Božič Preproge Za Dnevni Sobi Doma Spalnica Dekorativni Postelji Mat Za Otroke, 3D Otroci Soba Preproga Na Hodniku Tla Preprogo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€15.36

-36%

€24.37

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Funkcije Izdelka:

1.Mehko in udobno, okolju prijazno in dihanje, in lahko je v neposrednem stiku s kožo. 2.Anti-Slip,trajne, okolju prijazen, brez vonja, svetle barve. 3.pa lahko neposredno uporabite pralni stroj ali ročno pranje, brez deformacije, ne izginja 4.Izdelek vzorec sprejme okolju prijazno tiskanje in barvanje, Brez posebnega vonja, brez škodljivih snovi. 5.Uporaba scenarijev: Dnevna Soba, Spalnica, Študija, Hodnik, Vhod, ob Postelji, Otroški Sobi.

Velikost Izdelka:

80x120cm, 100x150cm, 120x160cm, 120x180cm, 150x200cm, 152x214cm, 160x230cm.Opomba: 1 inch = 2.54 cm ,podatki samo za referenco, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Izdelek spredaj:

Okolju prijazno tiskanje in barvanje vzorcev, brez posebnega vonja, brez škodljivih snovi.

Izdelek Materiala:

Poliester materiala,mehko in udobno, okolju prijazen in zračen, lahko neposredno v stiku s kožo.

Hemming postopek:

Robovi izdelka, ki so bile skrbno sešiti za zagotavljanje kakovosti in dolgotrajno uporabo.

Izdelek Nazaj:

Non-woven non-slip dnu, z dobro anti-slip učinek in lahko tudi zaščito tal.

Dostava Navodila:

Bomo ladja blaga v roku 2-3 delovnih dni po vaše uspešne plačilo.Pred nakupom preverite, ali vaš naslov in telefonsko številko, ki so pravilne.

O velikosti: Zaradi ročnega merjenja, velikost, je lahko napaka 1-2 cm, hvala vam za vaše razumevanje.O color: Zaradi različnih monitorji, barvni imajo le malo razlik, hvala vam za vaše razumevanje.O embalaža: Zaradi embalaže težave, je morda nekaj gub na preprogi.Tako dolgo, kot je gravitacija uporablja za preproga za 1-2 dan, nabrati bo izginila, ali pa bo izginila samodejno po določenem obdobju uporabe.

Smo iskreno upamo, da vam lahko nam dobro oceno.Potrudili se bomo, da izboljšamo kakovost naših izdelkov in storitev.Če imate kakršnakoli vprašanja, lahko klepetate z nami ali pustite sporočilo na spletu in jo bomo odpravili, dokler ne boste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.

Oznake: flamingo preprogo, spalnica preprogo, evropski odeje, preproga hodniku, preproga otrok, xterra predpražnike, 3d preprogo, doma dekor, soba dekor, 3d tla preprogo.

Podatki

Tehnika Stroj, Ki
Vzorec Tipa Risanka
Številka Modela RXKD
Dekoracijo Slog Sodobno
Načini prodaje 1piece
Blagovna Znamka Zuiyaju
Uporaba Dekorativne
Oblika Pravokotnik
Poreklo CN(Izvora)
Material 100% Poliester
Design Tiskanje
Mesto Dnevna soba, spalnica, otroška soba
Slog Sodobno
Pranje Slog Mehanske Pranje

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Božič Preproge Za Dnevni Sobi Doma Spalnica Dekorativni Postelji Mat Za Otroke, 3D Otroci Soba Preproga Na Hodniku Tla Preprogo

Božič Preproge Za Dnevni Sobi Doma Spalnica Dekorativni Postelji Mat Za Otroke, 3D Otroci Soba Preproga Na Hodniku Tla Preprogo

Podobni izdelki: