Mini Stružnica Pralni visoko Precizne Benchtop Kovinsko Orodje, Stružnica Pralni Spremenljivo Hitrostjo Rezkanje Digitalni Prikaz Stružnica

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€425.41

-10%

€472.68

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

550W Natančnost Mini Metal Stružnica Kovinarstvo Spremenljivo Hitrostjo Orodje Stružnica

Note1: za Rusijo stranke, v ceno je vključno s carinskimi in ladijskega stroškov na svoje mesto.Boste morali pobrati iz našega skladišča v vašem mestu.Za vrat do vrat, cenik, Prosimo, obrnite na nas.

Opomba 2: za v Evropi in v ZDA stranke, smo parka v EU & NAS skladišče.Pošiljka je na vaša vrata, ki so neposredno.Brez carin in davkov, se vendar ne more ladjo na Otoke.

Opomba 3: f ali ne-EU stranka, naši pralni privzete, da 220V za Evropske svečke.Če ste iz ne-EU držav in je treba 110V za U. S. svečke, prosimo, obrnite na nas.Opis Izdelka

Uvod:

Ta natančnost mini stružnica je namenjen za izvajanje različnih vrst kovin stružni.Ta stroj se lahko uporablja na področjih, kot so mini natančnost deli za predelavo, vzorca, obdelava in modeliranje dela.Natančnost mini stružnica je kot nalašč za konjiček ali modeler, ki je videti, da dodate končnega podrobnosti za njihovo gradnjo projekta.

Ali ste struženje, števec obrnjeni ali izdelava puše, vretena, prototipov ali modelov, ta natančnost mini stružnica bo izziv!Z 18 navoje, avtomatsko krme in chuck stražar z mikro stikalo, ta mini stružnica je idealen za uporabo v laboratorijih, delavnicah, inženiring in izobraževalne nastavitve.

Izdelek adwantage: Odprto stikalo za zagon delovanja, ne treba skrbeti, da ne dotikajte boot, da bi varnostnih tveganj, zasilno zaustavitev, vzemite rdeče pokrov, da zaustavite, zelo varno.Teleskopsko določa z lestvico, lahko intuitivno glej dolžina teleskopski ročaj lestvice, natančno primerjavo lahko digitalno standardizirani, ampak tudi lateralno movement.By prilagajanje hitrosti stikalo lahko nadzirate hitrost vretena 100 do 2500RPM.Stroj je opremljen s Plastičnim Najlon Prestav, moči, močne, odporne na obrabo, trajne, bolj natančno vrtenja.Zlasti nit je bolj natančen.Pralni uporabo štirih-način vrtljivo kupolo, ki se lahko štirih skupnih preobrat.Velika potisnite mobilne ročaj, mala stran mobile ročaj, postelja sedlo mobilne ročaj, konjička mobilne ročaj, konjička teleskopski pokrov, konjička strani gibljejo položaj na lestvici, delovanje, bolj natančno, bolj strokovno delovanje.

Značilnosti: 【TRMAST ALUMINIJA】- mini metal stružnica posteljo je izdelana iz visoko kakovostni likalnik.Opremljen z najlon prestav, to stružnica stroj je na obrabo odporen, vzdržljiv, bolj natančno vrtenja in strokovno.Mini metal stružnica moč motorja: 550W.Celotno dolžino splashguard zagotavlja največjo zaščito. 【NESKONČNO SPREMENLJIVE HITROSTI】- hitrost Vretena iz 0-2250 vrt. / Min.Naprej in nazaj v vseh hitrostih.Delujejo bodisi ročno ali z nastavljivo samodejnega podajalnika stopnja.V handness in točnost v-slideways so pridobljeni z surovin, toplote otrdelost in brušenje.Za zaustavitev v sili, buttom vključeni. 【NATANČNO 3-VPENJALNE ČELJUSTI】- Mini metal stružnica chuck, 3-čeljust, self-centriranje chuck, za nastavitev valjaste materialov enakomerno.Backsplash stražar vključeni.Vretena omogoča natančnost stožčasti ležaji, gredi, natančnost znotraj 0.0004"(0.01 mm). 【STROKOVNO SPOJINA OSTALI】- mini metal stružnica hitro spremembo orodje post lahko dosegli pozicije notranjega rezanje, obraz rezanje in stožčasto rezanje s spreminjanjem orodje post kota in prilagajanje spojina počitek.Strokovno križ stran je izdelana z abrazivne odpornosti, ki se gibljejo rezila prosto s krmo palico. 【ŠIROKO UPORABO】- Poganja motor na ENOSMERNI tok, ta mini metal stružnica cut off orodje se lahko uporablja na področjih, kot so mini natančnost deli za predelavo, vzorca, obdelava in modeliranje dela.

Ključne Značilnosti

Oznake: za rezkanje kovin, ego stružnica orodja, levine watchmaker stružnica, hitro chang orodje post, mini metal stružnica mashine, mini rezkalni stroj lesa, kovin stružnice orodja, cnc, nalepke priklop, stružnica wm210v.

Podatki

CNC ali Ne Normalno
Plug EU
Poreklo CN(Izvora)
stanje Nova
Vrsta Horizontalno
Številka Modela 0618WXCC000000001V2
Certificiranje CE

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Mini Stružnica Pralni visoko Precizne Benchtop Kovinsko Orodje, Stružnica Pralni Spremenljivo Hitrostjo Rezkanje Digitalni Prikaz Stružnica

Mini Stružnica Pralni visoko Precizne Benchtop Kovinsko Orodje, Stružnica Pralni Spremenljivo Hitrostjo Rezkanje Digitalni Prikaz Stružnica

Podobni izdelki: