LUCKYYJ 3D Vinil Elektrostatično Stekla Film Bambusa Varstvo Zasebnosti Dekorativni spalnica UV-Dokazilo, Motnega, Izmenljive Okno Nalepke

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€2.95

-28%

€4.10

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

LUCKYYJ okno film uporabite lepilo-brezplačno gradivo, enostaven za namestitev, daje zasebnost in okrasite, hkrati pa omogoča dovolj svetlobe.Medtem, LUCKYYJ okno film, ki bo blok 96% UV-Žarki,ščiti kožo in pohištvo.Zasebnost Učinek za Različne DistanceThis motnega okno film, ki vam bo zagotovila dober zasebnosti.Zelo priporočljivo za skupno zasebnosti potrebno kraju, kot je kopalnica, umivalnici, ali spalnici.Všeč vam bo, da so DIY z njim, da okrasite vaš kuhinja, dnevna soba in vhodnih vrat itd.Pojdimo, da obleko gor vam windows!

Varnost

Vse materiale LUCKYYJ Okno filmi so nestrupene in onesnaževanja brezplačno.

Za večkratno uporabo

Self-nalepke (Brez lepila) design omogoča okno film za enkratno uporabo.Hranite bralnika.

Reputably

Odlično teksturo zagotavlja zasebnost in lepoto obenem.

Nasveti za Namestitev:

Čisto in gladko stekleno površino brez prahu, vlaken ali kakršnokoli tekstura je potrebno.Prozorno, varnostno film mora biti olupljen off.Sicer film, ki bo padel, ko je voda suha.(Ključnih korakov) Spray veliko vode enakomerno na okno, medtem ko namestite okno film.Prilepite film, malo po malo, namesto prilepite vse na enkrat.(Preprečuje nastajanje velikih mehurčkov) Se ne uporabljajo za okenski okvir(1-2 mm smole).Cut off prekomerno robovi po uporabi, če je potrebno.Film je lahko malo težka in njegove lepilo učinek bo vplivala v zimskem času.Rešitev: uporabite sušilnik za lase ali toplo vodo, da je mehko. ( Toplotna odpornost, ki je po 176℉).

Navodila Za Namestitev:

1. Merjenje površine in cut filma.Pustite dodatno palčni robu vsaki strani za enostavno prilagoditev. 2. Čiščenje ciljno površino temeljito in poskrbite, da je površina čista, dovolj, brez prahu. 3. Peel off prozorno, varnostno film iz okna film. (Zelo Pomembno!!!) 4. Spray veliko vodo ali milnico tako na GLADKI strani okna film in okno, nato namestite okno film na okno. 5. Uporabite mehko brisačo ali squeegee obrišite film nazaj in naprej, da poskrbite, da se mehurčki in vode, so bila popolnoma odstranjena. 6. Trim off rob, uporabite krpo, da ga iz filma.Tukaj greste!

Kako Najti in Peel Off Jasno, Varnostno Film:

Korak 1 - Prosimo, mokro eno okno, film kotu in uporabo prstov na twist je, za nekaj časa, da odstranite prilogo, med okna film in jasno, varnostno folijo; Korak 2 - priložite lepljiv trak na strani jasno, varnostno film kotu (imamo tudi pritrjen majhen lepljiv trak na vsako roll okna film za vaše udobje), in nato pritisnite tipko za učinkovito pritrditev; Korak 3 - In potem ste lahko ločeno jasno, varnostno film iz okna film enostavno.

Oznake: podpis okno film, perilo okno film, bambus film, bambus steno, htv vinil, okno nalepke za steklo lepilo elektrostatično, prenos toplote vinyl siser, motnega zasebnosti telefon, bambus nalepka, plastično folijo, elektrostatični.

Podatki

Funkcija Toplotna Izolacija
Blagovna Znamka LUCKYYJ
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela L012
Vrsta Stekla Filmov
Material PVC
Površinska Obdelava Vitraž

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

LUCKYYJ 3D Vinil Elektrostatično Stekla Film Bambusa Varstvo Zasebnosti Dekorativni spalnica UV-Dokazilo, Motnega, Izmenljive Okno Nalepke

LUCKYYJ 3D Vinil Elektrostatično Stekla Film Bambusa Varstvo Zasebnosti Dekorativni spalnica UV-Dokazilo, Motnega, Izmenljive Okno Nalepke

Podobni izdelki: