Brezplačna Dostava+Avto Moč Okno Bližje & Odpiranje Zapiranje Komplet Za Hyundai I30--2013

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€29.58

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Dragi prijatelj:

1,ko oddate naročilo, prosim, povejte mi, kaj leta, je vaš avto 2,Ta izdelek je primeren za vožnjo po levi strani avto, ni primeren za desni pogon 3,Pri nakupu, prosimo, navedite sliko glavna gonilna vrata stekla nadzor stikalo 4,Prosim, povejte mi, ki armrest vaš avto ?z AUTO ali brez AUTO Fit za Hyundai I30---2013

Multifunkcijski avtomatsko okno bližje

1. Zaprite windows samodejno Zapiranje vrat po avto flameouts: uporabo daljinskega upravljavca za zaklepanje avto in okno se samodejno zapre.Slednji dve windows bo dvignil prvo hkrati, nato dve prednji windows bo dvignil pozneje hkrati. 2. Odprite program windows samodejno Po flameout avto, pritisnite tipko daljinskega upravljavca, da odklenete, in nato zaklepanje, nato odklepanje avtomobila v 3 sekundah.Windows odpre.Opomba: nekaj modelov avtomobilov, ki nimajo samodejno odklepanje funkcije, morajo uporabniki, da pritisnete tipko daljinskega upravljavca prvi zaklepanje avto, potem odkleni, nato zaklepanje, potem zaklepanje.Po tem, windows, se bo odprlo.V procesu odpiranja thewindows, pritisnite tipko daljinskega upravljavca za zaklepanje in nato odklepanje, ki ga bo sistem windows ustavi odprtju.Nekateri modeli avtomobilov, ki so za počakajte 10 sekund, da se odpre okno po zaključku njih. 3. Začasno Med postopkom odpiranjem ali zapiranjem windows, pritisnite gumb za zaklepanje z daljinskim krmilnikom enkrat, in bo postopek začasno prekine. 4. Večkrat odpiranje in zapiranje okna, ki Jih lahko večkrat odpiranje in zapiranje okna, ali pa prekine postopek, kot tudi.Po samodejno zapiranje windows, morate pritisniti na gumb za zaklepanje na daljavo-krmilnik dvakrat, da se odpre okno znova, ali lahko pritisnete gumb za odklepanje prvi in nato pritisnite gumb za zaklepanje po 1,5 sekunde), da zaprete operacijski sistem windows znova.To lahko prepreči windows zapiranje sami spet po 30 sekund. 5. Pustite razpoke Po flameout avto in uporabo daljinskega upravljavca, da zaprete vsa okna, počakajte 10 sekund in nato pritisnite tipko daljinskega upravljavca, če želite zakleniti in nato odkleni, nato zaklepanje avtomobila v 3 sekundah, windows bo pustil 5 cm crack. 6. Pusti vse dolžina razpoke Če razpoke, ki oditi z daljinskim krmilnikom niso dovolj široka, lahko odprete okno na višini, ki ustreza vašim morali, preden flameout avto in potem, ko so stopili iz avtomobila, pritisnite odkleni gumb in nato pritisnite gumb za zaklepanje v 1,5 sekunde.Na ta način, avto bo zaklenjena withoutclosing windows. 7. En-klik funkcija odpri/zapri (Hondas morali ponastaviti na izviren način z enim klikom odpiranje/zapiranje oken), Če ima vozilo izvirni enim klikom samodejno odpiranje/zapiranje oken funkcijo, nato pa ostanejo enake.Če avto nima te funkcije, se lahko doda skupaj z enako funkcijo, za ostale tri windows.Pritisnite prvotno odpri/zapri gumb za 0,2-0,5 sekunde, naše okno bližje, lahko odprete ali zaprete okna, dokler se ne dosežejo na vrhu ali dnu.Za skrbi varnost, dodana en klik funkcije ni dela ob istem času.V procesu odpiranje/zapiranje oken, se s pritiskom na gumb lahko ustavi postopek.Če ima vozilo izvirni enim klikom samodejno odpiranje/zapiranje oken funkcijo, se windows lahko zaustavi, ki jih obrniti delovanje. 8. Ročno nekoliko prilagodite dal tipke na NA orodje, kratko pritisnite tipko za izvirno gumb za manj kot 0,2 sekunde.

Oznake: hyundai ix35, ix35, auto okno, hyundai elantra i30 2007, avto nalepke, i30, hb20, hiunday, bližje okna, vrata hyundai i30 2012.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka WUHAICANG

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava+Avto Moč Okno Bližje & Odpiranje Zapiranje Komplet Za Hyundai I30--2013

Brezplačna Dostava+Avto Moč Okno Bližje & Odpiranje Zapiranje Komplet Za Hyundai I30--2013

Podobni izdelki: