Na Zalogi 10-200pcs Otrok Masko za Enkratno uporabo Zaščitne Maske Proti prahu Usta Masko za Otrok Mascarillas Zdravje Elastična Masko

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€2.28

-50%

€4.64

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Prosimo, da se vljudno opozoriti,navedenih izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora.Tehnični podatki: Material:netkane Tkanine, Toplotna Izolacija, Bombaž Teža:3g / Maska Barva:Svetlo Modra/Bela / Roza/Črna Velikost :14.5 cm * 9 cm tem, Kako uporabljate naše maske: 1. Odprite masko. 2. Temna barva je obrnjen navzven, in svetloba barva je obrnjena. 3. Postavite masko na obrazu, z mostu na nos na vrhu; prilagoditi vrh žice z roko, da se prilega mostu nos popolnoma. 4. Elastični uho visi na uho. 5. Prilagodite velikost maske, da se popolnoma pokrivajo nos in usta.O naših trgovin in izdelkov:

Zagotavljanje kakovosti: zavezani Smo k zagotavljanju najboljše izdelke za globalne kupce.Vsak izdelek, ki bo preizkušen v nakup in shranjevanje.

Cenovni popusti: Naši izdelki so na voljo neposredno po tovarni in ni posredniške agencije.Če želite, da bi v večjem obsegu, se, prosimo, obrnite na nas za veleprodajno ceno!

Strokovno pakiranje: Za namestitev na dolge razdalje mednarodne pošiljke, večina naših trgovini, se bodo izdelki, ki so priložena original škatla.Ob istem času, da bi zmanjšali cene, najbolj igrače bodo zapakirani, brez potrebe za izvoz standard embalaži.

Odlična storitev: Prosim, pustite 5-star povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo cenim (Postavka, kot je Opisano 5 zvezdic, Komunikacije 5 zvezdic, čas Poštnine 5-zvezd).

Če izdelka, ki ste jih prejeli poškodovane ali napačen, prosim, ne pustite vse negativne povratne informacije prvi.Prosimo, kontaktirajte nas čim prej.Bomo rešili v najkrajšem možnem času in najti najboljšo rešitev.

Izbrati nas z zaupanjem, tako da vam ne bo žal vaši izbiri !

Oznake: ličila masko, odvreči masko, maske ffp2, ščetka za obraz, maska za otrok, medicinske obraz ščit, obrazne maske stroj, otroci masko perilo, eyedrop, ffpp2.

Podatki

Feature1 Usta masko,mascarillas,mascarilla
Poreklo Celinska Kitajska
Feature2 Razpoložljivi masko,zaščitno masko
Funkcija Masko,masko za obraz,maske za obraz
Razred zaščite NOBEN
Feature3 Zaščitna maska,maska za obraz
Certificiranje NOBEN
Varnostni standard NOBEN
Številka Modela Maska za enkratno uporabo
Blagovna Znamka RXMASK
Primerna za Unisex,odrasli

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Na Zalogi 10-200pcs Otrok Masko za Enkratno uporabo Zaščitne Maske Proti prahu Usta Masko za Otrok Mascarillas Zdravje Elastična Masko

Na Zalogi 10-200pcs Otrok Masko za Enkratno uporabo Zaščitne Maske Proti prahu Usta Masko za Otrok Mascarillas Zdravje Elastična Masko

Podobni izdelki: