16 X 10 cm Lov Kartuše Pasu Airsoft Taktično 6 Posnetkov 12 20 Merilnik Puško Lupini Vojaške Tok za Pištolo Pribor Najlon Molle

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.66

-20%

€4.63

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis: Strel pištolo Lupini Nosilec Izdelan iz Neoprena, ki je Imetnik Buttstock ima 6 strel pištolo, lupine Školjk, ki jih obroči, elastični kot Nalašč za lov ali obseg Teža: 45 g Dimenzije: 16 cm x 10 cm seznam paketov: 1 x Kubura

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pošiljko

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

5. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carine.

Nazaj/Vračilo Kupnine

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.safran.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih.

Oznake: smith and wesson m, airsoft, molle taktični dodatki, pas nosilec kartuše, 12 merilnik puško, keymod airsoft opremo, b pištolo, airsoft pištola, ateez kpop, vrtina 12 merilnik.

Podatki

Material Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela FH2052

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

16 X 10 cm Lov Kartuše Pasu Airsoft Taktično 6 Posnetkov 12 20 Merilnik Puško Lupini Vojaške Tok za Pištolo Pribor Najlon Molle

16 X 10 cm Lov Kartuše Pasu Airsoft Taktično 6 Posnetkov 12 20 Merilnik Puško Lupini Vojaške Tok za Pištolo Pribor Najlon Molle

Podobni izdelki: