preberite kodo

Odstranite kodo

Živo podatki

Zamrznitev okvirja

I/M readness

Zamrznitev prame

O2 senzor test

Na Krovu Monitor

EVAP sistem

Vozilo Informacije branje

Naj Začetek CR319, Da Bo Vaš Najboljši Avto Partner

1. Pripravljen, da Preverite, Zakaj Check Engine glede Na? (Napaka Lučka)

2. Pomoč Mimo vozila, varnostni pregled in pregled emisij

3. Pomaga, da se določi pet najpogostejših avto vprašanja:

*OXYGEN SENZOR

*MOTOR MISFIRE.

*HLAPOV SISTEM.

*VRAČANJE IZPUŠNIH PLINOV V VALJ (EGR)

*KATALITIČNI PRETVORNIK.

Značilnosti

Funkcionalne Vseh Načinih OBDII Diagnostika

To orodje deluje na VEČINI OBDII/LAHKO protokola združljiva 1996 ZDA, 2000 Sedežem v EU in Azijski avtomobili.To lahko preverite vse motorja povezane težave kode iz Vozila ECU (Elektronska krmilna Enota) preko pregled motorja svetlobe, I/M spremljanje readiness test, pogled v živo podatkov, prikaz zamrznitev okvirja podatkov, branje in brisanje kode, itd., ki je rekel, da postane popolna 10 načinov OBDII test za tehnikov, da diagnosticirati težave hitro in natančno, kot sledi:

Način 01 : Zahteva trenutna moč vlak diagnostičnih podatkov.

Način 02: Zahteva zamrznitev informacije o sliki.

Način 03: Zahtevo emisij, povezanih s diagnostične kode težav.

Način 04: Brisanje/ponastavitev emisij, povezanih s diagnostičnih informacij.

Način 05: Zahtevo oxygen senzor za spremljanje testnih rezultatov.

Način 06: Zahtevo na krovu spremljanje rezultatov testiranja za posamezne opazovanih sistemov.

Način 07: Zahtevo, povezanih z emisijami diagnostične kode težav odkriti med trenutno ali zadnjo dokončano vozni cikel.

Način 08 : Zahteva nadzor on-board system, test ali komponente.

Način 09 : Zahtevo vozila informacij.

Način 10: Zahtevo emisij, povezanih s diagnostične kode težav s stalnim stanje po brisanje/ponastavitev povezani z emisijami diagnostičnih informacij, storitev.

Izklop Preverite Motor Svetlobe

Napaka, Lučka (Service Engine Kmalu, Check Engine) je izraz, ki se uporablja za osvetlitev armaturne plošče, ki je namenjena za obveščanje voznikov ali popravilo tehniki, da je problem z enim ali več vozil, sistemov in te težave lahko povzroči emisije da presežejo zvezni standardi.Z CR319, ste sposobni najti napake, kraj in izklopite pregled motorja svetlobe po koncu polno diagnoz z lahkoto.

Za Kratki Test Emisij Gladko

S tem scan orodje, vam ni treba voziti okoli neskončno, nenehno vrača na popravilo trgovina za retest, da preverite če so vse zahtevane preizkuse za ECU, ki so dopolnili.In lahko bi tudi naredil hiter pregled vozila, da ugotovi, če je pripravljen za sprejem test emisij brez težav povežete vaše vozilo do analizator ali imajo, da uporabite zapleteno scan orodje.To vam omogoča, da opravlja:

I/M pripravljen je uporabiti za preverjanje pripravljenosti sistema spremljanja.To je odlična funkcija za uporabo pred, da imajo vozila pregledana za skladnost državnega emisij program;

O2 Senzor Test omogoča nalaganje in pregledovanje O2 senzor za spremljanje testnih rezultatov za najbolj nedavno opravili teste iz vozila potovalni računalnik.

Na Krovu Zaslon omogoča prikaz rezultatov Odbor Spremlja teste.Testi so uporabni, ko servisiranje ali po brisanje vozila kontrolni modul pomnilnika .

Hitro Bi Dobili Učinkovite Diagnostične Rezultat

Vaš popravila lahko olajša in nato doseči v kratkem času z uporabo CR319 v skladnosti preverjanje ven v živo podatkov, zamrznitev okvirja podatkov in informacij o vozilih, kot sledi:

V živo Tok Podatkov: prikazuje v realnem času, PID podatkov iz ECU.Prikazane podatke vsebuje analogni vhodi in izhodi, digitalni vhodi in izhodi, in stanja sistema informacij v celici na vozilu tok podatkov.

Zamrznitev Okvirja Podatki: Ko emisij, povezanih okvare, OBD II sistem ne predvideva le kodo, ampak tudi posname posnetek delovanja vozila parametrov za pomoč pri identifikaciji problema.

Vozilo Informacije: možnost prikaže identifikacijska številka vozila (VIN), kalibracija identifikacijo, in kalibracijo preverjanje številko (CVN), in druge informacije testnega vozila.

Koristno & Praktične DTC Iskanje Knjižnica

Ena izmed najboljših stvari o uporabi Začetek CR319 kot oznaka motorja reader je, da je iskanje knjižnica, ki se uporablja za iskanje definicije DTCs shranjene v zidava-v DTC knjižnice in za DTC navodila informacije.Vsak kodo prihaja z opisom pomoči tehnikov v učinkovitih vozil, diagnostika in popravilo.

Vozilo Pokritost & Jeziki, Podprti

Če imate OBDII združljiva vozila, potem pa so možnosti, da začnejo CR319 vam lahko pomaga prepoznati se.To je zato, ker optično je združljiv z večino Ameriških, Evropskih in Azijskih modeli, proizvedeni kot od leta 1996.Podpira vse OBDII protokoli: KWP2000, ISO9141, J1850 VPW, J1850 PWM in CAN (Controller Area Network).

Prav tako podpira sedem jezikov, ki vključujejo angleški, portugalski, ruski, italijanska, španski, francoski in nemški .Na izboljšanje doma potreb brez napora pri poskusu, da bi dobili prevode, v kolikor je koda pomenov in popravila formule, ki so zaskrbljeni.

Oznake: OBD2 Skener, pravi katana, diag orodje, prikaz obd, profesionalno orodje za diagnostiko, bluetooth odb2, skener, avto diagnostični aparat, odb2 diagnostika, odb2 bluetooth 4.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Jezik angleščina
Podpora Dropshipping
Postavka Vrsta Koda Bralci & Scan Orodja
Avto Popravila Preveč Koda Bralci
Posebne Funkcije Bluetooth
Certificiranje CE
Scan Orodja OBD2 CR319
avto Diagnostiko Preveč OBD2 Skener

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Univerzalni TOPDON OBD2 Kodo Bralnik OBD Avto Diagnostika Orodje Večjezični ODB2 Avtomobilske Optičnega Motorja Analyzer Checker

Univerzalni TOPDON OBD2 Kodo Bralnik OBD Avto Diagnostika Orodje Večjezični ODB2 Avtomobilske Optičnega Motorja Analyzer Checker

Podobni izdelki: